Sari la conținut

nimsocutt

Membru
  • Număr conținut

    131
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de nimsocutt

  1. Daca pierzi lichid pe la etrier inseamna ca e garnitura de la pistonas . Nu prea ai ce face in cazu asta decat sa il schimbi cu totul .

    La mine garnitura era pietrificata efectiv iar pistonasul zgariat...nu am gasit nicaieri garnitura de schimb iar la pistonas nu prea aveam ce sa ii fac . Furtunul probabil a crapat de la , presiune mea mare fiind blocat pistonasul, si vechime .

  2. Daca ai loc sa treci printre masini bine, daca iti face careva loc(te lasa) iar bine,daca nu este loc asteapta. Nu ma intelege gresit ,imi plac si mie cum suna motoarele dar exista o limita pana la care nu deranjeaza. Acum nu stiu cum e in Buc dar in Iasi nu prea am vazut motociclisti/scuteristi care sa tureze motoarele sa se dea lumea la o parte

  3. De cand au intodus permis pt scuter anu trecut abia am vazut 3 pe strada intr-un an intreg. Pe piese ai sa il dai in vreo 100 ani . Tu chiar nu vezi ca nimeni nu isi mai bate capu cu astea de 50cc? Si mai lasa aroganta Cobi ca vb ca un pustan.

     

    "Tin sa va anunt ca pretul a scazut la 150 de lei " ... stii vb aia : cat dai atata face

     

    Cam cu aceeasi bani de AM dai de A1 si nu iti iei partaitoare.Iti iei mai degraba o motocicleta de 125.

  4. Se pot face acte cu o declaratie la notar pe propria raspundere , orice scuter ai cumpara tot trebuie sa i faci carte si ITP = 400 lei ; si poti sa i faci asigurare si mai ieftin de 200 lei !!!! La banii astia merita sa l cumperi chiar daca in final ajungi sa l vinzi de piese si tot iesi in castig :)

    Poti merge cu un scuter in afara orasului linistit !!!

    @nimsocutt : nu prea ai habar dar vad ca postezi intr o veselie numa prostii , mai induci in eroare si pe altii - cand nu stii mai bine taci - parerea mea

    Bine ca ma inveti tu dupa ce merg pe scuter de vreo 6 ani. Daca se dovedeste ca e furat ce acte sa mai faca?

  5. Vezi ca era unu pe forum la scuteristi ce a cumparat un scuter de la vecinu lui cu buna credinta dupa ce acela l-a folosit vreo ceva vreme.Mai apoi cand a vrut sa iasa cu el din tara ,,,,hopa era furat.

     

    Mai inainte de toate verifica daca nu e furat.Vezi in linkuri:

     

    http://www.politiaromana.ro/furtauto/furtauto.aspx

     

    http://coordinamento.mininterno.it/servpub/ver2/SCAR/cerca_targhe_ing.htm

     

    Daca apare ca furat evital ca un sobolan purtator de ciuma.Chiar si asa fara acte nu sunt convins ca merita, e foarte posibil sa te coste actele cu mult mai mult decat scuteru.

     

    Oricum asigurarea e cel mai ieftin 200ron pe an ,itp 100 ron,actele+numar inca vreo 100. Macar ia-ti unu de 125 sa poti iesi linistit in afara orasului.

  6. Vrei ceva economic sa te duca de la A la B atunci iti recomand motor in 4 timpi.Daca vrei mai fasnet atunci iti iei cu motor in 2 timpi dar sa te impaci cu sunetul si consumul de ulei ,plus un consum mai mare de benzina. Un motor in 4T japonez garantez ca tine mai mult ca un 2T italian. Stabileste intai ce vrei exact de la el si apoi te documentezi, nu cumpara doar din auzite.

  7. Daca stiti pe cineva in Iasi care incheie asigurari RCA sau poate chiar cel care citeste postul asta v-a rog sa imi lasati mesaj pe PM. Ma intereseaza o polita RCA pt mine, e pt un scuter de 49cc. Cea veche mi-a expirat si cand am fost sa o innoiesc m-am speriat ce scor am primit. (eu neavand niciodata nici o dauna) Multumesc.

×
×
  • Creează nouă...