Sari la conținut

chris.alfa

Membru
  • Număr conținut

    53
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de chris.alfa

  1. salutare lume am revenit iar pe meleagurile mai calde, dupa o luna jumate am ajuns la concluzia ca nordul nu prea e de mine asa ca am hotarat sa revin in peninsula. sper sa imi iau iar motor si sa mai iesim la cate o plimbare (Mario)

  2. salutare

    revin si eu dupa o lunga perioada, nu prea am mai avut internet si de asta nu am mai intrat pe forum. vineri 16 martie am incheat experienta mea in danemarka dupa o luna jumate am ajuns la concluzia ca nu e de mine acolo. probabil nu am nimerit eu unde trebuia dar nici regulile lor referitoare la masini nu imi plac asa ca am hotarat sa plec luni am ajuns iar in italia dupa ce am facut o vizita si prin olanda. aici vremea e frumoasa soare si motoarele roiesc pe strazi, cred ca am sa raman aici desi eram foarte hotarat sa ma mut in danemarka. va doresc succes la toti.

    si multumesc ptr sfaturi si ajutor. sa auzim numai de bine

  3. salutare

    promit sa va tin la curent cu viata si traiul de aici, prima trebuie sa ma acomodez si eu pe aici si sa ma dumeresc ce si cum e pe aici dar primele impresii e ca e o tara unde au un sistem de comunism acum nu va imaginati cel pe care l-ati trait in romania. momentan nu is cel ami entuziasmat un lucru e cert imi lipses muntii din italia.

  4. Pai iti doresc sa ai mai mult noroc pe acolo, de mult mi-ai zis ca te trage ata spre nord. Ai plecat cu doamna sau singur ...?

    Apropo, acum poti sa infiintezi un topic cu `Romani motociclisti in Danemarca` :rolleyes: .

    Intre noi sunt `numai` 1500 de km, dar ... nu se stie niciodata. Sa nu uiti sa mai intri pe forum chiar daca o perioada nu o sa ai motor. Chiar, ce ai facut cu DR-ul?

    sal

    in prima faza sunt singur peste o luna vin dupa doamna, DR-ul l-am dus in toamna in ro acum sa vad cat stau pe aici prima impresie e ca nu imi place in comparatie cu olanda si la relief itlaia in top :) mai vb

  5. salutare lume

    va salut si eu nu prea am mai activat in ultima perioada pe aici intre timp s-au schimbat multe pe la mine din frumoasa italia am ajuns tocmai in danemarka care e ca o placinta deja ma roade un dor dupa italia mai ales zona de nord nu credeam ca o sa ajung sa duc dorul italiei dar asta e situatia acum nu putem fi cu toate. asa ca bucurativa de ce ofera italia chiar daca italieni nu ofera prea multe.

    mario te astept pe la mine cand ai chef de o plimbare :) ( ringkobing DK )

  6. Saalut! Sigur ca sunt. Numai eu stiu vreo 3 plecati In Dk de la mine din oras. Partea proasta e ca nu stiu daca intra pe forum.

    mda din pacate nu toti folosesc forumul acum am descoperit ca mai sunt unii citind topicul suedia

    incetul cu incetul ii gasesc

  7. salutare lume ma alatur si eu de o saptamana am aterizat din italia zona milano - como tocmai aici in DK in Ringkobing manat fiind de criza de prin itlaia si dorinta de o schimbare. intradevar e o mare schimbare in toate sper sa reusesc sa m aacomodez cu relieful in primul rand si cu stilul lor eu am mai stat in trecut si in olanda si speram sa fie tot un fel de olanda si aici dar astea din cate am vazut pina acum is ceva mai ingusti si mai nationalisti. ca orice roman am inceput jobul in ferma ca la asta is campioni apoi incetul cu incetul sper sa avansez. ma bucur ca sunt si motocilcisit pe aici. poate incetul cu incetul reusim sa ne vedem ptr inceput si fara motoare cei care le avem acasa.

  8. salutare

    avem ceva colegi prin Danemarka?

    am ajuns si eu de o sapt prin tara asta si ma intrebam daca avem colegi motociclisti pe aici. deja incep sa duc dorul italiei unde aveam trasee de moto. aici e ceva mai monoton

  9. Uite ca pun eu primul cateva poze,selectate asa rapid. O sa mai urmeze. :moto:

     

    Voi atasa mai tarziu si cateva filmulete,trebuie sa tai anumite secvente sa le editez etc. Acum nu am chef sa lucrez la ele.

