Sari la conținut

motoREA

Membra
  • Număr conținut

    158
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de motoREA

  1. am gasit-o ieri pe strada, muscata sau ranita de vreun om, i se vedea osul in partea de sus si avea mustatile arse. am dus-o la veterinar, de maine mai are doar 2 zile de antibiotic. am deparazitat-o intern,extern si i-am curatat urechile, baie mi-a spus ca nu are voie , deoarece e posibil sa raceasca. are o rana destul de urata si nu trebuie tinuta in strada pana nu i se vindeca infectia. mai mult de astea 2 zile in care o sa ii fac restul de antibiotic nu am cum sa o tin, deoarece si eu am un caine, care nu o suporta deloc :( a trebuit sa il dau pe el unui prieten sa mi-l tina pana ii gasesc ei altceva. va rog frumos, ajutati-ma , macar la un adapost sa o primeasca cineva. are o luna si un pic. cand nu doarme, scheuna de durere. nu se poate intoarce pe strada...si apropo, spre deosebire de catelul meu, care la 3 luni, nici nu stia sa faca pe scutec, desi erau vreo 2 scutece mari pe jos , numai sa le nimereasca si degeaba, fetita asta mica si dulce s-a ridicat din locusorul ei din cutie , s-a invartit putin pana a observat scutecul si s-a dus pe el si si-a facut nevoile :)

    post-32908-0-77355400-1351094627_thumb.jpg

  2. smiley-uri sterile + limbaj de mirc care abunda in "k", "sh" = n-ai cum sa dai gres :)

    nu ai de ce sa te iei?simti nevoia sa demonstrezi ca as fi eu precum spui tu?un simplu "k" in loc de "ca" nu ma baga in oala celora pe care le descrii. cu smiley-urile incercam sa fiu mai prietenoasa, dar vad ca esti suparat tare pe mine pe simplul motiv ca tu consideri ca sunt urata . ce-a ajuns si lumea asta...

  3. S-ar potrivi in poza sau la mancat, ca de altfel......al meu e "dezonorat", intelegi ce spun......

    Am facut asta pentru ca venea mai tot timpul batut acasa si muscat de coada intruna. Il duceam la medic, ii tundea 3-5 cm din coada unde avea puroi si trebuia sa il stoarca pe viu, si asta se intampla de pana la 3 ori pe saptamana pana nu a mai avut blanita deloc pe coada. Ba mai mult, odata a fost foarte aproape sa trebuiasca sa i-o amputeze de tot. Si atunci, pe langa faptul ca arata ca un subnutrit, m-am hotarat cu prietena mea si am chemat o domnisoara veterinar acasa sa-l castreze. De atunci e mai vesel, nu se mai bate decat foarte foarte foarte rar il mai vad harjonindu-se cu matzele vecine, insa a devenit "altfel", adica miroase toate florile din curte, petrece mai mult timp facandu-si toaleta......ai zice ca e gayut.

    Si pun si o poza ( desi cam ciudata calitate) de pe vremea cand avea bilute, sa vezi diferenta.

    hmmm,da,chiar arata altfel si daca acum miroase florile,e cam clar k e gay :banana: hehe :P e frumos in toate pozele oricum.si eu mi-am luat angajamentul cand am adoptat-o pe Jess,sa o castrez.dar mai aman,pt ca imi este mila de ea,poate ar fi bine sa ii dau pastile o data cand intra in calduri si apoi sa o castrez.. nici nu vreau sa stea fara blanita pe burta o luna :D

  4. @motorea: Tare prima poza :laugh::lol:

     

    Sa va traiasca animalutele tuturor, ce ma oftic ca nu pot avea si eu...

    era asa concentrata pe somn,incat avea boticul deschis :D am dresat-o sa imi aduca mingiuta aia,dar nu stiu sa postez filmuletul,e foarte tare cum imi aduce ea mingea mereu si asteapta disperata sa i-o arunc iar :moto: am luat-o de la un adapost de animale si ma bucur f tare ca am facut asta, e destul de inteligenta,f afectuoasa si scoate niste sunete ciudate ca de gugustiuc :what:

  5. Salutare, am cautat in ultimele 80 de pagini daca mi-am prezentat si eu animalele si negasindu-le, here they are.

    Motanul Zuzu de 2,5 ani, cel mai diesel dupa cum toarce si cel mai iubitor de pungi si cutii (in care se baga singur) motan din lume si catelusa Cora, un metis Bullterier de 9 ani, o bolunda care toata ziua s-ar juca si/sau ar sta la scarpinat.

    De 3 luni ne-am luat apartament nou eu cu gajica si pur si simplu nu ajung cele 2-3-4 zile pe saptamana cat mergem sa vedem animalele ramase la mama mea la casa. Cum ele sunt obisnuite cu libertate si spatiul mare de manevra, avand si o varsta (animalele nu noi), nicio sansa sa le aducem in apartament, pur si simplu nu s-ar adapta si mama ne-ar da omorul, asa ca urmeaza sa adoptam un matoc de pe undeva, cat de repede.

