Sari la conținut

rDx

Membru
  • Număr conținut

    41
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de rDx

  1. Viteza nu avea .. el spune ca max 50-60(turometrul s-a oprit la 5000 - vitezometrul nu mai exista). A vazut-o pe ametzita care ezita... ea a oprit, a incetinit si el dar cand s-a apropiat la cativa metrii dacia a zbughito in fata lui. Nu a mai avut ce faca, noroc ca a apucat sa sara de pe motor.

     

    El e bine (daca se poate spune asa), a iesit pe la 22.30 din spital cu o coasta rupta, o gaura maricica in picior care a necesitat cateva fire, si alte zgarieturi minore.

     

    MARE grija la prosti fratilor.

     

    :crack:

  2. pe ce parte? dreapta? cat te-a costat?

    Nu am fost eu personal sa o fac .... stiu doar ca e dupa Zoo pe undeva .... A fost 55ron .... da' a zis nea ala ca numai face nici pt 200ron pt ca s-a chinuit destul de mult la ea. :( ...... So ... sry ... ramane tot numai la Sfantul Gheorghe. :)

  3. ptr roluit jenti in Sfantu Gheorghe pe str 1 Mai, 0723.435.302. Dati un tel inainte sa stabiliti cand e liber(nu ca altii sa faceti 7 drumuri :( :) ) si in 1-2 ore este gata. Cele turnate ptr zitezane le si centreaza, iar cele pe spite le roluieste si tre sa mereti in alta parte sa le centreze. Eu am fost mulumit.

    Eu am reusit sa o roluiesc in Noua .... imediati dupa Zoo !!

×
×
  • Creează nouă...