Sari la conținut

Soft Enduro Monteoru

Super Membru
  • Număr conținut

    631
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Soft Enduro Monteoru

  1. Salut Mircea,salut tuturor.Anul acesta va fi un an hotaritor ptr cursa de la Monteoru,in functie de cum iese cursa din primavara voi hotari daca vor mai fi si altele.Cred ca data va fi al doilea wekend din aprilie dupa Arad sau pe 25 Martie.Astept Vremea sa vad cum va fi,cert este ca nu se va mai amina sub nici o forma,ce o fi aia e !O fi potop o anulez dar nu amin.Traseul este deja cu mici modificari fata de toamna adica la experti va fi si bucla lipsa de 15km. Multumesc si revin.

  2. Atiata timp cit se iese oraganizat sau veniti din partea mea,nu se intimpla nimic.veniti la Paducel bagati masinile in curte si remorcile, anuntam ,si toata lumea e happy.Multi vin pe susta se fac ca nu stiu nimic si dai prin padure dai prin fata pe la Paducel dai cu pietre ,dai pe traseu si toate se intorc inpotriva mea si a celor din zona.

  3. Salut. Deci ,sunt zone unde se fac taieri sau zile de vinatoare sau zone unde nu trebuie trecut cu motoarele in perioada asta sau etc......de unde sti ca endurist ce si cum sau ce si unde ai voie ???daca te dai jos de pe remorca si faci ce vrei unde vrei...am facut intelegerile de rigoare si grupurile care vor sa vina sunt bine venite sa mearga pe trasee DAR insotiti .Aveti nr meu de tel ma sunati sau imi dati mesaj pe facebook Soft Enduro Monteoru sa va organizez iesirea,atita timp cit iesim organizat nu va fi nici o problema.Si cred ca la Braiesti va aparea aceiasi problema,fondu de vinatoare este tot al celui de la Monteoru.


    » Post actualizat in 29 Nov 2016 17:44

    Cred ca voi i-ati starnit sambata si eu am umplut paharul duminica. Ma mir ca nu am luat amenda, mai ales ca sunt specialist in asta :)

    Dupa cum spuneam, eu m-am dat duminica, pe Experti. Am fost singur. La un moment dat, cand ma chinuiam intr-o vagauna, am auzit masina/masini circuland in apropiere. Am crezut ca e asfaltul. Cand m-am mai apropiat, am si zarit un jeep murdar si cu reclame pe el, sus pe creasta. Nu a oprit dar cred ca m-a vazut/auzit si el. Sus am vazut ca era un drum de caruta, nicidecum asfaltul.

    Cum eram cam obosit si se termina si ziua, am zis sa o tai spre traseul de Hobby si sa ies cat mai repede la Paducel. Pt asta a trebuit sa merg vreo 2 km pe asfalt (la care am ajuns urmarind stalpii de retea electrica). Pe asfaltul asta m-am intalnit cu un autoturism alb, nu mai stiu ce marca, care a incetinit suspect in dreptul meu. Eu mergeam incet, maxim 30 km/h, pt ca-mi era frig. Iarasi, n-a oprit dar m-a vazut de departe iar eu n-aveam un stil de mers intimidant ca sa fac soferul sa incetineasca.

    Probleme cu silvicii si vanatorii au fost mereu. Intrebarea e: cine ii starneste? Eu cred ca, precum e Teo cu enduristii, in zona se dezvolta ceva similar pt masini off-road. Iar astia au relatii mai puternice. Bineinteles, nu vad cum i-am incurca noi, cu mobrele, dar pare o rivalitate cum era dupa revolutie intre roacari si depesari. DA ERA PADURARUL CARE MA SUNAT DACA STIU DE CINE E IN PADURE SI IA M ZIS CA NU !


    » Post actualizat in 29 Nov 2016 17:48

    Pai de ce sa faci asa ceva, nenea Teo? Daca demarchezi, alungi enduristii de week-end. Eu nu mai vin, ala nu mai vine, si tot asa. E in interesul tau sa faci asa ceva?
    Cat despre distrugerea zonei de catre enduristi, cred ca s-a dezbatut mult prea mult subiectul.