    Enjoy si sa va traiasca animalele.

    omg, motanelul asta s-ar potrivi perfect cu Jessie a mea :)) poate sunt fratiori :laugh: foarte tare e motanul,sa iti traiasca!

    post-32908-0-32120100-1323527227_thumb.jpg

    post-32908-0-61832200-1323527244_thumb.jpg

    post-32908-0-40032500-1323527281_thumb.jpg

  6. donez pisica? :laugh: am cautat juma de ora topicul de animale, nu il gasesc, imi cer scuze si poate admin-ul il va muta unde trebuie postul meu. o cheama miska , are vreo 8 luni si nu o mai pot tine. e f blanda, nu are fite si se ataseaza repede de cineva,nu poate dormi decat cu mine in pat.

    post-32908-1299345013_thumb.jpg

    post-32908-1299345272_thumb.jpg

  7. lasă pisi că scriu eu. fii atentă.

     

    motociclistă strânsă cu portiera pe podul grant

     

    O motociclistă de militari a făcut apoplexie pe motiv că nu a reuÂşit să ajungă nici acum în ziar. Fata a fost strânsă cu uÂşa de pe stradă de un manelist cu trabi, care pe măsură ce dădea fumuri pe podul grant, a agățat-o pe motoristă în trena lui de fum Âşi când a oprit Âşi a deschis portiera, motociclista a fost atrasă de vârtejul de aere creat astfel, s-a izbit violent cu pieptul de carton, dar având platoÂşă de aia pentru fete, cucoana n-a pățit nimic aÂşa că i-a dat o geantă în cap Âşi toată lumea a fost fericită Âşi au trăit fericiți până la adânci bătrâneți . masa, pupăturile Âşi felicitările au avut loc pe motoretism.ro.

     

    ps. cu geanta asta l-a articulat pe trabi-man.

     

    http://bp2.blogger.com/_Zfux2pPEz70/SArA95...-h/DSC02210.JPG

    aolooo de cand ma pandeai sa scriu ceva sa ai motiv sa nu te mai plictisesti, incercand sa creezi o povestioara amuzanta numai pt gandirea ta. mi se pare ciudat si penibil totodata faptul ca scrii la fiecare post si ai ceva de comentat mereu,de fapt contrazici pe toata lumea (pe la accidente in special,unde nu faci decat sa vorbesti de rau pe cei ce mor din accidente). nu am nevoie de cearta cu tine si de jigniri, ca stiu ca asta ar fii urmatorul tau pas, nu ne cunoastem , nu ai de ce sa vorbesti si sa ma judeci si sa presupui cum sunt eu in realitate!

     

    Mesaj completat

    trebuia sa le reti nr si sa suni la BPR, au fugit de la locul accidentului. iti luai o hartie de la IML si ii faceai pe nesimtitii aia...

    nu am precizat ca nu le-am luat nr. asta bineinteles ca am facut-o,iar acum sunt in proces cu ei. nu era intentia mea sa apar in ziar, ci doar am zis ca mereu se intampla accidente cu deschisul usii in fatza, lateralul unui motorist,e culmea sa se scrie despre toate....however, poate starea lui chiar este grava, spre deosebire de accidentul meu care mi-a provocat mai mult dureri groaznice

  8. de mine n-a scris nimeni in ziar cand mi s-a intamplat acelasi lucru,dar nu cu un taxi si vinovatii au mai si plecat(fugit), spunandu-mi mai intai sa ma uit mai bine pe viitor!!! (in timp ce eu plangeam de durere)

    nu ca as fii vrut sa se scrie :goodposting: asa ca fapt divers....chestiile astea se intampla aproape zilnic

  9. Eu cred ca nici ea nu stie ce vrea.Lipsa asta de hotarare se regaseste la marea majoritatei.Una e sa te pui sa vorbesti ca vreai ceva si alta e sa o faci.JUST GO FOR IT... Sunt nenumarate mijloace de antrenament pentru fiecare,si acasa nu neaparat la sala.Doar sa vrei cu adevarat.e mai greu sa incepi,dar dupa ce te-ai obisnuit esti virusat.Devine un mod de viata.

    3 ore pe saptamana fiecare poate sa isi aloce pentru sanatate.

    Scuzele sunt usor de gasit...

    ei, cum sa nu stiu ce vreau. da, asa il vreau, mai mare si bombat,logic, nu asta e trendul?:goodposting: nu sunt lenesa si chiar vreau cu adevarat...de ce purtam de fapt discutia asta despre nehotarare?eu ma duceam regulat vara la sala,acum mai trag chiulul din cauza programului de munca,dar nu inseamna k sunt delasatoare. dar conteaza mult sa ai si cu cine sa mergi si cine sa te motiveze.eu ma duc sg,la o sala de langa mine,iar antrenorul pe langa faptul ca ma streseaza cu intrebarile gen cum iti mai merge?nu stie mare lucru sa ma invete,asa ca prefer sa fac eu din ce stiu

×
×
  • Creează nouă...