Sari la conținut

Kelu

Membru
  • Număr conținut

    60
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Kelu

  1. Mi se pare mie sau link-urile au ceva probleme? Mie cam pe orice apas ma duce la www.RepairManualClub.com . Adica sa zicem ca apas pe Yamaha YZF-R6 SuspensionGuide si ma duce tot la pagina principala.

     

    Oricum, service manual pt Yamaha R6 model 2005 ma interesa si pe mine.

    Da au unele probleme, siteul inca nu a fost lansat, mai sunt cate chestii de reparat la el.

    Uite un manual cel mai apropiat de ce ai cerut tu, din pacate nu exista manual pt R6 2005 deocamdata:

    Yamaha R6 2005 Kit Manual

  2. Problema.... situ' de la tanga-moteurs nu mere... niciuna din adrese... nici http://www.service.tanga-moteurs.ro, nici http://www.tanga-moteurs.ro/service, nici manualclub.com, nici unu' din siturile de manuale trecute aici...

     

    Ma intereseaza shi pe mine manualu' de service pentru un Suzuki Marauder VZ 800 din '96... Are careva asha ceva??

     

    Multzam, DDC

    Am refacut siteul manualclub.com pe adresa www.RepairManualClub.com colectia a fost pastrata. 250G disponibili pt manuale acum.

  3. post-2941-1155127143_thumb.jpg

    RED BULL roMANIACS este o competitie internationala de enduro care va avea loc in Romania intre 13 august si 19 august 2006.

     

    Competitia va debuta cu un Pro Show - Duminica 13.08.2006 ora 11:00 pe Platoul dintre Nerva Traian si Pasajul Marasesti...mai exact locul este cunoscut ca "la groapa" vis a vis de hotelul Tulip Inn (langa fostul bloc Conex) acest show va dura aproximativ 3 ore jumate, pana la 14:30 dupa care rider-ii vor pleca pe traseu.

     

    Participantii sunt in mare majoritate veniti din afara printre care Cyril Despres cele mai multe si complete detalii despre event le gasiti pe site oficial: http://www.redbullromaniacs.com

    Lista completa cu toti participantii: http://www.redbullromaniacs.com/ro/pre_start_2006.php

     

    Pana duminica, in fiecare seara (18:30 si pana la 23:30) sunteti invitati la plimbare pe doua roti prin Bucuresti alaturi de caravana Red Bull pe traseul P-ta Unirii- Herastrau. :crack:

  4. manualclub_banner.jpg

     

    ManualClub.com

     

    ManualClub.com este un site care ofera gratis manuale pentru multe tipuri de motociclete. Tot ce trebuie sa faceti ca sa puteti descarca manualele este sa va inregistrati si sa va logati.

     

     

    Aprilia (18)

    Bmw (10)

    Cagiva (2)

    Ducati (48)

    Honda (36)

    Kawasaki (16)

    Ktm (5)

    Suzuki (29)

    Triumph (1)

    Yamaha (50)

    Other Brands (12)

     

    Va rog sa nu abuzati de descarcarea manualelor pentru ca siteul este intretinut din resurse proprii. Siteul nu pleaca nicaieri, are hostingul platit pe un an in avans, veti putea gasi oricand ce aveti nevoie si deci nu e nevoie sa doanloadati tot ce e acolo.

     

    Cei care doresc sa ajute la imbunatatirea colectiei de manuale pot uploada direct pe site. Pentru fisierele mai mari de 2 Mega trebuie sa folositi un client de FTP (server: ftp.manualclub.com user: anonymous@manualclub.com la parola nu scrieti nimic)

  5. Iar ma elfulica?

     

    Daca am inteles eu bine, ai patit-o din aceeasi cauza ca si a biciclistului? :what:

     

    In momentul cand ai vazut biciclistu cazut nu ti-a trecut prin cap sa evaluezi intai situatia?

     

    offf... insanatosire grabnica ... si mai casca ochii B)

  6. Ti-am zis ca cu cat sunt mai frumoase cu atat sunt mai periculoase. Pe de alta parte poate daca intrai in ea ... poate iti gaseai jumatatea. Poate ai trecut pe langa iubirea vietzii tale :banana:  ... crezi ca din gresheala ti-a pus-o Dumnezeu in cale? ... Te indragosteai in salonul de spital. :laugh:  :blbl:  :kick:

    si cu copii cum ramanea ca e cam incalcita treaba :baldy:

  7. Asa ca la mine?

    da, cam la fel, numai ca nu imi permiteam sa ma tin doar cu o mana ... tineam cu ambele maini si ma straduiam sa o opresc cat mai repede din zguduituri

     

    Eu am impresia ca nu pun nici un detergent, cel putin in Craiova si doar uda asa strada de ochii lumii.

    In mod normal stropitoarea ar trebiu combinata cu perie rotativa si aspirator dar cand uzi strada care se usuca in 5 minute, asta e clar prostirea lumii pe fata si o risipa enorma de bani.

     

    In bucuresti se pare ca pun pentru ca nu se usuca nici macar dupa o ora si cand pui talpa jos aluneca de parca ai merge pe gheata

  8. cine vrea cele doua filme (Ghost Rider2 , Judgment - Day Extreme motorcycling) sa le copieze de pe Dc++ ca sunt acolo + multe alte filme cu motociclete !!!

    zii ma nene un hub, ca nu am gasit decat Ghost Rider 2 ..si l-am gasit doar pe la vreo 2-3 ..as vrea si GhostRider 1 si altele..dar nu le-am gasit pe huburile care le folosesc eu ..zii pe ce huburi sunt maniacii cu filmele astea

  9. 1) in ultima vreme marile bulevarde sunt spalate seara ... de ce mama naibii nu le spala dimineata devreme pe racoare? :banana: (oricum acele bulevarde sunt in general curate si altele mai mici put de mizerie)

     

    2) baietii au inceput sa spele cate 3-4 benzi odata ... si nu doar banda de langa bordura acolo unde se strange mizeria

     

    chestiile astea imi miros a conspiratie :blbl:

     

    De fiecare data cand vedeam asfalt spalat stateam tare cumintel (ma depaseau masinile la greu) ... dar in seara asta am avut nevoie de putin demaraj si ghiciti si se tinea de motoreta ca de un taur de la rodeo dupa o simpla acceleratie ... :baldy: :laugh: :kick:

     

    Chiar asa fac astia numai ce vor ei? Nu exista cadru legal sa le dam in cap la chestia asta? Stiu ca noi trebuie sa ne supunem regulii de aur "adaptarea vitezei la conditiile de trafic si aderenta" dar o sa ajungem sa vina sa ne unga gumele cu ulei ca sa nu mai facem zgomot cand se invarte roata?

×
×
  • Creează nouă...