Sari la conținut

cata_r1der21

Membru
  • Număr conținut

    58
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de cata_r1der21

  1. S- o stapanesti sanatos, colegule!!!

    Imi place mult culoarea bestiei, cred ca la toamna il colorez si eu cam la fel.. Aveam de mult in cap culoarea asta... :)

    » Post actualizat in 29 Jun 2015 20:10

    Aveti idee de vreo vopsitorie mai acatarii, in Bucuresti?

    Eventual un pret pentru vopsit total?

    Multam fain!

    Multumesc frumos, drum bun si fara incidente. Eu asa am cumparat-o, am vrut sa evit clasicul negru care il intalnesti mai pe la toate chopperele/cruisere. Dar sa nu fiu egoist si negru e o non-culoare indrazneata. Cand ma plictisesc de culoarea asta vreau sa o fac un rosu aprins (Renault clio). Rosu ca focu sa-i surada norocu`. Bafta si asfalt uscat!

  2. Uraaa, ai facut inca un post, nu m-am putut abtine sa nu comentez.

     

    RIP ptr om, indiferent cum a murit si ce motor are.

     

     

    Am zis asta si o repet de cate ori am ocazia: de ce la un topic de accidente (din care se invata ceva, pe langa multele RIP) se ajunge sa se vorbeasca despre pixda, cine o are mai mare (motocicleta), care e mai rapid (viteza)?

     

    Care e relevanta si ce se presupune ca ar trebui invatat din asta? Sa nu imi iau SS ca sunt cocalar, sa nu imi iau choper ca sunt roacker satanist.

     

    Da io daca am sport touring, ce sunt?

     

    esti TURIST :)) hahahaha iar eu ca am "ciopar" sunt satanist :)) :lol:

  3. Mesaj completat

     

    Da, corect. Imi cer scuze pentru interventie.

     

     

     

    Dupa cat ca suntem putini unii din noi mai ajung si pe la morga din cauza vitezei, inconstientei soferilor , inconstientei noastre, drumurilor proaste si lista continua la nesfarsit, si asa suntem ponegriti,huliti,si prost vazut in ochii soferilor de conserva..Nu e timpul nostru sa murim,mi-ar parea bine sa ne vedem toti la fiecare sfarsit de sezon sa ciocnim o halba de bere si sa mai adaugam un an in lista noastra de drumetii si poze .. haideti sa inchidem topicul asta pt ca tot ceea ce faceti voi,certuri contradictii se reflecta asupra bietului motociclist care a murit mult prea tanar....Dumnezeu sa il ierte..... ASFALT USCAT fara INCIDENTE

  4. NU. Ia de exemplu cand te duci la o expozitie moto, la un salon moto. Priveste cu atentie ce fel de oameni ce fel de modele admira:

    - toti cocalarii admira motoarele sport: - le calaresc, fac poze cu ele, cele mai tzatzoase femei sunt pe SS-uri

    - toti bikerii roakeri satanisti + o parte din cei de mai sus admira choppere - se pozeaza cu ele, le calaresc.

    - la categoria enduro- touring - (cea mai normala motocicleta (stiu ca normal nu are grad de comparatie)) nu se uita nici dracu. Nimeni. Eventual unul ca mine care se viseaza in Mongolia sau in India.. se urca pe vreunul. Nimeni nu face poze, nobody gives a fuck..

    - la capre de cross - nici dracu.

     

    Daca va uitati la categoriile enumerate de mine si le puneti in ordine, daca o sa se faca o statistica o sa vedeti ca tot in ordinea asta sunt si procentele accidentelor.

     

    Oamenii inca sunt primitivi inca in alegerea motocicletei.. sunt atrasi de sclipici si viteza.. nu pot inca intelege placerea mersului pe doua roti... sau ca o capra de dat pe camp iti poate oferi mai multe satisfactii decat 200 la ora intre punctul A si B.

