Sari la conținut

mario_p2

Membru
  • Număr conținut

    92
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de mario_p2

  1. prietene ce cau-ti s-ami stici mie intrebarea?

    vrei s-am-i pun cumnati pa tine?

    :)))))))))))))))))))))))))))))))) cumnatiiii, auzi tare

     

    Salut,

     

    Chiar m-a bucur ca sa deschis topicul asta. Vin si eu cu o intrebare.

     

    Am 3 mobre furate:

     

    1, kavasachi wtf858 Are cadru rupt dar la-m lipit eu cum am putut si revopsit sa nu se cunoasca. e din 98 dar are numa 18.000km reali 67cp si merge si pina la 200km/h de la un stop la altul fara probleme. E in stare inpecabila. pret 1500USD

    2. suzuki haiabusa de 650cc. are ceva probleme cu furca ca e indoita rau dar merge f bine. are 100cp, din 95, 35.000km, full options. pret de criza 2500 euro ( imatriculata pe primarie)

    3. Am si un ciopper f fain. Harli Deividson 250cc, deci nu e nevoie de permis. are abs, cbs, wtf, plm, roata spate de 100 fata de 40, cam crapate dar mai merg sigur un sezon. arata ca noua. crom, tobe goale, tot ce vrei. mici defectiuni technice. e din 2013 deci noua de la magazin. pret 4500usd.

     

    pt poze va rog pm si seriozitate.

     

    Cine ma ajuta sa le vind??

    suzuki haiabusa de 650cc. vreau si eu poze cu asta plz, cred hayabusa in loc ;haibusa;

  2. vreau sfatul vostru in primul rand sa ma recomand: ma numesc marius din ploiesti detin detin un mic atelier reparatii moto la care vreau sa inchid deoarece nu sunt clienti, dar doresc sa ma reprofilez pe cromare moto adica tot ce inseamna plastic, metal.

    ce parere aveti credeti ca o sa merite investitia? asta insemnand vreo 3000 euro

    multumesc astept comentariile dvs

  3. vezi ca ai niste tolerante bine definite in manualul de reparatie... daca nu respecti cotele iti cheltui bani degeaba pe cota nominala sau cota de rep. r1

    procedeul este urmatorul se va masura cilindrul cu un comparator dupa care urmeaza pistonul, vedem toleranta dntre acestea dupa care se va lua hotararea in functie de ..........

    spor la treaba

    P.S: consulta un specialist

  4. detin un rf900r 1998 an de fab si as dori sa stiu ce diferenta de motorizare este intre cel de 72kw adik 100cp si cel de 103kw adik 140cp

    ce are in plus cel de 140 fata de cel de 100 ca motoarele sunt identice

    PS in talonul meu scrie ca are 72kw desi toata lumea care lau vazut spune ca este de 140 cp

    eu nu mai inteleg nimic

    Multumesc astept comentariile voastre

    post-27597-0-33311100-1349859678_thumb.jpg

  5. Felicitari, sper sa fie in stare buna, ai gasit pana la urma pe cineva sa te ajute la teste?

    chiar nu am gasit sa vad dak gasesc vreun amic atunci, oricum la mecanica ma pricep ff..bine dar la prima vedere iti dai seama ca nu sti la ce sa te uiti mai repede de aia cer date despre el sa stiu si eu care sunt defectele care apare mai tot timpul la acest tip de motor :hug: ca nu am avut asa ceva nici o data, si sti cum este defectele le vezi mai tarziu de regula dupa ce te obisnuiesti cu el, asa ca voi sunteti obisnuiti cu acest tip :)

  6. Daca nu stii "la ce sa te uiti" probabil ca cel mai bine ar fi sa apelezi la cineva care stie. Nu cred ca o discutie pe un forum poate face mare diferenta.

     

    In fine, pe langa lucrurile general valabile care se verifica inaintea achizitionarii ORICARUI motor S/H, la FZR1000EXUP exista cateva particularitati - in primul rand daca nu a fost intretinuta corect valvula EXUP sau cablurile sale se pot bloca, fapt ce poate duce la deteriorarea angrenajelor reductorului servomotorului sau chiar a electromotorasului insusi. Aceasta problema poate deveni foarte neplacuta deoarece nu se poate anula pur si simplu EXUP'ul, CDI "cautand" feedback'ul sau.

     

    Jocul termic al supapelor si in general starea supapelor in sine sunt un subiect sensibil ce nu trebuie sacapat din vedere. Generatiile initiale de FZR'uri (in special 600) au suferit de arcuri prea moi pe supape lucru ce ducea la uzura lor prematura, in special pe admisie.

     

    Desi cei de la YAMAHA s'au intrecut pe ei insusi cu YICS (Yamaha Induction Control System), tuburile emulsoare ale carburatoarelor au tendinta neplacuta de a se "ovaliza".

     

    Datorita inclinarii cilindrilor, respectiv pozitiei carburatoarelor, alimentarea cu benzina nu poate fi facuta gravitational ci cu ajutorul unei pompe de benzina care, desi foarte rar, mai poate face figuri, in special dupa perioade lungi de stationare in conditii improprii.

     

    Cu o intretinere minimala, ulei bun si exploatare "omeneasca" FZR1000EXUP duce multi km insa, oricat de robusta ar fi nu trebuie uitat ca nu este totusi... tanc rusesc.

     

    Succes!

    oricum iti multumesc :hug:

     

    --- Mesaj completat în 15 Nov 2007 20:31 -------------

    oricum iti multumesc :D

    dupa ce il iau o sa pun niste poze aici, am vorbit si il iau pe 15 ianuarie :)

×
×
  • Creează nouă...