Sari la conținut

Black Pearl

Membra
  • Număr conținut

    70
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Black Pearl

  1. Ieri seara pe la 7 am ajuns in Brasov, venind de la Babele si dupa o vizita la cascada 7 scari, infometata, fara apa si obosita de imi venea sa ma dau jos de pe motor si sa ma intind pe asfalt. Iar in drum spre locul de nani, care era pe str. Zizinului, m-am ratacit :(. Am sunat un prieten din Brasov pentru indicatii, dar in timp ce vorbeam la telefon pe langa mine a trecut un motociclist. I-am facut semne sa opreasca si el a oprit, s-a intors la mine si m-a condus pana "acasa". Multumiri inca odata. Asfalt uscat si drumuri pe sufletul tau si al vostru!

     

     

    :kiss:

  2. Salut,

     

    Foarte bun zic eu topicul asta si chiar as propune sa donam si alte lucruri nu numai specifice moto.

    Donez set semnalizari fata-spate, date jos de pe Kawasaki Z750 an 2004, aproape noi. Cu siguranta se potrivesc si la alte motoare. Se pot ridica de la magazin de pe Mihai Viteazul 79 oricand.

     

    post-28858-1291056573_thumb.jpg

    Mesaj completat

    Salut,

     

    Foarte bun zic eu topicul asta si chiar as propune sa donam si alte lucruri nu numai specifice moto.

    Donez set semnalizari fata-spate, date jos de pe Kawasaki Z750 an 2004, aproape noi. Cu siguranta se potrivesc si la alte motoare. Se pot ridica de la magazin de pe Mihai Viteazul 79 oricand.

     

    post-28858-1291056573_thumb.jpg

     

    S-au dat!

     

    Toate bune

  3. Salutare,

    Acum am descoperit topicul acesta. M-a amuzat si inveselit teribil, asa ca trebuie sa ma laud si eu cu "capritele" mele:

    Maya - cea "blonda" si sfioasa, alaturi fiica ei "bruneta" Yuka cea obraznica!

    1,6 kg/buc. :D

     

    post-28858-1287170338_thumb.jpg

     

    Si tot cele doua cand micuta era chiar mini:

     

    post-28858-1287170466_thumb.jpg

  4. ma puteti indruma spre un magazin in Bv unde gasesc niste semeringuri de telescoape ptr Aprilia pegaso cub 3 din 97 la mine sunt alea de 9,5 grosime.Si ceva preturi orientative.

     

     

    Merci.

     

     

    Buna,

     

    La noi gasesti simeringuri ARIETE, pe stoc, dar e bine sa vii cu talonul si chiar cu simeringurile ca sa vedem exact.

     

    Toate bune,

     

    Echipa MYMOTO TUNING

  5. Nici eu nu vreau sa fiu rau si nu sunt ,de aceea te contrazic decent:Romania nu se poate compara cu tarile si saloanele de care ai amintit si cred ca asta se vede.Am vrea noi sa nu parem "morti de foame" dar nici "rotofei" nu putem sa fim.La noi fenomenul moto a inceput discret cu second hand-uri din tarile amintite,pentru ca lipsa banilor a facut ca aceasta pasiune sa nu fie usor accesibila .Clima mai rece nu a lasat ca deplasarea pe doua roti sa imbine placutul cu utilul pt ca sa merite totusi "investitia".De aici si diferentele intre noi si altii.

    Daca spui ca ai un magazin ,banuiesc ca te uiti pe statisticile de vanzari moto.Cum stam fata de Germania ,Spania sau Italia?

    Te cred ca "pica "rau ,dar cred ca mai avem multe de schimbat inainte de saloane...poate drumurile ,comportamentul din trafic,spagile militienilor...

     

     

    :huh:

     

    Eu zic ca e important ca cineva incearca sa pastreze traditia, uite asa s-a ajuns la editia aVII-a!

    Altfel......nu aveam nici macar atat, e usor sa critici de pe margine. S-or mai schimbat si vremurile candva.

     

    Toate bune

  6. Incepand cu 21 iulie 2008, va anunt deschiderea unui nou service moto in Brasov. Acesta se afla in aceeasi locatie cu magazinul deja cunoscut MYMOTO TUNING, care dealtfel s-a mutat de curand in noul shworoom din str. Mihai Viteazul nr. 79 (colt cu str. Morii, vis a vis de Conrep). Pt. informatii suplimentare si programari: tel. 0722225204 (Sergiu), 0722575757 (Karmina), email brasov_mymotoservice@yahoo.com.

    Va asteptam si asfalt uscat! Toate bune! :angryfire:

×
×
  • Creează nouă...