    Eu nu alung pe nimeni !!! Vreau sa i disciplinez si sa vina sa iesim organizat !!!!cine vine la Monteoru trebuie ca eu sa stiu altfel merge pe barba lui

  4. Vi la cursa mai cu pofta și cu o mai mare curiozitate,suntem 3-4 băieți care știm traseele în orice zi a săptămânii oricine ne poate apela......știm exact pe unde sa mergem și cum sa nu deranjam.CEI CE VIN ȘI SE DAU FĂRĂ SA ANUNTE LA MINE FARA SA FIE CU ACORDUL DIN PARTEA ORGANIZATORILOR SE POT TREZI LA MAȘINĂ SAU UNDE LASĂ REMORCILE CU PĂDURARUL ȘI JANDARMII,AMENDA NU E MICĂ!!! Știu ca nu convine dar nu vreau sa mi pierd zona Monteoru ptr ca eu stau aici și sunt direct implicat.0766.518.643/Teo

  5. Am început sa am de suferit Atit cu cursa dar și cu prăvălia din cauza celor f multi care se dau pe trasee fără sa întrebe pe nimeni nimic sfidând pe toată lumea.toate se sparg în capul meu ptr ca eu am lăsat benzile sa se dea lumea,greșeala mea.daca se iese organizat și cu acordul părților sa zic asa numai ies discuții.ma suna autoritățile din zona și ma întreabă cine e în pădure iar eu nu știu ce sa le zic pe traseele Soft Enduro,ptr ca vad remorcile și Dubele în fata la Păducel.....

  6. Multumesc Bogdane ! in spatele fiecarei intilniri de genul nu sunt singur sa stiti acum am avut linga mine si pe ploaie si pe frig pe Demomu,Dodo,Fane Stm si echipa Michelin care ne au sustinut la propriu pe contrapante si urcari cu anvelopele Star Cross 5 dar si pe cei mai rapizi cu premii.Tin sa le multumesc la toti si pe aceasta cale. Multa lume ma inteles gresit cu aminarile dar eu,noi echipa ne am gindit la ei nu la citi vor fi la start ,fiecare intilnire fiecare litru de benzina orice stricaciune pe motor este sustinuta din buzunarul personal al echipei de organizare daca iesim pe plus sau pe minus nu conteaza atita timp cind vin in rindul concurentilor si le vad fetele multumite sau ne felicita ,,BV BAIETI SUPER TRASEU SUPER MARCAJE ETC,, Ne vedem la primavara,pina atunci multa sanatate la toata lumea ! :hug:

  7. salut !Prolog Simbata start ora 12 si Duminica ora 11 start la padure. hobby 27 km si da 2 ture ,experti 40 km tot 2 ture,ambele clase au nevoie de realimentare. Andrei nu dam la 10 ptr ca multi vin de departe si ajung duminica direct la intilnire ,trebuie sa aiba timp sa ajunga ......Traseul nu e fleasca, poate musul tau spate o fi ..... :hug: .Azi am fost pe ambele trasee si sunt foarte ok, e cea mai tare combinatie .....afara 15 grade si pamintul este 20% ud cit sa se infiga cramponul. :10:


    » Post actualizat in 04 Nov 2016 16:55
    Ceva poze după traseu, mai multe pe pagina de Facebook... Soft Enduro Monteoru

    post-34555-0-29882400-1478278344_thumb.jpg

    post-34555-0-20854200-1478278398_thumb.jpg

    post-34555-0-51924800-1478278424_thumb.jpg

    post-34555-0-06865100-1478278486_thumb.jpg

    post-34555-0-50273500-1478278519_thumb.jpg

  8. Simbata 05/11 prolog si Duminica 06/11 cursa.Dupa cum suna si titlul ... ne rugam sa nu fie alte coduri de ploaie de ger...etc,dupa 2 esuari din cauza vremii a 3 oara e cu noroc.Intre timp daca tot am aminat o sa facem ceva modificari la trasee ,o sa le facem si mai bine.Pregatim si varianta de ud,scoatem o bucla de la experti care este si cea mai grea de 6 km raminind 37km pe tura si la 2 coboriri vom avea ocolire.La hobby ramine asa cum este / 27 km pe tura.Vom avea 8 km de prolog ptr simbata care vor conta ptr ordinea de start,duminica! nu exista penalizari ptr cei ce nu pot veni la prolog.startul simbata va fi la ora 12 in prolog si duminca la ora 11 in padure.Veti avea nevoie de realimentare,una singura la ambele clase.

