Sari la conținut

shucu

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de shucu

  1. Semnul ala de pompa de benzina e acolo tot timpul ... de cand pornesti motorul pana il opresti ... nu l-ai observat tu niciodata

    tocmai asta e problema k nu a fost acolo niciodata...acum s-a aprins ala!

     

    bai nene cum ajungeti sa conduceti vehicule cand nu stiti nici macar ce inseamna semnul ala?

    si mai ai si manualul acasa.

    da nici pala nu stii sa il citesti/interpretezi.

    NORMAL BA CA ITI ARATA BORDUL CU SEMNUL APRINS CA DACA TI-AR ARATA CU EL STINS DE UNDE PUSCA CALULUI AI STI CA ESTE ACOLO??

    neneaa in manual nu scrie nimic despre semnul ala iar atunci cand becul s-a aprins nu s-a schimbat nimic in comportamentul motorului!la ironii se pricepe multa lume!

  2. Bai BQGDAN, da-i drumu'. 600rr intra pe rezerva cand clipoceste ultima liniuta de la benzina, nu cand se aprinde un beculet cu pompa de benzina.

     

    @shucu : eu stiu ca sta tot timpul pe bord semnul pompei de benzina, in stanga liniutelor care iti indica cata benzina mai ai. Poate nu l-ai observat pana acum ?

    Frana : pana acum nu a stat aprins becu ala.....am luat azi si manualul de reparatii si in toate pozele imi arata bordul cu tot cu becul ala aprins dar nu zice k ar fi vreo problema....

     

    totusi cred k ar trebui sa o bag pe tester....acum trebuie sa schimb si uleiul si poate si de asta...habar nam..trebuie sa mentionez k becul sa aprins in timp ce incercam sa fac burout din mers :D

     

    post-32850-0-43304700-1330779557_thumb.jpg

  3. Salut!am un cbr600rr din 2005.Intr-o zi cand ma plimbam cu el,s-a aprin (in stanga unde indica nivelul la benzina) un bec cu pompa de benzina dar eu aveam benzina!stie cineva care e problema?dupa ce s-a aprins becu ala nu s-a schimbat nimic in comportamentul motorului!

×
×
  • Creează nouă...