Sari la conținut

XIII

EX+
  • Număr conținut

    177
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de XIII

  1. fix acolo 13 (mersi pt poza a 2-a :crack: )

     

     

    Mai plejiar.

     

    :crack:

     

     

     

    Uitandu-ma cu atentie la acest topic,si nu numai,constat cu o oarecare uimire faptul ca,desi ne plac chopperlee,avem totusi gusturi extrem de diferite in ceea ce priveste designul,linia,lookul,soundul,pozitia in sa,si as mai putea continua...Nu stiu daca la alte categorii de motociclisti exista asa ceva,iar daca totusi exista,oricum nu cred sa fie de aceeasi anvergura!Personal am vazut aici niste motoare super-tari,dar si unele de care eu unul nu mi-as lua-n veci!Dar aici binenteles ca nu-i decat o chestie de gusturi...

     

     

    ................................

     

     

     

     

    Sunt cool sa vezi unul, doua. Sunt beton cand se opunE UNA liniei clasice de cruiser. Dar cand e serie de ele, incepi sa vezi dece nu ai vrea asha ceva: daaaaaaaa........dar nu!

     

     

    Love 'em , or hate 'em!

     

    Poate chiar asta-i poanta... dunno.

     

    Macar nu poti fi indiferent, ca fata de majoritatea motocicletelor moderne, sau ca fata de cafe racer-ul 17564, identic cu celelalte 17563 dinaintea lui, sau chopper-ul 27588, identic cu celelalte 27587 dinaintea lui.

    You dig?

     

    Cind se umple prea mult de ele... mergem mai departe.

     

     

    Cum zic nemtii: "Wer rastet, rostet!", adica "Cine zaboveste, rugineste!".

  2. mai si eu to de sporty il vad rezervorul asta...

    peanut este asta

    varianta romanaeasca la noi ar fi cele de pe mobra, simson-urle alea mici de 50cmc , pe mobrele lui Basty le mai intalnim iar and so on.......

     

     

    Hai sa trecem peste atitea explicatii, definitii si bull, ca deviem.

  3. din ce stiu eu,rezervorul "peanut" are 9L....destul pt maxim 150km si iti mai ramine ceva rezerva,asta la condus normal.

    o fi si model de 12L?atunci poti face linistit 200km.

    in oras insa,nu stiu daca faci 100km cu "peanut"...dar,mai conteza?hehe

     

     

    Doar ca cel din poza nu-i peanut... sau am eu orbul gainilor.

  4. ...ai vazut lacatul de pe ea?! :crack: ...mie imi place rezervorul;apropo stie cineva cam cati km te duce un plin la un rezervor ca ala?

     

     

    Da, lacatul e cea mai misto faza, de pe tot motoru'... :laugh:

     

    Eu zic ca-i ala de 12l, de Sporty. Cu shovelu-n cauza nu te duce prea departe... cam la 150 km tre' sa cauti o benzinarie.

  5. Aripa fata nu-mi place nici mie, dar am mers o tura pe fratele lui geaman (motorul lui Cristi din Sibiu) pe o vreme ploioasa si am constata la sfarsit ca am alt tricou pe mine, dintr-o data avea tot felul de desene tribale si alte forme impresioniste, care nu au impresionat-o deloc cand a trebuit sa-mi spele hainele ...

    Comenzile ... eu am 1,80 m, asa ca ma simteam ca un cocostarc cu comenzile originale

     

     

    Am 1,95m, asa ca stiu ce zici, de aia spuneam ca poate nici nu-s aiurea, data fiind situatia ca atare.

     

    Chestia cu ploaia e, iarasi, de inteles, dar... de gustibus.

  6. Stima ca au reushit sa adapteze conceptul de chopper la inghesuiala nipona! Trumpiurile shi sportsterurile arata beton asha, dar unele twincam-uri sunt prea biciclete. Parerea mea...

     

     

    Biciclete in ce sens?

     

    E vorba, in primul rind, de "to chop", nu despre "to put on shiny stuff", in al doilea rind motocicletele sint concepute mai ingust, vezi inclusiv ingustimea ghidoanelor, pt. a se putea strecura mai usor printre masini, in traficul de care pomeneai si tu.

×
×
  • Creează nouă...