Sari la conținut

kuklux

INACTIV
  • Număr conținut

    47
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de kuklux

  1. @radu: stai linistit man ca nu e asa mare graba, merci oricum ca te ocupi :)

     

    @kuklux: avand in vedere ca e forumul de gsxr ma gandesc ca oricum parerile sunt un pic subiective... dar stie oricine ca suzuki e mai tare ca yamaha :) ...numai honda e honda :)

     

    :) sper sa fie adevarat ce zici...scap de yamaha si ma bag si eu in clubul gsxristilor ..:D sper sa nu regret....dar nu cred...oricum o sa fie alta motoreta ....de la "fasnetu" r6 la "fiara" de 1000 e diferenta clar.... ne vdm pe strazi...mai nasol e ca nu prea am vazut in bucuresti gsxr 1000 k2....as vrea sa arunc o privire pana sa ma duc sa-l iau pe cel gasit tocmai in timisoara...cineva care are si se poate rupe cateva minute mi-ar fi de ajutor......

  2. e marfa frate!

     

    m-ai lamurit...eu ma gandeam la cateva pareri de genu...tinuta de drum...fiabilitate..probleme specifice....chestii dastea...iti dai seama ca daca nu era "marfa" nu mai intrebam...:)

    PS: cineva care a avut sau are....

  3. Ok....intalnirea se da la fantana miorita la ora 9:30...plecarea se face la 10:00 cine s-a hotarat sa mearga vine acolo, daca exista nelamuriri privind locul intalnirii va rog sa ma contactati pe nr meu de telefon(0720146439/victor)..oricine este binevenit....motocicleta mea este yamaha r6 rosu-negru nr inmatriculare CJ-87-REF....va astept in numar cat mai mare. ....

     

    bafta...

  4. Inca nu ne-am hotarat in privinta destinatiei...cheia sau valea prahovei...ramane sa discutam..sau veniti si voi cu pareri...plecarea se va face de dimineata din bucuresti de la fantana miorita...undeva pe la 9:30, 10:00.

     

    Deocamdata sunt 6 motociclete....r6,zx4,2x600rr,2xgsxr750...

     

    Nu aveti chef de o iesire rapida?...eu unu de cand am scos motoru astept cu nerabdare sa ies cu el din bucuresti..:D

     

    Va astept..

     

    Bafta

     

    Ps: acceptam toate genurile de motorete...si 125 binenteles..:D

  5. ahaa suntetzi forjatori !! numai rr`uri zxr`uri gsxr`uri r`uri !! bafta baietzi...veneam si eu ..dar sunt la munca :D ...trist..! bafta

     

     

    P.S. : Ce urat suna ! :D

     

    baga o invoiala si hai si tu....

     

    PS: a nu se intelege gresit..puteti sa veniti si cu mobra....

  6. De la tipul asta am incercat sa iau in toamna un far de r6....i-am dat banii in avans 150 de euro pentru ca mi-a zis ca pot avea incredere in el si ca nu este posibila comanda fara plata unui avans.

    Totul bine si frumos ...mi s-a spus ca o comanda dureaza in jur de 2 saptamani maxim 3.Am asteptata 3 saptamani si l-am sunat pentru ca deja mi se parea ciudat. La telefon mi-a spus ca farul a venit dar el pierzand numarul meu de telefon nu a avut cum sa ma anunte si uite asa "farul meu" a ajuns la altcineva .Am zis ok , asa o fi, se mai intampla dar farul cand imi vine?.Mi-a spus ca va face o alta comanda si ca ma va suna el .A trecut o luna si nu a dat nicun semn asa ca iar l-am sunat eu...imi raspunde prietena lui si-mi zice ca este internat la spital in iasi....am inghitit si asta. I-am zis prietenei sa il anunte urgent pentru ca eu aveam nevoie de bani sa-mi iau far.Binenteles ca nu m-a mai sunat nimeni cateva saptamani.Dupa un timp il sun si dau de el si ii explic ca nu e normal ce face si ca eu vreau farul sau bani inapoi , el intelege si imi zice ca ma suna in 2-3 zile pentru ca trebuie sa ii vina un far pe care vrea sa mi-l dea mie.Astept 4 zile si il sun , imi rapsunde si imi spune ca e la munte , il intreb de far si imi zice ca el a inteles ca vreau banii inapoi .Am zis ok si am asteptat sa vina de la "munte" ca sa ma intalnesc cu el si sa-mi dea banii. Binenetels ca asteptarea mea a fost in zadar pentru ca nu am primit niciun semn.

    Intr-un final dupa plecari din tara si alte vrajeli pe care mi le-a bagat pe gat vrb cu el si stabilesc l sa ne intalnim sa imi arate un far pe care as putea sa-l iau sau sa-mi dea banii inapoi.A ramas sa ne intalnim la 8 pm pe la unirii si ramasese sa-l sun eu pe la 8 pm sa vad pe unde este pentru ca el spunea ca ar fi pe drum inspre capitala si cam in jur de ora aia ajunge. L-am sunat si avea tel inchis ....