     

     

     

     

    belbody .....hai sa te contrazic putin ca na daca tot e rostu de bagat in seama sa ne bagam toti ..ce mama masii lasam rahatul sa se raceasca??? nu, e prea pacat.......... toti bikerii roakeri satanisti + o parte din cei de mai sus admira choppere - se pozeaza cu ele, le calaresc (cati bikeri roakeri satanisti ai vazut tu la o expozitie moto,sau salon si ai spus uite ala e roacker are plete asculta muzica satanista) daca e sa luam in considerare prima motocicleta din lumea a fost construita in 1855 in mare parte facuta din lemn ...si cam arata ca un chopper :)

    cate sport ai vazut intr-un salon,cate choppere,cate touring

     

    aaaaa si era sa uit aici in cele din urma intervine "politica marketing" care motociclete sunt cele mai vandute pe alea le aducem in salon ca expozitie si cred ca motoarele sport sunt de n ori mai multe ca oricare alta...

     

     

    Aici este un topic despre un om care a murit cu motocicleta si incercam "toti" sau "cativa" sa invatam din greselile unora ca din ale noastre nu cred..... sunt si alte posturi pe acest site despre (ce motocicleta vrem)

     

    numai bine :lol:

  5. Am observat ca in marea majoritate a accidentelor moto sunt implicate motocicletele sport. Oare de ce nu aud niciodata (sau foarte rar) de un accident in care este implicat un cruiser/touring? Ei nu merg pe aceleasi drumuri? N-au parte de acelasi trafic? Care este explicatia?

     

     

     

     

    Explicatia ti-o dau eu fie ca o acceptati sau nu,......cei cu motociclete de viteza merg iresponsabil....nu toti cu motociclete de viteza si asta cu parare de rau o spun sunt motociclisti sunt doar simpli posesori de motocicleta, pt ei nu este pasiune, vor sa se faca remarcati si atat, iar in final ajung sa fie prin gazete stirile de la ora 5 s.a.m.d...."majoritatea" sunt teribilisti.fitosi, au motociclete de cateva mii de euro si echipament de 4 mil, din pacate moartea nu stie sa aleaga...toate cele bune asfalt uscat fara incidente...si ochii in 4

  6. Am vazut ca multi gasesc nod in papura oricarui decedat in urma unui accident moto doar pentru a se simti ei mai in siguranta, ca ei nu patesc ca respectivii.Ei bine, nu exista asa ceva in Romani si degeaba invocati viteza,lipsa de experienta,casca etc.Ideea e ca accidentele se tot intampla si pe fiecare topic vin lupii moralisti si spun ba ca avea viteza ba ca era cocalar.Nu mai exista nici un respect fata de un om care a murit.Eu cel putin daca o sa ajung vreodata subiect de stiri nu imi faceti topic in mizeria asta....nimeni nu invata nimic de aici decat aceleasi discutii contradictorii...

     

    Legat de acest accident cred ca cel mai normal ar fi sa pastram un anumit respect deoarece nici nu stim din ce cauze s-a produs accidentul si sarim sa dam din taste.

     

    Condoleante

     

     

    ZLD hai sa iti spun ceva....ramane intre noi doi si cei care citesc postarea"pe fiecare topic vin lupii moralisti si spun ba ca avea viteza ba ca era cocalar" eu il cunosc destul de bine pe tip si cunosc orasul si mai bine, este foarte periculos pt motociclete...iar cum merg motociclistii cu viteziste prin oras te sperii tu care ai motocicleta,dar soferii de conserve....iar tipul asta care a murit(dumnezeu sa il aiba in grija,iar pe ceilalti in viata mai mult) mergea haotic.....pssss se zvonea,cel putin asa a spus decedatul ca nu are permis cat A..asta nu stiu daca a spus ca sa para mai COCOS decat cei care au motor si permis....Imi cer scuze daca am fost rautacios.....este pacat ca a mai plecat cineva dintre noi Regrete enorme familiei si prietenilor lui..RIP :) ;) :D

  7. " Motociclistul doreste sa-si ajunga din urma un prieten, tot motociclist. Venind de la sensul giratoriu de la gara catre iesirea spre Bacau, acesta accelereaza brusc in intersectia de la pompieri/Panimon. Din motive inca neelucidate motocicleta fuge de sub el. Din acest moment, motorul pleaca singur, urmat in paralel de motociclist.

