Sari la conținut

ChaosBorn

Membru
  • Număr conținut

    278
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de ChaosBorn

  1. Or fi spălat...am vorbit și cu politia militară, toată valea Oltului era un convoi uriaș spre București de tehnică militara americană. În plus de asta am tot ținut legătura cu echipa de la drumuri până au găsit locul. Într-o curbă tirul din fata mea s-a oprit brusc, mult fum în fața . Era o mașină care se oprise de-a curmezișul drumului și din care ieșea și fum de sub capotă fix in fața tirului după ce se rotise în propriul ulei. Au coborât mai mult șoferi de au împins mașină pe margine. Un Renault (cred) vișiniu cu numere de Cluj. ....dar, mai mult ca sigur că până să curețe se indreptau înspre zona cu pricina un 929 și un BMW parca, din sens opus, sper că au trecut cu bine.

  2. Eu l-am gasit, am trimis si cerere, astept aprobarea si plimbarile aferente normal! :)

    Gata, s-a rezolvat!

     

    Acum sincer, daca stau mai bine sa ma gandesc, ar fi mers "Iesiri din Bucuresti", cam asta aveam in cap :). De oras ne-am cam saturat cu tontii :), nu-i bai, macar de ne-am strange, apoi vedem, cine, cum si unde om purcede.

  3. nu imi dau seama ce marime au surubele dar..gasesti la magazinele specializate surube cu cap imbus la dimensiunea da si daca dimensiunea capului e mai mare decat cea a gaurilor tale ,ar merge sanfrenata gaura ( largita cat sa intre capul ! )

    Da, e o idee buna insa corpul este din aluminiu si nu as vrea sa ii micsorez distanta de filetare. E adevarat, as putea sa micsorez gaura pentru capul surubului facandu-i capatana conica........merita studiata treaba!

     

     

    Mergi cu piesa aici au tot ceea ce inseamna suruburi si alte repere din inox.

     

    Au si nu vand decat la persoane juridice.

    Mergi degeaba la Fabory, been there, done that.

    Multam!

     

     

×
×
  • Creează nouă...