Sari la conținut

Magellan

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Magellan

  1. si eu am auzit numai lucruri bune despre Schubert, dar mi-as dori de la urmatoarea casca sa ma ajute mai mult pe segmentul 'comunicare'.

     

    au modele cu echipament de comunicatie (BT) integrat?

     

    ceva gen Dainese:

    http://www.dainese.com/eng/articolo.asp?ca...rticolo=1835479

    sau

    http://www.webbikeworld.com/motorcycle-hel...nity-helmet.htm

     

     

    Eu mi-am montat pe C3-ul meu un sistem de comunicare MIDLAND BT 2 si e ok. Casca e silentioasa si poti sa comunici.

  2. 6500 e ok, daca avea 0 km. Presupun ca e fara ABS la banii astia.

     

    Intrebare: a schimbat vre-un GSRist ghidonul ? Daca da, cu ce ?

     

     

     

    Eu mi-am luat-o pe a mea cu ghidon schimbat...cel standard mi se pare cam urat dar este practic in ceea ce priveste pozitia pe ea. Am vazut ghidon pentru GSR pe www.Louis.de(10021478), dar pretul mi se pare cam mare.

  3. Am dat 6500...

     

    Fratilor am si yo o rugaminte daca puteti sa ma ajutati, mi se pare ca aud un huruit metalic in fatza la motor... Vi s-a intamplat si voua..!? Eu am toba stoc cu silencer si "n" site :laugh: , ma gandesc ca asa trebuie sa se auda, eu nu am mai avut motor pana acum... Am sesizat asa tarziu pentru ca de cand am luat-o nu prea am avut drumuri in afara orasului, am avut un drum la inceput de vre-o 100 km si nu i-am dat importanta, in rest am mers mai mult in oras dar din cauza zgomotului nu am mai observat problema. In ultimele doua saptamani am facut niste drumuri in afara orasului ca a fost mai cald si a inceput sa ma ingrijoreze sunetul asta... Am intrebat niste prieteni (au alte modele, nu GSR600) daca sesizeaza acelasi zgomot, dar mi-au spus ca nu. Mentionez ca sunetul este asemanator unui huruit metalic, cel putin asa mi se pare mie, daca ati observat careva ceva asemanator va rog sa ma ajutati... Maine tre sa ma duc la revizia pentru 1000 km... O sa il intreb si pe mecanicul de acolo, poate o sa reusesc sa elucidez problema...

     

     

    MUltumesc anticipat...!

     

     

    Salut.

     

     

    Din ce am observat la al meu singurele zgomote care se aud, se aud la relanti...zgomote de care am fost stresat foarte mult timp. Din cate am fost informat, din ce am vazut pe net si motocicletele pe care le-am auzit , zgomotele sunt normale, dar asta doar la relanti. In mers se aude impecabil.

     

    Daca vrei sa auzi cum suna al meu ...poftim id-ul: Sergiu_magellan@yahoo.com

×
×
  • Creează nouă...