    Secventa 2. Motorul loveste lateralul unui Logan alb ce se deplasa regulamentar avariindu-l. In secunda urmatoare, motociclistul loveste cu capul bara din spate a loganului si ramane inert pe carosabil.

    Secventa 3. Motorul ricoseaza intr-un autoturism ce se deplaseaza regulamentar pe contrasens avariindu-l."

     

    dupa ce am vazut in imagini, nu stiu pt ca nu am fost acolo dar loganul ala pare a fi lovit in portiera spate, este putin probabil un motor care, cazut prin alunecare, sa loveasca "loganul"care circula pe acelasi sens de mers in portiera din spate si nu in spatele masinii.(ciudat tare)

     

    intrebarea mea este oare Loganul circula regulamentar ???...daca a plecat de pe loc fara sa se asigure si motociclistul a intrat in el(MUSAMALIZARE???) mortul trebuie sa fie tot timpul vinovat?, dar cine a fost acolo si a vazut poate ca stie mai multe....astea-s doar presupuneri

  8. Cand: 30 martie

    Cine: porecla JABA

    Unde: Mun. Onesti

    Cauza: Motociclistul doreste sa-si ajunga din urma un prieten, tot motociclist. Venind de la sensul giratoriu de la gara catre iesirea spre Bacau, acesta accelereaza brusc in intersectia de la pompieri/Panimon. Din motive inca neelucidate motocicleta fuge de sub el. Din acest moment, motorul pleaca singur, urmat in paralel de motociclist.

    Motorul loveste lateralul unui Logan alb ce se deplasa regulamentar avariindu-l. In secunda urmatoare, motociclistul loveste cu capul bara din spate a loganului si ramane inert pe carosabil.

    Motorul ricoseaza intr-un autoturism ce se deplaseaza regulamentar pe contrasens avariindu-l.

     

    din pacate prea multi tineri mor in accidente de motocicleta din cauza vitezei, asfaltul totusi este rece ceea ce face ca roata sa isi piarda din aderenta....viteza, inconstienta soferilor,inconstienta motociclistilor,echipament neadecvat, lipsa experientiei isi spune cuvantul in cele din urma...FRATILOR NU ASTEPTATI UN ULTIM SEMNAL DE AVERTIZARE...toti stim cand plecam dar nu stim cand ne mai si intoarcem....

    Inca o data Dumnezeu sa il aiba in paza ...asfalt uscat si ochii in 4...fereste-te in trafic pentru tine daca nu o face cel de alaturi..arata-i ca esti mai destept cu o secunda ca el si sa te poti intoarce acasa, intreg gata pentru o alta tura cu motocicleta.... Numai bine ....RIP

  9. D-zeu sa il odihneasca in pace, si sa aiba grija de noi toti....Acum nu vreau sa fac un repros la adresa motociclistilor din Onesti in special al celor care au motociclete de viteza..dar merg haotic, fara echipament de protectie, si acel echipament putin pe care il au, ma refer la casca ..este aftermarket...

    (tricou,tenesi,manusi din carpe cu degetele taiate,si o casca in cap)din pacate prea multi tineri mor in accidente de motocicleta din cauza vitezei, asfaltul totusi este rece ceea ce face ca roata sa isi piarda aderenta....viteza, inconstienta soferilor,inconstienta motociclistilor,echipament neadecvat, lipsa experientiei isi spune cuvantul in cele din urma...FRATILOR NU ASTEPTATI UN ULTIM SEMNAL DE AVERTIZARE...toti stim cand plecam dar nu stim cand ne mai si intoarcem....