    Si uite asa ma tine de vreo 5 luni si cu banii luati si fara far .

    Stiu ca a fost gresala mea ca i-am dat banii in avans dar eram foarte disperta sa-mi iau far pentru ca lovisem motocicleta in ziua aia ....

    Asa ca luati-va ganduri de la afaceri cu omul asta pentru ca o sa aveti de suferit sau in cazul in care nu sunteti la fel de prosti ca mine veti avea de-aface cu un om fara respect si caracter care nu merita "nimic"...

    Cristian ! Nu stiu ce este in capul tau cand mergi pe burta in halul asta dar vreau sa sti un lucru...lumea este foarte mica !

    te salut si iti doresc mult noroc in viitor!

  7. prietene, nu uita cand cumperi o motoreta sa spui cati kilometri vrei sa aiba ca se aranjaza,cine naiba se mai uita la kilometri,sa mearga bine motorul asta conteaza.

    Eu am dat un rs cu kitul nou si 4000 de km in bord cand ea de fapt avea vreo 20.000 si i-am zis omului,kilometri din bord sunt egali cu 0.

    te rog deschide(redeschide) un manual de aprilia rs 125 si citeste acolo cam cate ai de facut si schimbat la ea ca sa te tina 40000 km mai ales daca e full power si o sa iti schimbi parerea cum ca nu ar conta cati km are.Intre cagiva si rs banuiesc ca nu e vreo mare dif la intretinere.Si iti dai seama ca daca tu o iei la 40000 ca prima motocicleta o sa ai de tras nene nu gluma.

    Si sa nu uitam intretinerea , pai daca baiatul asta isi ia cagiva mito la 40000 nici nu vreau sa ma gandesc cati banuti o sa bage in ea ca sa o mentina pe linia de plutire.

    ps:am avut aprilia rs 125

    ps2:2 timpi = batai de cap mai ales la motocicletele de genu asta

  8. Am gasit o oferta la o cagiva mito ,insa problema e ca are cam multi kilometrii(40.000).Mai poate duce mult motoru?

    Ia-ti gandul de la asa ceva..chiar daca zice vanzatorul ca are kitul schimbat ieri....mai cauta sigur vei gasesti ceva bun :drink:

    Ps: Mai bine te orientezi spre 4 timpi

  9. ce consum are r6 08?...oras si afara...

    probabil ca o sa consume aproape la fel ca si celelate modele pe injectie de pana acum adica intre 6-10l/100km depinde de stilul de mers cu specificatia ca pentru 10l/100km trebuie depus putin efort :drink:

    In oras consumul la modelul 2004 este undeva in jurul valorii de 7l/100km in regim de condus normal.

  10. Deci continuati sa bateti campii in stil Caragiale, si nu suntetzi nici macar unul, in stare sa emitetzi cu curaj o parere, cum a facut Stelu cu experienta de atitia ani, sa striveasca frana fatza dupa ce s-a infipt in ghidoane, dupa ce s-a ridicat in shea, 5 cm sau juma de metru, langa Academie. . .Era vreun conservar subit in fatza lui?!? A batut uraganul? Suntetzi in stare sa analizatzi accidentul si sa postati o parere pertinenta despre cauzele accidentului? Nu cred. . .din ceea ce vad. . . Faptul ca considerati ca nu e nimic de invatat din accidentul asta, este dovada ca nici voi habar nu aveti despre care ar fi cauzele. .pentru ca habar nu aveti de multe lucruri. .in moto. . dar va umflati pe aici. .sau doar va doare in (cuvant urat) de accident, si nu va preocupa sa alocatzi 15 minute de gandire pentru a ajuta pe incepatori sa priceapa de ce se poate intampla un accident ca asta, fara vina de conservar. .in schimb va umflati in solidaritate cu cel accidentat. . .Ii urez si eu insanatosire grabnica, ,si sper ca intr-o buna zi, sa aflu si eu, de la el, ca de la voi, in afara de palavrageala de 2 lei, stil chat, nu obtzin nimic. .

     

    PS: Cica sa-i conving pe ei sa se dea pe circuit. .pffff. . .mai bine dorm linistit. .cauza pierduta. Frecatzi-o bre voi pe Dene, ca altii ca Pavelescu din Ploiesti a invatzat in doi ani, pe circuit, cat nu ati invatzat voi in 10. .Si va da clasa Hennessy si pe vara si pe iarna, pe orice drum din tzara, Ciprian asta mic, de nu avetzi aer!!!!!!! Problema e ca el nu isi mai risca curuletzu pe cacao de drumuri natzionale. . dar totusi, va umileste, Ciprian din Ploiesti, la motociclism, la orice ora!!!

    i like your style :unsure:
×
×
  • Creează nouă...