Sari la conținut

ovax_r6

Membru
  • Număr conținut

    266
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de ovax_r6

  1. cumpar 3 magneti sau stie careva unde pot luat magneti ..vreau sa ii folosesc la tank rucsac sa sta mai bine :scratch:

     

    cauta si uh ceva hard-disc defect si dezmembreazal acolo gaseste cate 2 magneti destul de mici si foarte puternici suficienti la c iti trebe tie !

  2. In mod normal nu ar trebui sa consume. Depinde si de cat de uzat e motorul. Spre exemplu din al meu am scos dupa cam 4000km 1.4L. E bine sa verifici destul de des nivelul uleiului, ca VX-ul nu prea da semne ca ar papa ulei. La mine motorul mergea exemplar, si avea cca. 70000km. Din pacate acum e in 5 cutii.

    lai desfacut bucati , ti sa stricat , c ai patit , mar interesa tobele !

  3. Salut!

    1 litru de ulei la 5000 de km nu mi se pare un consum foarte mare de ulei. Si al meu tot cam asa cred ca consuma, dar atat timp cat merge ok si trage bine nu imi fac probleme prea mari.Cand va ajunge sa consume 1 litru la 1000 de km sa iti faci probleme ;) (stiu cazuri)

     

    In legatura cu simeringul de la furca, daca zici ca tot schimba simeringul si la scurt timp curge iar, eu cred ca problema este undeva la furca: ori este putin indoita, ori este zgariata mai pronuntat si uzeaza simergul prematur.

     

    Mesaj completat

     

     

    Salutare,

    Din pacate nu stiu nici un VX sau Intruder pentru dezmembrat, pentru ca inteleg ca tu asta cauti, dar pot sa iti dau niste linkuri cu piese (piese noi, nu stiu daca OEM sau altceva) de prin europa sau US, daca te ajuta cu ceva.

    Da-mi de stire daca te intereseaza.

    Sa auzim de bine!

    sa traiesti si ms fain la faza cu furca nu ne-am gandit deloc o so iau la purecat numai bine

  4. motorul asta ns sa va zic exact cat mananca ca nu sa uitat omu la ulei cand sacade il completeaza si la 10000 face schimbu , unul dintre cilindri afuma cel din spate dar cand porneste nu porneste in amndoi cilindri doar in cel c afuma dupa c se incalzeste porneste si celalalt nu are probleme cu el chir in fiecare zi face naveta 60 de km cu el a facut vara trecuta grecia ubla cu el intruna nare problema consumul acceptabil c mai are probleme este la unu din telescoapele fata tot mereu ii schimba semeringu a mai intalnit problema asta si la alti proprietari de vx-uri la voi cum e tot la fel ? motorul are aproape 70000 de km si e incarcat cu topcase mai ales in deplasari este foarte exploatat !

    multumesc norok

    Mesaj completat

    sezonu asta ia mancat cam 1 litru la aproape 5000 de km si trebuie sa bage iara la nivel adik la geamul de verificare al uleiului nu se mai vede nimik respecte

  5. Salutari.

    Am nevoie de ajutorul unuia dintre voi care are motocicleta ca a mea, si anume ZX6R-ul din 2000 - 2001.

    Ajutorul consta in imprumutarea carenei fata pentru a face un mulaj din fibra de sticla dupa ea. In urma unui mic incident soldat anul trecut, carena fata este irecuperabila (so I was told).

    Procedura prin care se executa mulajul (matrita) nu este daunatoare carenei de baza.

    So, care ma puteti ajuta cu o carena frontala?

    Evident, o sa ma simt indatoarat pe vecie :laugh:

     

    Sau, poate imi indicati un loc de unde pot cumpara respectiva carena?? Caut de ceva timp si primesc numai scoruri de te i-a durerea de cap (350 - 450 eur)

    Si ca tot veni vorba de piese, si un alt far mi-ar prinde bine :love: (nu ma intrebati de ce :lol:)

     

    Multumesc!

    gasesti pe bikeshop.ro amndoua la 300 euro amandoua

  6. scuzati ca scriu aici dar am o intrebare , in Alba se poate da A1 la 16 ani ? am vorbit cu una si tot spune ca nu poate sa dea pentru carnet A1 doar de la 18 ani

     

    dupa noua lege de la 1 ianuarie nu se mai da iara acuma e pre tarziu sa faci a1 fiind sfarsitu anului si nu iti poate baga orele de scolarizare avand in vedere ca e doar o data pe saptamana scolarizarea !

  7. Pentru un demaraj mai bun , am de vanzare un pinion spate de 45. 25 euro. Face cat un powercommander la 300 euro. :disappointed:

     

    Consecintele pinionului montat:

     

    -viteza maxima scade cu vreo 10-15km/h.

    -demarajul creste cu 3-4%.

    -viteza afisata pe bord e mai mare cu vreo 3-4% decat cea reala.

    -Cutia nu mai este asa tare solicitata.

    -Accelereaza mai repede.

     

     

    Eu mi-am pus si e foarte fun. Trage mai bine. Pe langa asta am si un set de pinioane originale. 15 fata si 43 spate.

    si mai da la pasul lantului?

×
×
  • Creează nouă...