Sari la conținut

mihaicostea

Membru
  • Număr conținut

    33
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de mihaicostea

  1. Daca alegi FZ6 (ceea ce iti recomand) , fa-ti un bine si ia varianta semicarenata Fazer.

    Nu o sa regreti alegerea facuta.Am mers pe ambele variante si e diferenta mare la drum lung. Acum am N doar pt ca imi place mai mult varianta naked.Drumurile lungi de 4-500 km/zi sunt epuizante fizic.

     

    confirm, fz6 carenat e mai potrivit daca faci si drumuri lungi, iar cu cutia te poti obisnui, pe gsr te bate vantul in plin!

  2. stiti ce e si mai groaznic?

    cu o zi inainte de acest accident a fost in orasul Satu-Mare organizat "respect in trafic"; o intalnire la care au participat destul de multi motociclisti, au venit 3 instructori si au explicat pe indelete din lumea motociclismului, au creat un traseu cu obstacole, oferind explicatii celor care gresesc in traseu, apoi au fost chemati paramedicii pentru explicatii de prim ajutor si in sfarsit defilarea....

  3. salutare, cum nu exista topic special pentru fzs 1000 si am vazut ca s-au prezentat si astfel de motoare aici, ma adresez cu cateva intrebari celor mai experimentati:

    1. ce ulei si filtru recomandati pentru fzs 1000, model 2005?

    2. merita sa investesc intr-un filtru de aer refolosibil gen http://www.wemoto.ro/bikes/yamaha/fzs_1000_fazer/04-05/picture/air_filter_k&n_-_performance_and_washable/

    3. ce baterie recomandati?

     

    mersi!

×
×
  • Creează nouă...