Sari la conținut

svejksoldjer

EX+
  • Număr conținut

    114
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de svejksoldjer

  1. P.S: Taximetristul a venit baut si la Udriste seara tarziu sa dea declaratie, deci nesimtire mai mare ca asta eu unul nu am vazut. A fost dat afara din incinta si s-a intors peste 2-3h cand nu mai mirosea a bautura. Si a venit conducand pentru ca legea ii da dreptul!!! :unsure:

     

    ce numar are la masina si de la ce companie e?

    daca se poate...

  2. ma bag si eu in seama, dar nu offtopic :crack:

     

    pentru cei care intrebau de tatuajele temporare/semipermanente...ele exista...eu am 2 ..unul este cosmetic..adica am tatuat conturul buzelor :crack:(iar mama mea are tot cosmetic,adica sprancene, contur ochi ,contur buze :rusinica: familie de demente pot spune :crack: ) iar pe omoplatul stang am un mic fluturas...il am de 1 an juma si cica ma tine 3-4 ani...pana acum nu s-a deformat deloc-cum zicea cineva pe la incepututl topicului dar s-a mai decolorat un pic, negru nu s-a transformat in albastru de puscarias dar s-a mai sters putin...din explicatia tipei care mi l-a facut am inteles asa: vopseaua care e folosita la tatuajele permanente e absorbita de piele si de muschi,..pe cand cea pt astfel de tatuaje semi e absorbita doar de cateva straturi de piele care pe durata a 3-4 ani se exfoliaza,ca deee,se regenereaza pielea.(daca am gresit rog pe cei avizati sa ma :crack: pt ca nu ma ocup cu asa ceva :crack: )..nu am vrut permanent pt ca m-as fi plictisit de el dar oricum imi mai fac unul semi tot pe spate dar mai mare

     

    genu asta de tatauaje coste ceva bani..eu pe fluturas am dat 100e pt ca e vopseaua aia ff scumpa

     

    am rasfoit tot topicul si toate tatuajele sunt superrrr...bravo voua si sa le purtati mandrii

     

    explicatia care ti s-a dat e aberanta. daca stii unde locuieste "tipa" care te-a mazgalit si care ti-a vandut vrajelile astea penibile, du-te si da-i foc la casa. ai sa ramai cu fluturasul ala si cu restul pana cand ai sa ramai fara piele in zona respectiva (derma, nu epiderma!) sau pana cand ai sa mori.

    asa ca daca iti mai faci unul dar mai mare... spor, bubui de inteligenta.

     

    vopsea absorbita de muschi.... :crack:

  3. hai salut din nou. cum se pare ca n-ati inteles esenta (mai putin 2, 3 - stege, corect de data asta), imi cer scuze pentru forma in care am exprimat.

    in rest.... sanatate. (stiu, am mai zis...)

  4. in pricipiu ai dreptate dar mai usor cu gusterii,nu fi manelar

    e adevarat ca putea accidenta grav pe altcineva

    insanatosire fara sechele!

     

     

    apelativul de guster e folosit judicios. crede-ma.

     

    @restul: nu bai baieti si fete, nu-i doresc nici sa moara, nici (care erai ala cu lagaru?? ce idee!) alte chestii de gen. dar pe cuvant, jigniti bunul simt cand doriti binele unui tampit.

     

    era cineva pe-aici care spunea de selectia naturala... good point. cu amendamentul ca din pacate, nu suntem singuri pe lume, iar acum, probabil, ca pe langa ce indura acest copil tampit mai exista si parinti, rude, etc, care sufera. ca sa nu mai vorbim de eventualitatea pe care alex a inteles-o foarte bine.

     

    daca intelegeti bine, daca nu, sa fiti sanatosi. e bine asa?

  5. Tocmai aceasta noantza nu-tzi da dreptate. Normal ca nu gandea la fel. Dar tu shi eu shi el nu suntem rude cu acea fetitza shi in concluzie nu suntem orbitzi de durere pentru a ne concentra eforturile in a descifra persoana raspunzatoare.

     

    personal nu vreau sa linsez pe nimeni. doar ca in fiecare zi vad cum din "sa le rupem capetele" se trece in "despre morti numai de bine", etc.

     

    pertinenta nu presupune duplicitate. asa cred. in rest, cred ca oricine ar vrea sa nu se fi intamplat ceea ce s-a intamplat...

  6. "posibil motor neinmatriculat"....

    ghici ce urmeaza...

     

     

    si mai e o chestie... aia cu multa sex oral tiganului... voi chiar nu v-ati imbatat niciodata???? si cand erati beti n-ati facut tampenii niciodata? e chestie doar de bafta/ghinion pana la urma baieti in ceea ce-l priveste pe tigan....

     

    cand mergi cu orice vehicul neinmatriculat... o faci pe barba ta... o spun din experienta. oricum e o dovada de inconstienta. mai mare decat sa te-mbeti.

     

    "sex Oral" a pus serverul...

×
×
  • Creează nouă...