Sari la conținut

illdude

EX+
  • Număr conținut

    67
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de illdude

  1. Respecti toti motociclistii? Ha, nu stii ce vorbesti... Ce-am patit eu cand aveam A1 Doamne, astia cu motociclete mai mari imi dadeau palme peste casca la semafor, ma puneau sa le pun benzina ca sa ma lase sa ma plimb cu ei, trebuia sa le cumpar in fiecare seara seminte si sucuri... Nici nu vreau sa-mi aduc aminte, ai grije !

     

    Pai n'aveai si tu prieteni de 125 cu care sa te plimbi...ca mie sincer aia mi se par niste nesimtiti..dar daca n'aveai cu cine sa te plimbi..nasoala situatia :moto:

  2. Pai (asta am auzit-o de la mai multe persoane), ii faci plinul (full, pana in buza), faci 100 km, si vezi cata benzina mai ai in rezervor sau cata ai consumat in cei 100 km.

     

    Faci plinul full, da dup'aia cum vezi cat mai ai in rezervor ca asta nu'mi dau seama....te interesezi de forma rezervorului si calculezi volumul sau cum....:moto:

  3. @mariusspuneceva: faptul ca tu ai reusit sa mergi cu pasager si nu s-a intamplat nimic, nu inseamna ca urmatorul care va incerca treaba asta va avea accelasi succes.

     

    Aici, iarasi este o problema de atitudine: daca am vazut la X si la Y anumite lucruri pe care le stim ca nu sunt tocmai ok, asta nu inseamna ca in cazul nostru "va fi piua". Poate motocicleta ta ti-a permis asta, poate au fost planetele aliniate in asa fel, sau poate ai avut, pur si simplu bulan.

     

    Tot la capitolul atitudine intra si urmatorul scenariu:

    Azi faci o tampenie constienta in trafic, dar scapi nevatamat. O sa zici ca ai avut noroc. Maine, la fel, faci o alta tampenie si iar scapi din diverse motive. Din nou, n-o sa-ti vina sa crezi ce noroc ai avut.

    A treia oara cand "scapi la mustata" nu o sa mai dai vina pe noroc: o sa crezi ca esti deja bun. Cum adica sa fie vorba doar de noroc cand tu ai trisat moartea deja de 3 ori.

    Insa nu ai observat ca prima oara, te-a vazut soferul si a tras invers de volan, a doua oara a franat ala cu RATB-ul de a facut salata din calatori, iar poate abia a treia oara ai avut noroc.

    Iar a patra oara, ramai fara picioare...

     

    Ca d'aia zic: ATITUDINEA este totul. Eroismele se termina, in cel mai fericit caz, la spital.

    Filtreaza informatia si evenimentele si ia numai exemplele pozitive.

     

    Ai scris super in primul post. Bravo. Din cate imi dau eu seama, cu toate ca esti incepator, ai inteles niste lucruri si le vezi putin altfel decat majoritatea.

    Chiar nu ma gandisem la faptul ca motociclistii cu naked merg mai incet din cauza vantului, dar e logic daca stau sa ma gandesc.

  4. In primul rand , nu are garda la sol asa joasa stai linistit ca sunt altele cu garda mult mai lasata . In al 2-lea rand , daca ai de gand sa mergi pe drum nu face dificil nimic , ca ma gandesc ca nu iti iei gtr ca sa o bagi pe off-road . Succes .

     

    Da, ms pentru rapuns. Ma interesa ca eu ca sa ajung la mine la tara, dupa ce merg pe asfalt, mai am vreun km de pietris.....dar ce sa mai, akum astept r125-ul :P

  5. Salut :)

     

    Vreu sa imi ziceti si mie ce sa imi i-au dintre rs125 si yamaha yzf-r125.

    Faza e ca eu stau in buzau si am numai dealer yamaha.

    Pana acuma am avut un rs50 din 2007 care inca e de vanzare,daca va intereseza bagati id:frangulescu_daniel sau la nr de tel:0740679232 PRET :2200 negociabil.pentru mai multe detali contactati-ma.

     

    Mah eu zic ca trebuie sa'ti dai seama singur. Spui ca ai avut o aprilia de 50. Daca ti'a placut, ramai pe aprilia. Daca nu, incearca patru timpi si daca'ti dau parintii lovele sa'ti iei Yzf nou, ia'ti :) Bafta

  6. nu il ascultati pe baiatu de mai sus ca nu stie ce vorbeste :wave: i-ati mah rs nelimitat cu 11 kw in acte ca fuge rau

     

    Tocmai, ca nu aia ma interesa, sa "fuga rau" dar eu asa gasisem majoritatea cu 22kw si ziceam ca daca tot imi iau dc sa nu iau ce e mai bun? :crack:

    Cat despre partea cu accidentele lasa k am eu grija de mine nu'ti mai fa probleme k nu ii dau blana din prima :burnout:

×
×
  • Creează nouă...