    post-34555-0-17405300-1477333651_thumb.jpg

  9. da este adevarat ! o sa anunt aici dar si pe pagina de facebook data exacta...credeti ma ca ping pongu asta cu cursa imi da insomnii. Dar sa veniti si sa terminati 5 la experti si 7 la hobby mai bine aminam si gata.a plouat toata noaptea si astia la meteo nu mai sunt seriosi. e un deranj destul de mare sa faci o cursa si dupa atita munka ,pragatiri,oameni chemati ,personal la locatie dublat sa muti cursa e aiurea.Va multumesc ptr intelegere !!!o sa revin.

  10. Bogdaneee tot cu stoul ăsta?ia ce gume poți,,Huba buba"..😜 hai fetele sa stea acasă la Bisoca era greu....aici e noroi....la mine o sa fie frig sau umed......numai e enduro ce era odată!!! Sa nu uit...ce presiune sa folosesc la tubliss la această cursa?0,2 sau 0,9 iată întrebarea 😂😂😂😂😂😂

    » Post actualizat in 26 Sep 2016 13:13

    Na ca e uscat Bogdane...acuma sa te vad ce gume pui??!!!😂😂😂

    post-34555-0-61465400-1474895578_thumb.png

  11. Am scos la hobby drumul ala și am mărit traseul cu bucle noi.fata de la bar la fel....😜 hai te aștept !!!avem prolog sâmbătă într-un cadru natural de max 10 km ptr show și ordinea de start și duminică este traseul.

    » Post actualizat in 02 Oct 2016 10:53

    Am scos la hobby drumul ala și am mărit traseul cu bucle noi.fata de la bar la fel....😜 hai te aștept !!!avem prolog sâmbătă într-un cadru natural de max 10 km ptr show și ordinea de start și duminică este traseul.

    expert 43,7 km si la hobby 27 km .Toata lumea va da 2 ture si va avea nevoie de realimentare ,tin sa mentionez ca la experti traseul este f sustinut nu prea e soft dar nici hard hard....Clasic Enduro .La hobby startul si finisul sunt la fel ca in primavara doar ca la releu am desfacut bucla si am mai bagat ceva km, pe traseu am scos unele zone naspa cum era si drumul ala nasol/greu de au injurat toti(era de la ploaie).avem poteci si carari frumoase dar si zone tehnice(scurte) .Cei ce vin la cursa vor enduro nu forestier chiar daca e soft si e hobby....nu? EXPERTII AU UN TRASEU HOBBY ALT TRASEU ,ei se vor intilni de 2 ori in padure une e si CP ul si vor avea finis comun dar nu au un traseu de baza comun cu bucle.....asa am eliminat posibilitatea de a mai taia traseul. simbata avem prolog natural de 10 km si hobby si experiti ptr ordinea de start DUMINICA cind avem iesirea in padure*CURSA*.........cei ce vor venii doar duminica vor pleca dupa cei ce au facut prologul si nu vor avea nici o penalizare de timp.

    » Post actualizat in 02 Oct 2016 10:55

    Meteo...😜

    » Post actualizat in 06 Oct 2016 16:26

    De pe traseu...marcaje...Michelin star Cross 5 o anvelopa recomandata ptr Soft Enduro Monteoru.

    » Post actualizat in 12 Oct 2016 08:09

    Ziua buna tuturor,datorita conditiilor meteo critice in urma codului portocaliu traseele sunt inpracticabile ptr wekendul acesta .In aceste conditii suntem nevoiti sa aminam intilnirea pe saptamina viitoare adica 21-22 Octombrie,vineri ora 12 prolog(ptr ordinea de start si show fara sa aiba influenta aspra zilei de simbata) si simbata ora 11h vom pleca pe traseu.Prologul are 6 km si se desfasora in padure fiind 100% natural ,marcat si curatat. DOAR DATA SE SCHIMBA RESTU RAMINE LA FEL !Va multumesc ptr intelegere si va asteptam.

