Sari la conținut

michelangelu

INACTIV
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de michelangelu

  1. deci pana la urma au fost probleme cu apa..singura solutie pe care am vazut-o eu posibila dupa ce am epuizat orice varianta de a aduce apa in tabara sub vreun mijloc fizic realizabil a fost sa intreb la premiere cine este suparat pe treaba cu apa sa mergem la kktii aia sa cerem banii inapoi..m-au ascultat zeci de oameni si nimeni nu a zis nimic..

     

    cand ati observat ca este o problema la mancare(si nu ma refer la calitate)ci la chestiuni financiare trebuia sa ma abordati pe mine,clau sau ade..si sa ne spuneti..bah care e treaba ???de ce mananc eu cu 5 aceiasi mancare pe care ala o mananca cu 3..unde sunt banii aia..da-mi diferenta imediat..nu a venit nimeni..daca cineva doreste sa scurmam asa adanc in rahat va rog veniti la valcea si discutam problemele pe care mi le aruncati acum pe forum direct cu firma respectiva cu care am avut azi un scandal monstru....

     

    PUR SI SIMPLU NU INTELEG,ATI ASTEPTAT SA AJUNGETI ACASA SI SA IMI STRIGATI LUCRURILE ASTEA IN GURA MARE,IN LOC SA VENITI SI SA LAMURIM LUCRURILE CA PANA LA URMA SUNT DOAR DE ORDIN FINANCIAR..recuperam din banii de cazare si vedeam ce draq au facut aia cu masa...eu am platit astazi portiile de mancare la 160 lei portia/....mai mult nu stiu..

    stiti poveste aia si f..tuti si cu banii luati ..asa suntem noi acum..

    Stef tata! NU TE MAI ENERVA CA MORI DREACU! Stai cuminte! Am citit tot topicul de la cap la coada . M-am bucurat sa vad oameni care apreciaza efortul depus de voi!

    Cred ca vorbeam cu tine de anul trecut despre etapa de acum si spuneai cat ai de alergat si cate autorizatii trebuiesc. Macar daca ai fii facut si tu bani de un motor no :cheers: . Nu trebuie sa mai asculti de criticileunora care nu au ce face decat sa stea la calculator toata ziua si sa caute nod in papura la oricine! ROMANISME cum spune Ciprian! E greu sa ne dezvatam de astea.

    O sugestie! La anul organizeaza undeva in padure la cort si fiecare sa-si aduca ce are nevoie! Asa se organizeaza raidurile aici si vreau sa-ti spun ca suntem intotdeauna 2-300. si nici nu au fost vreodata probleme! Cam atat de la mine!

    Sper ca nu ai uitat de numarul meu de concurs ca tre sa-l pun pe motor si DVD-ul !!!!!!!!!!!!!

     

    Toate bune si sa auzim numai de bine!!!!

     

    p.s. Salutari la toti baietii de acasa! Trebe sa folosim o tuica d-aia de a ta in Decembrie :P si ceva :D

×
×
  • Creează nouă...