Sari la conținut

almostcyborg

Super Membru
  • Număr conținut

    483
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de almostcyborg

  1. Va salut,

     

    Va scriu pentru a ajuta un prieten incercat in aceste momente, practicant si el al sportului pe 2 si 4 roti.

    Are nevoie urgent de sange grupa 01 pozitiv. Daca puteti ajuta, ne vedem luni dimineata la 7 30 la Centru de transfuzie Cluj.

     

    Cu respect,

    Valentin.

  2. Vad ca nimeni nu misca nimic. Hai sa facem o lista provizorie de simpatizanti ai unei iesiri de vfr-isti intru-unul din weekendurile din august. Il stabilim dupa ce facem lista. Locatia o discutam in zilele urmatoare, sa vedem cam cati si de unde ne strangem.

     

    Da-ti reply adaugandu-va in lista.

     

    1. almostcyborg - Valentin

  3. Noa, mai zi ceva...Iti spune acolo cum sa faci mura in gura. Daca nu stii engleza, pune pe careva sa-ti traduca...

     

    In 15 minute termini toata treaba.

     

    LE. Acum ma gandesc ca poate n-ai dat click pe ce am scris eu, vezi ca te duce pe alt site.

  4. Si eu am tot Motul 5100. Cloncane cutia pe coborare, ceva de vis.

    Anul trecut, din joi in Paste, asa, cam o data pe luna, scotea niste sunete ciudate si pe la axul cu came.

    Am citit despre modificarea prinderilor de la axele cu came, le-am dus la gaurit (prin anii `90 era modificare ce se facea la service-urile autorizate, pentru ungere suplimentara) si vad ca nu am mai auzit-o de atunci.

    De week-end-ul trecut am inceput sa aud clantanit din zona supapelor. Nu stiu daca este de la ulei sau ba, dar am inceput sa iau deja consumabilele si am programat-o la mecanic si pentru o eventuala reglare a supapelor. In privinta uleiului, eu am sa trec pe BelRay. Sunt curios cum va suna motorul.

     

    Da, era un buletin de service pe vremea aia. Asta e nu ?post-33938-0-72346700-1369323047_thumb.jpg

     

    Cand am luat motorul nu l-am auzit, pe urma cand am schimbat uleiul, parca Repsol 15w50 am pus, a inceput sa ticaie. I-am pus mobil 1 4t 10w40 iar acum nu mai ticaie. Poate trece cu un schimb de ulei.

    Eu verificat si jocul la supape, dar doar una de evacuare era deviata de la valoarea din manual, dar totusi in limita tolerantei.

    Ma mir ca ai ales direct varianta cu gauritul, inainte sa schimbi doar uleiul, ca ii destul de multa munca...

  5. Probabil nu o sa mai sune la fel de tare cu doua tobe, fluxul de gaze se injumatateste, sau se imparte, iar apoi ai si mai mult material fono-absorbant. Nu stiu daca e o comparatie buna, dar e ca si cum ai incerca sa sufli in doua trompete.

  6. E in spate, spre baterie adica. Are un cablu, ce vine de la releu, plusul +, dezveleste guma aia de cauciuc ce acopera surubul, si da-i curent cu un alt cablu de la plusul bateriei (da-i curent pe surub). Asa vezi daca ii de bai el, sau releul.

     

    asta e

  7. Cam de cand vi se aprinde becul rosu de benzina ? Inainte de liniuta rosie ? I-am schimbat termistorul, nu mi-o mers niciodata, asa ca nu stiu de cand se aprinde. As putea goli benzina "de rezerva" sa vad daca e cea din specificatii, dar poate ma lamuriti voi cei cu 94-97.

×
×
  • Creează nouă...