    Inca o data Dumnezeu sa il aiba in paza ...asfalt uscat si ochii in 4...fereste-te in trafic pentru tine daca nu o face cel de alaturi..arata-i ca esti mai destept cu o secunda ca el si sa te poti intoarce acasa, intreg gata pentru o alta tura cu motocicleta.... Numai bine ....RIP

  10. Nu am cum sa zic ca mi-a placut....a fost o intrunire unde s-a urmarit in primul rand CASTIGUL, intrunirea de la Predeal arata ca o petrece a privata cu public,a cluburilor TRIST MS pardon am vrut sa scriu Trus ms unde membri cublui puteau sa faca ce vroiau si sa jigneasca pe cine pofteau

    Mie mi-au confiscat o sticla din inox cu palinca si mi-am luat si ceva ciufuleala de la un membru Trist MC din Timisoara,asta pentru ca un membru de la Trust Germania a venit la masa la noi s-a asezat fara sa-l invite nimeni,a baut din bautura noastra iar cand incepusem sa comunicam cu el si sa ne simtim bine ,da neamtul "cu bata in balta"si incepe sa injure,sa zica ca are pistol si ca ne impusca pe fiecare si sa ne alegem glontul cu care sa ne impuste,iar cand l-am luat si noi putin la misto au aparut justitiarii de la Trust Timisoara care mi-au zis nu am dreptul sa jignesc un membru Trust iar cand le-am povestit ce a zis neamtu s-au facut ca nu aud,mi-au luat sticla de inox si la ingramadeala mi-am incasat si ceva "castane"

    In rest ce pot sa le zic celor care au laudat intrunirea...ca au participat la o intrunire ca oricare alta,pentru ca au fost intruniri gen TG Secuiesc ,Bacau unde pretul biletului,pretul bauturi si al mancarii erau mult mai mici,si incasarile de la participanti au fost mult mai mici.dar cu toate astea organizatorii au reusit sa multumeasca pe participanti ,sa le ofere premiile promise,au reusit chiar sa dea o masa calda in pretul biletului,insigna,ecuson....pana si vremea a tinut ei... :rock:

    --------------------------------------------

    hasu multa bafta si tot respectul ne-am mai intalnit iti stiu povestea ... am discutat la o masa daca mai tii minte dar nu asta are importanta asa cum acum 4 ani cei de la TRIST MC germania au snopit niste bikeri romani, si asadar ca avem reprezentanti si in romania,pupincuristi de straini se gasesc oricand si oriunde.... lasa sa se simta strainul bine, ca romanul nu conteaza el stie sa indure injurii, pumni, palmi si chiar jaf pe fata... intrunirile de la bacau, tg secuiesc, cluj, au iesit mult mai bine fata de asta cu toate ca reclama a fost mai slabuta... toata stima si respesctul.... :bounce:

  11. Observ ca parerile sunt impartite, mai mult sau mai putin bune, in functie de asteptarile fiecaruia.

     

    Asteptarile mele au fost mari, la fel de mari ca imaginea asupra intrunirii datorata publicitatii de cea mai buna calitate.

    Daca intrunirea ar fi fost de aceeasi calitate cu publicitatea, n-as fi fost nevoit sa imi lepad pielea moarta pe tastele astea tocite.

     

    Am pornit intr-acolo cu zambetul pe buze, cu multa dorinta in suflet, constient ca va ploua, dar fara a o considera un minim impediment.

    Pe bune ca nu m-ar fi deranjat daca ar fi plouat de doua ori mai mult si s-ar fi facut ceea ce s-a promis.

    Macar ceea ce s-a promis, ca de surprins pozitiv sa zicem ca nu era neaparat sa ne surprinda.

     

    Nu vreau sa aduc prea mult in discutie preturile practicate. Pretul de intrare mi s-a parut in regula, avand in vedere ca motoarele erau pazite, existau dusuri si toalete si spatiu de organizare foarte mare.

