Sari la conținut

ReDeYe008

EX+
  • Număr conținut

    95
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de ReDeYe008

  1. Am mai spus: deocamdata nu suntem in nici o benzinarie in afara de reteaua OMV. Asa e politica, n-avem ce face, pentru o perioada, cel putin. Stim ca sunt ceva probleme cu distributia si avem mult de pierdut din cauza asta, ne straduim sa le remediem.

    deci tot OMV ramane...sa vad cand am timp ca e ff departe omvu de mine (cel mai apropiat)

  2. fratilor zice`ti si mie cum desfac piulitza de la variator ..ca numai reusesc .... l`am desfacut de vre`o 2 ori ... odata cu un om si odata singur ( am stat 1 ora) , acuma am incercat cu cineva si nu reusesc .... nu pot sa prind foaia aia ..am incercat cu alte chei s`o blochez , cu surubelnitza .... nimic ... daca are cineva niste idei sa`mi spuna ... ca maine trebuie sa`i schimb cureaua neaparat ( m`a lasat si asta imi aluneca cand pornesc... s`a slabit ca draq`u)

    vezi ca e o cheie speciala...vazusem pe easyparts poate gasesti la yamaha la voi in cta

  3. dar ce ti se pare asa de saracie sa ai muzica pe un scuter....sunt banii tai..am sa bag 200 de euro in muzica pt scuter...am si masina dar uite ca sa vezi ca imi pun muzica si pe scuter...sculta tu la player...poate este smecherie sa ai si pe scuter...dar poate tu nu sthi ca asculti la player...si iti provoaca scarba si sila...la ce mai stai pe sit-ul asta....sau mai bine zis la ce iti mai atasezi parerea la muzica pe scutere....mergi fratioare la motoare pt tine cai putere:))=))...ce gluma...:cheers:)...aici ai dato in diverse...:huh:)....in fine..las ca eu raman cu muzica pe masina si scuter si tu ramai cu....PLAYER-ul...:huh:)=))=))=))=))=))=))

    asta nu inteleg si eu...una e sa asculti doar tu la player, una e sa asculte toti ...mai mergi la un gratar ceva ce faci stai cu castile-n urechi? ;)

  4. cum ai ajuns la aceasta concluzie foarte concludenta din punct de vedere yamahistic? :cheers:

    sunt identice numai marca difera, cele mbk sunt mai ieftine, practic la yamaha aerox ce se plateste in plus este firma...+ ca mbk este cu yamaha cum e piaggio cu gilera...frate si sora :huh:

  5. ajutati-ma pls si pe mn ... prima pornire cand e rece merge fft bn ... dar dupa cateva sute m cand se incalzeste motorul ... daca il las in relanti mai mult de 1 min nu il tine ... am reglat din carburator ... dar aceleasi faze le face ... iar relantiul il tine la turatie ff mica ... cel putin asa zic eu dupa cum suna ... am bujie cu filet lung de dacie pe el smile.gif) sa fie asta problema ... sa fie prea lenesa buja? PLS HELP

    pai e normal..pentru ca ai soc automat si decupleaza ... scuteru nu-i facut pt relanti :cheers:

  6. se vede de la bec ... pe fata am bec alb ... si se vede alb ...umpic galbui ... la stop am becul alb ... doar ca l-am facut eu rosu pt ca nu am gasit rosu cu 2 faze ... pe fata intentionez sa-mi pun cv becuri cu halogen :huh: 120 mi bucata daca te intere http://www.piese-scutere.ro/catalog.php?id=42 ;) dar la intrebarea anterioara cn ma ajuta? la faza cu scuteru?:cheers: :huh:

     

    <small>--- Mesaj completat în 17 Feb 2008 13:29 -------------</small><br/>

     

    e belea rau ReDeYe ... se vede ca e ingrijit;) de cat ai pus setu pe el?

    postu e din aprilie 07 :ok: .. l-am vandut demuuult (din iunie)...set 50 cc

×
×
  • Creează nouă...