Sari la conținut

yzefeeR

Super Membru
  • Număr conținut

    2.111
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de yzefeeR

  1. hahaha afecteaza aerodinamica :peace: :D termina-te ma, ca n-ai hayabusa.

    am un Motowell Magnet Sport.Cand mi l-am luat eu nu aparuse inca cel cu racire pe apa si acum plang ca nu am mai asteptat.Iti pot spune cateva plusuri: manevrabilitate buna, demaraj acceptabil, o sa ai un top speed mai mare daca il delimitezi, consum acceptabil (poana in 3.8 la al meu).Minusuri: mi se pare ca bordul e copiat dupa cel de la Gilera Runner, cricul central e mai lat decat scuterul asa ca ai grija printre masini si ceea ce nu imi convine e ca locul pentru pasager e mai sus decat cel al conducatorului si asta afecteaza aerodinamica.In rest numai laude ...sa-l stapanesti sanatos si sa ai grija sa ii faci rodajul cum trebuie.
  2. :love: Eu cred ca auzisera de tine pe forum si te-au recunoscut. Nu voiau sa plece pana nu ii invatai sa mearga pe o roata. :love:

    Care ai ma R125 alb cu rosu si il parchezi pe la Victoriei, pe strada cu Minerva? Cred ca e ceva scoala p=acolo. Sareau azi niste copchii pe motor de parca erau in leagane prin parc . Ai sa dai o bere ca erau sa ma omoare cand i-am dat jos de pe motor...ai dreacu, mici da` multi! :D

    Mesaj completat

    Frate, deci noi ne-am cumparat motociclete sa mergem cu ele. :) Nu stiu voi astia de ce faceti 3.000 km pe sezon dar ma gandesc ca trebuie sa existe o explicate. :love:

    BAH DAR VOI UNDE,CAND ATI APUCAT SA FACETI ATATIA KM?

    Mesaj completat

    Pai "au mers" ? Tu n-ai mers, nu?

    Pai au mers , nu au stat
×
×
  • Creează nouă...