     

    Ce m-a deranjat teribil a fost atitudinea organizatorilor. Asta mi-a ranit sufletul de motociclist, care se astepta ca la sosire sa primeasca un salut de la o fata zambitoare si nu o mana intinsa care cerea 30 lei.

    Rana asta a fost astupata repede de atitudinea participantilor, carora vreau sa le multumesc pentru faptul ca au batut atata cale, au ridicat de atatea ori viziera aburita si s-au chinuit sa-si indese degetele in manusile ude, pentru a fi alaturi de oameni care au aceeasi pasiune.

     

    Pentru ei tot respectul.

    Oamenii astia nu merita sa fie inselati pe fata!

     

    Ce s-a promis si nu s-a respectat a fost de multe ori enumerat. Nu mai are rost sa mai repet si eu.

    Nu-mi place sa fiu inselat si asta e exact cuvantul care a marcat intrunirea asta.

     

    Ce m-a deranjat cel mai tare, considerand ca lipsa unui salut la sosire a fost o coincidenta, a fost faptul ca la plecare, dupa 3 zile de indurat ploi, nu am meritat o mana intinsa sau un ''drum bun'' din partea celor de la poarta.

    Am simtit ca ies dintr-un cazino, unde portarul mai deschide usa unui prost ramas fara niciun leu.

     

    Sa nu va para rau, ca am fost impreuna si numai putini nu am fost.

     

    Cu stima..

     

    Andrei...

    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

     

     

     

    Andrei asa se intampla cand intrunirea este organizata de o grupare "CLUB" sa zicem de proportii mari ca "MC TRIST" probabil daca era o intrunire in scop caritabil nu imi parea rau...dar este invatatura de minte sa venim cu mancarea si berea de acasa :laugh: ...Totusi se zice ca speranta moare ultima...si sa speram ca, criticile unora, care si-au tocit nervii si degetele pe tastatura sa ajunga acolo unde trebuie si golurile care nu au umplut paharul si dezamagirile ramase pe fetele motociclistilor sa nu se mai repete editia viitoare. PAna atunci toata stima si respectul.... :lol: Va iubesc, nu pentru cine sunteti ci petru ce sunteti.... :laugh:

  12. SUNT DE ACORD IN TOTALITATE CU BASTY -- O MARE TEAPA !!!

     

    Citeam randurile scrise mai sus cu laude (poate o sa se lege unii si altii serios nu am nimik cu nimeni dar in general doar bucurestenii lauda aceasta intrunire ) si nu stiam cum sa incep sa imi exprim sentimentul fata de aceasta intrunire , dar Basty a facut-o cum nu putea nimeni mai bine .

    S-au promis ,, sarea si piperul '' pana in ultima zi , sa se atraga cat mai multi participanti , sa se meraga pe profit cat mai mare . Sa spus ca se vor aduce .....si se vor face.......si vor fi ...... si ,, A FOST O MARE TEAPA ''

    Dece a trebuit sa se promita si sa nu se faca mai nimik , dar absolut nimik ????? ..........................

    DRAGI bikeri care laudati asa tare evenimentul , ce ati vazut la acest Festival moto , si nu ati vazut la alt festival bine organizat deja existent in tara ??? va raspund eu NICI O DIFERENTA !!!

     

    Ce a mai spalat fata deja tarat in namol a festivalului au fost :

    --- peisajul din jurul locatiei

    --- organizarea clubului MC TRUST

    --- Parcarea moto din fata cabanei Trei Brazi ( si asta a fost o intamplare pt ca atat era de rau locul pt corturi incat au fost nevoiti sa faca parcarea )

    --- Pretul biletului ( in loc de 4.2 Ron ( 10 euro ) sau luat 30 ron , probabil sa nu isi auda vorbe mai urate , sau au gresit la transferul leu -- euro ??

