Sari la conținut

UnknownRider

Membru
  • Număr conținut

    47
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de UnknownRider

  1. - Vand scuter Aprilia SR DiTech 49cmc,inregistrat la Primarie cu toate actele in regula,an fabricatie 2003,pret 500 Euro

     

    - Vand casca Shark S650 Sharky Blue adusa din Germania de la Louis,aproape noua (folosita aprox. o luna),fara nici o zgarietura,vizor clar + negru,marimea M,pret 100 Euro

    post-26450-1249462853_thumb.jpg

    post-26450-1249462871_thumb.jpg

    post-26450-1249463064_thumb.jpg

  2. Se aude si bazaitul...Am impresia ca s-a infundat filtrul de benzina sau nu stiu...N-as vrea sa cred ca e de la injector ca e f scump daca e ceva la injectie :crack: Va trebui sa-l duc la un service ca nu am alta solutie.

  3. Am si eu o problema la Aprilia SR 2 :crack: Mergeam cu el si mi s-a oprit deodata...Cand incerc sa-l pornesc se aprinde Injection Check,porneste motorul si moare imediat.Am incercat sa curat bujia dar nu a avut nici un rezultat...Are cineva vreo idee,ce se intampla?

  4. E foarte bine ca va ia taloanele politia pentru zgomot. Orice smecheras care isi cumpara o partzaitoare de enduro monteaza un esapament ilegal care produce un zgomot infernal si tulbura linistea publica a unor oameni care de exemplu pot dormi. Pentru 0,05 CP in plus castigati trebuie sa suportam o gramada de esapamente care trosnesc si pocnesc. Sper ca aceste controale pe care le face politia sa fie din ce in ce mai serioase si sa se retina toate taloanele motocicletelor care au esapamente neomologate.

     

     

    Ma intreb oare asa deranjant este faptul ca pretz de 30 de secunde pana trece o motocicleta se aude un zgomot putin mai puternic?Cred ca exagerati cei care spuneti asta...si nu cred eu ca se trezeste nimeni din somn ca a auzit toba 'neomologata' si zgomotoasa a lui X-ulescu.Si mai apoi enduristii au in general treaba pe teren accidental decat prin oras.No offence (doar mi-am exprimat parerea) :D :hug: :)

  5. interesant dar agentu' asta de asigurari era chiar de treaba si a sunat la Bucuresti a intrebat de asigurare la scuter si i-au spus sefii ca daca nu e inmatriculat nu se poate face inca dar sa revin peste ceva vreme caci o sa se introduca :bounce: ...o sa mai incerc dupa 1 ianuarie :cheers:) poate la Timisoara ajung mai tarziu asigurarile astea :burnout:

×
×
  • Creează nouă...