Sari la conținut

leoncristiang

Membru
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de leoncristiang

  1. hahah interesant, exprimare gen "mirc" nu stiam ca asa se vorbeste acolo. o sa incerc sa ma straduiesc, se pare ca m-am inselat cand am crezut ca sunt oameni draguti pe aici, ar trebui sa poti sa citesti indiferent de cum este scris, ci poate ar fi contat ce anume este scris.

     

    sau mergem pe principiul toti intr-un fel in loc sa acceptam oamenii asa cum sunt ei?

     

     

    kt despre tine alex, nici nu ma pun la mintea ta, observatia mea era k nu ne cunoastem ca sa iti permiti niste lucruri, nu am intrat pt nimic anume decat k-mi place, dar cred k o sa renunt curand daca deja s-a ajuns la astfel de treburi

    Nu trage o linie pana nu vezi ceva palpabil, pe net lucrurile nu sunt ca in realitate. Eu zic ca iesi de cateva ori si apoi sa spui ceva bun sau rau. Baietii si fetele (mai putinele) sunt foarte ok, nu am reusit sa ies prea mult, acum sunt deportat cu serviciul un an in Sarata pana sambata seara, dar pot spune ca am fost primit din prima zi ca un amic vechi. Ca sa fie frumos ar trebui sa vi pasager, macar prima data, daca nu cunosti unul care nu vrea sa se sinucida inca :) , e cam riscant, insa poti sa iti alegi pilotul pe care il vei tine in brate :cheers: dupa motocicleta.

    Am plimbat multi/multe pasageri/pasagere, pt ca de regula nu am timp sa ma cuplez cu altii, nu cunosc indeaproape multi motociclisti(care ii stiu eu au neveste gardieni si scapa cine poate cand poate :) ), nu-mi place sa merg singur asa ca am plimbat pe cine am prins si am constatat ca foarte multe fete incepatoare avusesera prima plimbare neplacuta, deoarece nu toate gusta viteza din prima secunda, dar, pana la urma trebuie sa faci un pas, fie incepi ca pasager fie iti iei motor si vi ca pilot ;)

    succes, pe aici pe la munte e nasol ca e cam frig......... nu s-a dat drumul la mini inca ;)

    pup titanii, as veni si eu sambata dar ajung in bucale dupa ora 18

  2. salutare, o vreme o sa fiu deportat cu scarbiciul in sarata monteoru si ma intrebam daca nu pot sa ies si eu la o cafea cu voi, ca nu beau cand conduc :rose:

    Mesaj completat

    salutare, o vreme o sa fiu deportat cu scarbiciul in sarata monteoru si ma intrebam daca nu pot sa ies si eu la o cafea cu voi, ca nu beau cand conduc :rose:

  3. Pret de criza: barbat cuminte, fidel, 32 de ani, de la potent in sus, muncitor, mai tot timpl la munca(adica ai timp sa faci prostii), fraier si credul, cand nu e la munca e motociclist, se ofera la PRET PROMOTIONAL DE CRIZA, pentru orice, masaje, plimbari moto, dragoste, casatorie...etc... pentru a testa marfa apelati cu incredere la id cristianmmcc yahoo mes......frate ce face griza din neom :)

     

    ps ps executam tunning auto/moto printro aerografiere la nivel modern, (vezi poza)

    post-30642-1255011003_thumb.jpg

  4. Cine se duce la Sighisoara ?

    sambata dimineata 26 iulie, plecarea din petrom militari, in principiu ora 4, dar sper sa aranjam pentru ora 7 ca m-au cocosat cu muca la scarbiciu si mor de somn :blbl: , un motor din galati, patru din buc(o vitezana si trei touring) si o masina, facem transfagarasanul si sighisoara, acolo ne mai intalnim cu doua masini care pleaca de azi, vineri, asa ca putem afla de la plecare cum este vremea. cazare la cort, poate si o vizita prin sibiu. pt alte detalii , cristian 0788829694, :disappointed:

  5. tocmai am vbit la tel cu cineva din crazy bike..baietii au anuntat clar de la inceputul anului ca nu vor face intrunire din 2 motive..primaria din sb nu mai da accept ptr zona iar baietii sunt super ocupati cu organizarea red bull romaniacs..

    asa ca treaba e clara de mult si nu incap alte discutii..bafta..

    so, noi venim vreo cinci motoare din buc, unul din galati, insa pt ca ultimele stiri sunt ca nu se mai tine sibiul, vom face transfagarasanul si de acolo direct la sighisoara, pacat, poate alta data :unsure:

  6. Salutare, eu sunt mai nou pe strada, dar nu ma las. Am prins ineri seara ceata si frig pana in constanta si a fost o incercare tare, si acum o sa plec din constanta la buc la 2 noaptea (maine la serviciu). Stau pe macaralei intre sectia 13 si trapezului, SV1000S, 31 ani si divortat. Daca se fac ceva intruniri in cursul saptamanii poate imi da-ti si mie un email la radugabi@zappmobile.ro.

    Asfalt uscat ..... si .... vreme fara ceata :burnout:

×
×
  • Creează nouă...