    --- Vremea , noroc ca a plouat si nu au venit mai multi bikeri ca doar cel de sus stie cum ar fi decurs lucrurile

    --- Expozantii de motoare modificate - custom , in frunte cu Basty -- TOT RESPECTUL

     

    Lucrurile care au facut ca acest festival sa nu isi merite absolut deloc numele de ,, Cel Mai Bun Show Moto din Europa De Est ''

    --- Minciunile spuse de organizatori ( frate mai bine era o surpriza decat sa mintiti )

    --- Preturile mari - Predeal Predeal da da in colo ( macar sa se fi meritat sa dai atatia bani )

    --- Terasele organizate sub ori ce critica ( o umbrela la 10 mese , etc , etc )

    --- Locatie Nasoala daca vre un organizator , ar fi stat cu cortul pe unde era locu de campare ...........................................

    --- Nerespectarea programului promis .

    --- Cum zicea un coleg mai sus ,, monopol de bere .... ''

     

    Da intradevar a fost CEA MAI MARE INTRUNIRE DIN ROMANIA , si una dintre cele mai bine organizate , dar atat , nici o intrunire internationala mega extra .......... ca daca o luam asa si la Baietzii de la Turda , sau de la Zalau , sau de la Timisoara , vin straini dar nu sunt super internationale , si mega mari , pt ca ei nu au bani si tupeu sa minta atat lume , si sa nu se tina de promisiuni , ei promit doar ce pot sa faca , si de aceea intrunirea e de dimensiuni mai mici , din cauza numarului participantior .

    EU CRED CA TOTI AU PLECAT CU O MICA sau MAI MARE DEZAMAGIRE IN SUFLET , pt aceste lucruri enumerate de mine mai sus .

     

    INCA UN FESTIVAL ORGANIZAT DE LA A LA Z IN STIL PUR ROMANESC . PACAT !!!

     

    In rest .........SA AUZIM DE BINE

    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

     

    Cuvinte fara rost....

     

     

     

    "Concursurile si premiile puse in joc va vor atrage in mod sigur atentia. Iron Art Competition, cel mai mare concurs de motociclete modificate din Romania, va beneficia de prezenta unui juriu international, iar premiile pentru primele trei locuri sunt de 1.000 de euro, 700 de euro si 300 de euro. Miss Motorshow va acorda un cec in valoare de 300 de euro celei mai frumoase femei ce se va inscrie la preselectia realizata in direct.........."

     

     

     

    "In cadrul intrunirii vor exista sase puncte de alimentatie publica ce vor functiona non-stop, toate preturile practicate urmand sa fie echivalente cu cele ale unitatilor comerciale clasificate la 2 stele."

     

     

     

    astea sunt promisiunile celor ce au promis marea cu sarea, o minciuna sfruntata..... a fost cineva care a incasat macar cei 300 euro??? sau macar motocicleta pusa la bataie??? banii ni s-au luat, dar pe ce??? si inca ceva... unitati comerciale clasificate la 2 stele ???? parerea mea ca 5 mici+1 bucata frigaruie= 36 lei :laugh: cam ustura la buzunar... totusi cred ca trebuia verificat din cand in cand si comerciantii existenti acolo...cred ca trebuia sa venim si cu mancarea in buzunar,bere foarte proasta,preferam "harghita" la sticla, ca doar de asta e intrunire nu?? :laugh: sa le luam banii la fraieri sau sa facem bani pe spatele lor...eu unu am ramas foarte dezamagit de intrunirea asta..cred ca a fost mai ok la CLUJ, parerea mea...dar ce mai conteaza ne-am simtit ca acasa... :lol:

