Sari la conținut

oder

EX+
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de oder

  1. Salutare tuturor, imi cer scuze ca am aflat de topic asa tarziu...

    MS MUUUUUUUULT TUTUROR CARE AU VENIT!!!! Si in special celor care au fost cu mine la politie. M'ati ajutat enorm de mult.

    Cand fac rost de poze cu masina lovita le pun pe forum, sa vedeti cum a fost lovitura, exact in coltul drept. Era evident cum a fost produs accidentul daca era cercetat locul faptei. Pentru ca se vedea f clar linia mea de franare care venea spre banda 3, aproape intersectand'o... si daca ar fi conducatorul auto pe banda 2 (precum sustinea el) nu as avea cum sa'l lovesc in coltul drept al masinei... Dupa mai multa cearta Craky a reusit sa cheme un echipaj de politie la locul faptei si pe care i'am rugat sa faca o schita ceva sau sa ceara ei inregistrarea video... la care nu am primit nimic decat ignoranta totala... au zis sa declar totul la sectie ca acolo se va rezolva.

    La sectie din moment ce am intrat in birou, am fost intrebat ce obiectii am and stuff... si din start a zis ca ma gaseste pe mine vinovat din spusele conducatorului auto...la care am reprosat ca nici macar nu a vazut unde e lovita masina si nici nu a ascultat versiunea mea...ca raspuns am primit fraze gen "aici nu e comunism domnule..." si plm.

    Declaratia mea a fost formulata f corect si coerent (ms lui Adi si lui Noro :moto: ), iar a conducatorului auto a fost completata practic in cabinet de catre dm politist care tot ii dicta ce sa scrie (martori, e.t.c.)

    In afara de pasagera am ami avut un martor ocular, un baiat cu scuterul care avea scooterul parca exact in intersectie si care a vazut totul.

    Dm. politist a zis ca respectivul nu poate fi martor pt ca nu era participant la trafic ci a vazut dupa ce s'a produs accidentul.

    Dovezile precum inregistrare video care au fost mentionate in declaratie, nu au fost luate in consideratie... mi s'a zis sa le duc la judecata daca daca vreau sa contestez verdictul scos de dm. politist.

    Si povestea poate continua......

    Sincer am ramas foarte dezamagit de sistemul roman de solutionarea problemelor cu accidente usoare.

    Se rezolva "engros" iau 100 de oameni si dau dreptate la cel care ii place mai mult.... nasol... nu ca ar fi la noi mai bine dar ma asteptam ca aici in romania sa fie privita prob. asta cu mai multa seriozitate.

    In fine am CASCO la motor, imi va restitui dauna, si Cartea Verde ii va restitui conducatorului auto... am amenda 100 mil. si 3 pct. cu toate ca habar am ce'i cu punctele alea ca la noi nu e valabil sistemul asta.

    Inca odata ms tuturor ca au venit, am ramas socat cand am vazut ca au venit vreo 7-9 motorete si 3 masini, in 10 min., desi eu l'am sunat numai pe Robert si p Catalin. :moto: M'am simtit si prost la un moment dat ca prea sau agitat toti pentru un accident usor... sa nu mai zic de telefoane care le'am primit toata ziua.

    Va sunt f recunoscator tuturor, va iubesc :blbl: :)

     

     

     

    SALUT! Da-mi si mie te rog numarul de inmatriculare al autoturismului SEAT...poate il vad in trafic.

    Ai grija de tine!

  2. 7.respect fata de sport/hobby

    In '85 in timp ce deveneam motociclist pe o Ninja 600 am avut ocazia de a cunoste un om deosebit,o persoana ce ma ajutat sa realizez ce inseamna sa uibesti acest sport,sa te dedici acestui sport,sa nu regreti ca il practici si l-ai practicat.Acest cineva era si poate mai si este un motociclist deosebit prin faptul ca conducea un Gsxr1100 cu o mana.Cu mana stanga.Mana dreapta era de metal,un carlig gen Captain Hook ,adaptat pt a a intoarce mansonul si a frana.Respectivul avea 30+ ani la acel timp.Devenindu-mi prieten,am inceput sa purtam tot felul de discutii legate de acest sport ca intrun final sa imi povesteasca cum cu cativa ani inainte cand se considera mai 'smecher',mergand pe o roata a scapat motorul peste cap,acesta cazudui pe mana dreapta care a fost strivita si ulerior amputata.

     

    Lunile ce au urmat au fost cele mai grele ,acesta nehotarat daca mai urma sa incerce sa mearga pe motor.Pasiunea pt motociclism a fost mult mai mare decat frica de a incaleca motorul dinou,si dupa cateva luni acesta era in sa.Era un pilot f experimentat.Mergea si tare cand era loc,dar mergea cu cap.Nu se mai risca in tot felul de situatii imposibile.Nu mai avea nimic de demostrat pritenilor motociclisti.Pur si simplu,iubea sportul si il practica in asa fel incat sa ajunga acasa dupa fiecare iesire.Imi aduc perfect aminte vorbele lui: Oresti,mergi pe motor in asa fel incat sa nu ajungi vreodata sa regreti ca esti motociclist.Nu te va aprecia nimeni daca ai coloana rupta sau un picior lipsa.Tu vei fi singurul care vei suferi la nesfarsit.Persoanele ce te iubesc vor suferi alaturi de tine.Gandestete la ei daca nu iti pasa de tine.Practica sportul in asa fel in care sa te bucuri de el zilnic si sa nu ajungi sa ti se intample ce mi sa intamplt mie ca sa realizezi ce trebuie si ce nu trebuie sa faci pe motor.Respecta sportul si iti va aduce numai satisfactii.

     

     

    Esti extraordinar OLD SCHOOL!!! Randurile pe care le-ai scris au fost deosebite.

×
×
  • Creează nouă...