Sari la conținut

garrett

Membru
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de garrett

  1. si cu politia si ambulanta de fata,mi se pare mie sau berbecul ala din fata cu suv-ul vrea sa intoarca pe bulevard cand si vine trafic spre el si mai trece si tramvaiul...?!

     

    Nu. A iesit doar de pe straduta direct pe banda 2.

    OT: Sper ca motociclistul e in regula. Din ce am apucat sa vad (intrucat era partial flancata de masina militiei), mobra nu parea puternic avariata.

  2. In jur de ora 9:30, motocicleta (naked portocaliu, probabil Hornet) cazuta intre masinile parcate pe sensul de mers catre Piata Victoriei, vis-a-vis de Metropolis Center. Un echipaj de Politie, doua echipaje SMURD la fata locului. Pe motociclist nu l-am vazut. Nu am putut opri, nu am mai multe detalii.

    post-33176-0-24736600-1467272585_thumb.jpg

  3. Presemnalizare pentru lucrare la infrastructura de gaze, Str. Postelnicului, Bucuresti, astazi (27 oct 2015)...

     

    LE: La mai putin de 3 ore dupa inceperea lucrarilor, atat echipa de la gaze cat si ceilalti muncitori au disparut; lucrarea este in continuare presemnalizata, insa semnalul luminos montat pe gardurile metalice nu functioneaza, iar groapa nu a fost acoperita in nici un fel, pana la ora la care postez.

    Am facut o sesizare la PMB, amintid de intamplarea nefericita de saptamana trecuta...Raspuns: "Vom face verificari sa vedem despre ce e vorba..."

    post-33176-0-53239600-1445958230_thumb.jpg

  4. cred ca motociclistul depasea coloana care se formeaza spre aurel vlaicu (e permanenta defapt) , moment in care a iesit X cu peugeot de la politie si a bagat botul in coloana, probabil dorind sa faca si stanga, nevazandu-l pe motociclist. asta mi se pare cel mai realist scenariu. sper sa nu fie nimic grav.

     

    sanatate motociclistului

     

     

    Asa mi-am imaginat si eu dar totusi, trec zilnic prin zona aia si, intr-adevar, se formeaza coloana pana la Aurel Vlaicu dar la ora aia e libera Soseaua Pipera... Eu am trecut pe-acolo putin dupa ora 20.00 si ma gandesc ca din moment ce la fata loclui erau inca oameni si echipajul de politie, accidendul nu se petrecuse cu mai mult de o ora in urma... Nu prea mai conteaza acum, motociclistul sa fie bine...

    :D

  5. Peugeot din nou ? Sanatate motociclistului. Cred ca anul acesta este sezon deschis la vanatoare de motociclisti cu marca PEUGEOT. Totusi zona aia este mereu aglomerata si nu prea ai cum sa mergi cu viteza. Ma mir ca s-au lovit asa de tare.

     

    Imi pare rau ca n-am apucat sa fotografiez dar din cate am vazut masina nu mai avea bot mai deloc...deci se pare ca impactul a fost frontal... Iar in ceea ce priveste traficu, la ora la care ies de la munca e liber p-acolo...

  6. In jurul orei 20:15 in fata noului sediu al Politiei Bucuresti din soseaua Pipera am vazut o motocicleta cazuta(ceva enduro - mi-a parut a fi o Aprilia Pegaso, dar nu bag mana in foc) si o masina,(Peugeot cred), ambele avariate destul de grav... In plus, un echipaj de la Rutiera si ceva multime de curiosi...n-am vazut motociclistul, probabil fusese deja luat de salvare si nici n-am putut sa ma opresc; eram in masina de serviciu, un coleg fiind la volan...

×
×
  • Creează nouă...