     

    :cheers:

    deci voi ati lasat semnele pe la stelvio :P ieri am fost si noi pe acolo faine locuri mai ales cand e si vremea faina ;)

    post-32452-0-87333200-1309800103_thumb.jpg

  10. salutare

    am si eu o rugaminte daca ma ajuta cineva cu ceva informatii despre cum merge treaba prin olanda, eu omentan sunt in italia dar as vrea sa merg in olanda

    eu am mai stat o perioada in olanda dar acum vre-o 4 ani si de atunci mai prea mai am noutati in legaturile de a gasi un job. sunt vorbitor de limba engleza atat eu cat si sotia mea.

  11. salutare

    da asa e ma insor in nci 2 sapt dar azi am fi iesit defapt nevasta a vrut sa ma scoata din casa ca ieri nu am mai fost cu moto si azi simteam nevoia d eo plimnbare spre seara am iesit si noi pina la Monza la o plimbare usoara. sper ca pe cand ne intoarcem din ro sa iesim mai multi

    o sapt faina la tot poporul

    p.s

    ti-ai lasat telef acasa azi;) ca altfel eram si noi cu voi

  12. Salut. îs Dan, după botez... derKamarad după nick-ul de pe aici sau de pe alte site-uri. Dau cu sapa prin ITALIA din 2006, un an mai târziu, m-am stabilit în Brescia. Luna trecută am început procedurile pentru un împrumut dar totul s-a ”dizolvat” în mai puțin de 3 săptămâni. AÂşa că visul meu : un DUCATI MONSTER , pentru moment rămâne VIS. Între timp îs pasager pe un Monster 796 (e al iubitei mele). Azi ieÂşim la o plimbare împreună cu Marius MT 03.

     

    completare : experiență pe două roți : 2 ani de navetă cu scooter 49 cm.c. , 5 căzături fără fracturi, Âşcoală de Âşoferi pe o Mobra 125 cm.c., ÂŞI ATĂT ! ha ! ha ! În 2008 am fost la MotoGP la Mugello, în 2009 la MotoGP la Misano, anul ăsta mergem din nou la Mugello (3 iulie). Cine e prezent pe acolo, poate lăsa aici un mesaj.

    salutare

    ati plecat deja? daca nu dati de stire care e traseul. poate vin si eu la o tura

  13. Duminica nu am nici un program special, se anunta vreme frumoasa cu 25 de grade + . Amatori de o plimbare ? Alegem impreuna unde.

     

    Am gasit un motoraduno interesant, detalii aici : http://web.motogpromagna.com/motoraduni.aspx?TOPIC_ID=5782

    Se baga cineva ?

    salutare

    e frumos azi afara si ma indeamna la o plimbare dar am alt program azi trebuie sa cautam una alta ptr nunta ca mai avem o luna. oricum incerc sa o conving pe doamna mea sa mergem cu motorul pe la monza si pe unde avem treaba azi. o zi cat mai insorita si asfalt uscat daca iesi pe undeva

  14. am ajuns astazi la ducati, dar asa cum ma asteptam era inchis.

    maine revin pt a vizita muzeul si fabrica si pt marti inchiriez un ducati, poate un 999, pt un ''giro'' de cateva ore in zona.

    salutare

    sa imi dai si mie de veste cat te-a costat inchiriatul si in ce conditii.

  15. http://www.motogpromagna.com/topic.asp?TOPIC_ID=661

     

    Noi suntem vreo 3 imprastiati prin Lombardia, daca ai chef de vizite esti binevenit. Poate venim si noi pe la tine, ca doar nu esti asa de departe. Duminica viitoare vroiam sa facem Lago di Como si Lago di Lecco, daca ai chef da un PM.

    salutare natiune :(

    sunt si eu nou pe aici prin peninsula sper ca de sapt viitoare sa intru si eu in posesia unui Big Dr 800 acum sa vad cum fac cu asigurarile si cu trapasul si sunt deschis la iesiri de duminica in zona Como Leco si nu numai. eu stau in zona mai precis Arosio.

    Sarbatori fericite sa avem!!!

    Cristi

  16. iar zapada,......nu va place?;) ce credeati ca scapati de ea ? bine ca nu am facut RCA-ul.

    Mesaj completat

     

    suna interesant drumul pana in Austria m-as baga si eu la tura pana in Bregenz,dar depinde de munca daca pot sa imi iau liber.Oricum inainte sa pleci mai baga si tu o intrebare pe forum, cine stie poate ne cuplam

     

    si eu eram pe cale sa imi fac RCA sapt trecuta dar bine ca nu m-am grabit. sper sa treaba si iarna asta ca dupa vremea de afara am si uitat de incalzirea globala :wacko:

    In legatura cu excursia in Austria am sa postez ce si cum eu merg impreuna cu un amic cu un scuter Suzuki Burgman 650 (daca se mai poate numi scuter) initial era sa mergem la Wiena are el ceva prieten pe acolo dar putem sa vizitam si Alpii

×
×
  • Creează nouă...