Sari la conținut

mikulinaorangina

Membra
  • Număr conținut

    74
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de mikulinaorangina

  1. sunt de acord cu cele spuse de Filozofull. Vama nu mai e demult ce-a fost, s-a transformat intr-un loc cu fitze si basini, cum ziceati voi mai sus. Eu personal sun fan 2 Mai din toate punctele de vedere, dar asta e alta mancare de peste.

    Indiferent ca va fi la noi pe litoral sau la bulgari, eu propun ca varianta traseul pe ruta Ostrov-Limanul, un drum pitoresc, paralel cu granita si putin circulat. Nu mai stiu exact care e starea drumului acum, dar anul trecut am inteles ca a fost ok.

    Mesaj completat

    @CofeeMan: Dane, s-au inmultit blondele alea? :) Pune si tu pozele din wknd :)

     

    Pentru informarea voastra in 2009 drumul era foarte bun pana la trecerea cu Bacul, Ostrov credn dupa aceea era cam nazuros (multa piatra cubica si groape)

  2. 2 moto, viteze legale, disciplinati, portiune cu drum neasfaltat (cativa km) insa in stare buna. Ma bag si eu (a se vedea moto din profil).

    Daca e cineva interesat, ne vedem la 9,3o la Petrom fantana Miorita (Baneasa).

    :rolleyes:

     

    hey voi erati ne-am intalnit cu voi la brasov la iesire ( noi eram 3 moto) cand sa virati spre cheia. Ati mers bine , civilizat. Noi am plecat mai departe spre sighisoara :huh: Foarte fain. Poate organizati in alta parte

    m

  3. pentru mine a fost un fiasco total, am ramas fara permis pe 30 zile pt o fapta pe care nu am facut-o "depasirea linii continue in curba deosebit de periculoasa" = superman.

    Pe mine si pe un tigan pufos si transpirat ne opreste politia la iesirea dintr-o curba, vb intai cu tiganu dupa care vine la mine ii dau actele, militianu ia o mica pauza de 2 mine sa vb cu nevastasa dupa care imi zice ca am imi retine permisul pt 30 zile pt "depasirea linii continue in curba deosebit de periculoasa" :laugh: , se duce cu actele la masina vine cu procesu verbal gol il da la tigan sa il semneze dupa care se duce la masina timp in care vb cu celalalt militian din drum ca nu recunosc fapta si ca nu au dovezi si imi zice "pt asta la oprit pe domnu" ma duc la tigan si il intreb daca ma vazut cand am trecut peste linia continua si de ce a semnat se uita tiganu plin de sudoare si curios la mine si imi zice " nu am vazut, ma pus asta sa semnez, eu nu ti-am facut nici un rau" :cheers: dupa care pleaca si eu raman in drum si ma uit cum mau facut jegosi. Multumesc tovarasilor de drum care erau in spatele meu si au trecut pe langa mine si nu au oprit poate aveam si eu nevoie de un martor sau macar in predeal sa merg si eu la masa. :angry:

     

    aici as fi depasit linia, pe urcare :laugh:

    post-14986-1248610244_thumb.jpg

    post-14986-1248610042_thumb.jpg

    Imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat, nu prea vad cum te puteau ajuta "tovarasii de drum pe care i-ai lasat in urma" apropo mergi alaturi de tovarasii de drum si nu cu ei la vreo 5 km in urma, iar acolo nu prea se putea opri, dar te-am asteptat vreun sfert de ora ca sa te luam la trei brazi. Cu siguranta daca eram toti grupati nu mai opreau pe nimeni :lol:

  4. este destul de dificil sa se mearga perfect si compact intr-un grup unde lumea nu se cunoaste si nu au aceeasi experienta. este aiurea pt cei care au ramas in urma, dar fiecare isi cunoaste modul de a merge. eu una decat sa merg cu 80 pe dn si cu 30 pe cheia prefer sa nu merg.

     

    da este destul de dificil mai ales ca mersul in grup impune si niste reguli pentru siguranta grupului vezi - http://www.msf-usa.org/. Nu este vorba de experienta ci de siguranta, :angry: am iesit la plimbare si nu la curse, eu una decat sa merg cu 160 170 pe dn si 80 90 in curbe pe cheia prefer sa nu mai merg :cheers:.

     

    Chiar si asa a fost frumoasa plimbarea. Ceva poze...

    m

  5. Salut fetelor!

     

    Sotia mea a decis sa devina motociclista :bounce: asa ca eu pot sa incep sa modific motorul. Vreau sa cumpar un motor pentru ea, preferabil chopper. Ce sfatiti, ce motor sa iau?

     

    Multumiri anticipate!

     

    Eu am auzit de o virago 535 de vanzare cu 2500 din 1999 cica 3000 km. Am avut viraga si e tare faina pentru incepatori

  6. deci....ne intalnim in seara asta in titan la metrou???daca da...mai mergem pe undeva??? nu de alta dar nu vreau sa mai inghet bai nene ...o sa iau sifonierul cu mine :lol:

     

    Io nu pot veniii la arc :( Motorul meuuuuu.... :lol: nu mai vrea sa mearga .....

     

    Da rateuri .... Cica ar fi bujiile ..... Nu l-am mai scos si m-a pedepsit ..... NU MA MAI JOK .... :(

     

    Sunt tare necajita ....

    m

  7. Hey

     

    Bay vezi ca tiam lasat nr pe id de mess.

     

    Am stat destul de mult la benzinarie. Drumul a fost chiar ok si am fost doar doi motociclisti. Sarumana celui de-al doilea... Era loc de mai multi... Data viitoare...

     

     

    Ne-am intersectat cu baietii care plecau la marsul pentru cei doi care au murit la Dragos Voda.... Mare pacat ... Atat de tineri...

     

    Ar trebui ca cel care a produs asemenea tragedie sa fie aspru pedepsit ca daca scapa ieftin nu se invata minte.... Oare cand s-or schimba lucrurile si la noi?!

     

    M

  8. Hey people... o STRIGARE

     

    Intrucat iar a venit soarele pe strada si cred ca se usuca intre timp, vremea fiind faina, maine va astept la 10 fara un sfert la benzinarie la Mol la intrarea pe autostrada soarelui (ultima benzinarie) pentru a merge inspre Tulcea.

     

    Am ceva treaba in zona Topologu 220 km de Bucuresti maxim juma de ora sa fac niste poze si dupa aia as merge in Tulcea ca n-am fost niciodata sau inapoi in Harsova . Drumul e chiar fain... Alegerea o facem la fata locului.

     

    O sa incerc sa aranjez ceva cu baietii din Tulcea ca sunt ceva motorizati pe acolo sau sa gasesc ceva specific prin Harsova sa bagam un peste.

     

    Doritorii sunt asteptati sfertul academic la benzinarie.

     

    m

  9. Hey

     

    Sanatate si recuperare rapida!

     

    Bucurestiul asta ... greu de suportat pe motor ... multi cascati si capcauni! I-auzi dom'le : "Nu te-am vazut!" Erai pe invisible mode ? Da ce viteza avea nenea asta de a franat 10 m?

     

    m

  10. Hey

     

    Dupa ploaia de aseara ...care m-a lasat cu cizmele inca ude :)... si vremea de afara ... :) plecarea la Tulcea se contramandeaza desi ...pe toate site-urile apare doar cer noros ...

     

    Un traseu mai scurt poate fi binevenit ... un Ghermanesti... sau Romanesti sau spre Alexandria ...

     

    Pana una alta daca mi se usuca cizmele ... poate ca merg si io la intalnire la chopperacademy la 11 la Academie.

     

    m

×
×
  • Creează nouă...