Sari la conținut

serban_virgil

Membru
  • Număr conținut

    2
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de serban_virgil

  1. Salut,

    Am un Dr350 din 1991 cu pornire la kick starter, exact cu aceias problema ca a ta... adica cu pornirea la cald. Daca opresc motorul dupa 20-30min de mers mai porneste dupa o ora de stat sa se raceasca. Mare rugaminte cum ai rezolavat tu cu pornirea? sau la cine ma pot duce pt. o constatare, eventual reparatie?

    Merci

    problema oarecum elucidata, se ineaca cind e fierbinte, dar pe moment e ok asa prefer sa o repar la toamna cind iese din productie :)

     

    ce nu am reusit sa inteleg totusi e de ce se ineaca mai tare cind are ulei mai mult si nu se ineaca atunci cind are uleiul la limita sau sub...

     

    merci tuturor pt sfaturi

     

    @andrei e cu electrostart, nu am decompresor si nici soc de cald (care din cite stiu eu e tot un fel de decompresor pentru aerisirea pistonului cind e fierbinte si se ineaca usor)

  2. Vand instalatie electrica completa dr 350 absolut toata inclusiv comenzile pt ghidon tot tot+ cdi releu de incarcare stator senzori !din dezmembrare dr 350..adica am schimbat motorul am pus altul din nefericire si astea au mai ramas..stator perfect cdi releu de incarcare+instalatia electrica cu toate anexele!daca in caz aveti nevoie rog pm!

    Numai bine! :laugh:

     

    Salut,

    Daca mai este valabil da-mi un mail: serban_virgil@yahoo.com sau tel: 0722683634

    Merci

×
×
  • Creează nouă...