    toate cele bune, ASFALT USCAT ca la predeal am cam dus lipsa :D

    post-28003-1247550113_thumb.jpg

  13. In bacau sunt ''lingai'' dar sunt si motociclisti... dar mai mult ''lingai'', macar nu s.a bagat nimeni in seama cum ai facut tu pe topicul asta...imi place ca recunosti ca esti un lingau, care merge mult pe motor:D da orcine stie sa mearga mult pe motor, putini stie sa se distreze cu un motor, defapt ce sa faci cu un cioper decat sa merci ca prostul prin ploaie...credema ca am mai multa experienta ca tine la motoare si eu ies si dincolo de hotare, am vazut cateva tari cu motorul...si mai ies si un week.end cand e soare si bine cu baietii :kiss: eu tare cred ca tu esti de prin vreun sat din bacau...care ai trecut de la mobra la cioper...in fine, abia astept sa bem un paharel impreuna si sa povestim ce frumos e sa mergi cu motorul prin ploaie.....Bafta :rolleyes:

     

     

     

     

    exact de la mobra oricine aspira la ceva mai bun.corect? am dreptate? citeste ce am scris in reply-urile mele si dupa aia sa ciripesti..si ce importanta are de unde sunt eu ???? acum faci diferente intre oraseni si tarani?? hai ca e tare ,da frate fa burnout ca te distrezi foarte tare, si prost e ala care nu stie sa vorbeste clar??? "credema ca am mai multa experienta ca tine" se cam scrie dezlegat crede-ma :makeout: nu tot timpul poate fii soare si bine... toate cele bune :drink:

  14. Asa e, ai perfecta dreptate. Am citit si io in manualul international al motociclistului, definita "motociclistului tru' si pareri despre motoretistii astia de duminica . :rolleyes:

     

    Zice acolo cam asa:

     

    cei care se simt motociclisti de duminica(si nu e ceva de rau a fii din "breasla" asta) sa ridice 2 degete sus sa pot sa ii vad :drink: sau ..... sa isi monteze un casetofon pe vitezista sa asculte manele cu guta putza de maimuta .....parerea mea este ca nici unui motociclist care prinde vreme naspa nu ii pare bine, dar daca tot a pornit la drum (si este o vb "calatorului ii sta bine la drum" ma refer la un drum de 100-200 km si nu o tura de oras :makeout: ) asta e ..de acum tot a pornit ..... si tu cand faci o afirmatie bazeaza-te pe ceva concret si nu adu aberatii ...Se stie inca de la stramosii motociclistului tru, domnii William S. Harley si Arthur Davidson ca nu poate fi nimic mai placut motociclistului decit plimbarea prin ploaie, ger sau alte asemenea delicii." totusi din putin respect pt cei de dincolo ar trebuii lasati in pace si nu suflati in c#r "judecati"de unu(a) ca tine... tot respectul ce ti se cuvine 4Xs

     

     

     

    aaaaaa si inca ceva acest topic Fotografii de la intalniri moto > Bike Fest Bacau 2009 presupune poze cat mai multe de la intrunire, nu dispute intre "motorscuteristi vs motociclisti tru daca ai fost la intrunire si ai facut cateva poze esti binevenit sa uploadezi ceva...daca nu, te rog deschide un topic "dispute intre motorciclisti" hai ca am fost destul de rau... multa bafta :kiss:

  15. Am vazut ca ai si avocati, catarider ala...e vreun neam cu tine sau il platesti? cred ca e un lingau din bacau ca sunt multi peaici....

     

    :rolleyes: sunt din judetul bacau slava domnului ca nu sunt chiar din orasul bacau, pt ca vb ta sunt multi lingai pe acolo care stau calare pe 2 roti, ii saluti in trafic si se uite suspect la tine "oare ce o mai vrea si asta" eu am cel mai benga motor:))

    si in legatura cu lingaul, sunt un lingau care calatoreste prin romania, la intruniri, si nu am posibilitatea de a o face si dincolo de hotarele acestei tari....pe cand tu probabil esti doar un motociclist de weekend care iese cand e soare si bine :drink:

    trebuie sa te fii vazut la intrunirea din cluj sa te fi plouat 260 km ... sa bem un paharel impreuna si sa vb ce bn ca suntem motociclisti.... toate cele bune.... si asfalt uscat... :makeout:

×
×
  • Creează nouă...