    post-34555-0-62528000-1475405723_thumb.png

    post-34555-0-69712300-1475770901_thumb.jpg

    post-34555-0-42992300-1475770958_thumb.jpg

    post-34555-0-93678400-1475771015_thumb.jpg

    post-34555-0-71973700-1475771068_thumb.jpg

    post-34555-0-50556200-1475771084_thumb.jpg

    post-34555-0-87454400-1475771110_thumb.jpg

  12. una din cele mai frumoase curse de anul trecut, bravo ca o reeditati. din pacate riscul de a nu se tine ne afecteaza pe cei care venim de la distanta ca sa ne dam. nu vrem sa patim ca acum 2 ani la Rasnov cand jandarmii au interzis desfasurarea unei curse hard enduro. e adevarat ca respectivii nu aveau nicio aprobare din partea autoritatilor locale. dar totusi nu stim daca a fost vorba de faptul ca in aceeasi zi se tinea o etapa FRM de endurocros la Zarnesti la10 km. si au mai fost probleme si la alte prietenesti. Parerea mea e ca totul incepe cu data, care e aleasa prost. Pe 1 octombrie e endurocros la Rasnov , uitat-va in calendarul FRM inainte de a organiza ceva-http://www.frm.ro/wp-content/uploads/33.-Short-Calendar-15.09.2016.pdf . De ce nu o mutati week-endul celalalt, pe 9-10 octombrie ? Ma rog, voi stiti cand puteti, eu vreau sa vin dar exista un risc sa venim degeaba pentru ca le faceti concurenta celor de la FRM si legea e de partea lor.

     

    :offtopic: :nono:

  13. ai dreptate Jumba.dar fara riscuri viata devine monotona si intri in anonimat ,baietii spun ca e pe propria raspundere .crede ma ca nu e vb de taxa la frm ,cind faci o intilnire de genul ....dar atitea aprobari in scris si atitea cacaturi fara sponsori puternici nu poti.Ajung cheltuielile la sute de milioane si de unde?multi cred ca pui doar niste benzi ce mare smecherie eeee nu e asa numai cine nu a facut nu stie. FORTA TARGOVISTE !!!!! :10:

  14. Salutare cititorule,te invit sau va invit la o inchidere de sezon enduro la Sarata Monteoru jud Buzau.Scurt si la obiect /Simbata ziua 1 prolog(7km) ptr ordinea de plecare a doua zi si show ora-11 in fata hotelului Paducel ,seara masa festiva(inclusa),ziua 2(Duminica) plecare traseu ora 10.30 pe 2 nivele de pregatire ...experti si hobby .Expertii vor avea 55km si vor dar 2 ture ,cei de la hobby au 30 km tot 2 ture.traseele sunt total diferie in directii diferite ,la experti vom avea si ptr cei ce se simt mai ,,obositi** ocoliri dar cu penalizare de timp.se poate veni si doar duminica dar se va pleca dupa cei care au fost si s-au dat la prolog. Atentie ,la experti nu este soft !cei ce merg mai bine de hobby dar nici de experti nu sunt pot folosi ocolirile. aceasta intilnire nu este o cursa-concurs sau eveniment sportiv participarea se face pe propria raspundere si de placere .Nimeni nu ramine pe traseu sau ne ajutat, ca intotdeauna avem masini offroad ,atv,echipa de interventie motorizata dar la nivel de neprofesionisti ... tot noi am fost la trasse si la etapa de mondiala dar eu zic ca ne descurcam.Va Multumesc !! :mexicanwave:

  15. Clasament Hobby:

     

    Nr concurs

    Nume

    Clasa

    Ora Start

    Finish 1

    Finish 2

    timp realizat

    156

    Teaca Cornel

    Hobby

    11:20:36

    12:20:07

    13:17:40

    01:57:04

    146

    Tronar Ovidiu

    Hobby

    11:19:46

    12:21:48

    13:21:04

    02:01:18

    204

    Covaci Mark

    Hobby

    11:32:20

    13:06:49

    14:13:01

    02:40:41

    195

    Isacescu Dragos

    Hobby

    11:29:36

    13:00:15

    14:13:05

    02:43:29

    157

    Mosteanu Ionut

    Hobby

    11:21:33

    12:42:15

    14:05:36

    02:44:03

    172

    Sorin Stroe

    Hobby

    11:24:19

    13:07:54

    14:10:19

    02:46:00

    210

    Scortea Ionut

    Hobby

    11:30:04

    13:08:05

    14:35:42

    03:05:38

    145

    Rares Dumitrescu

    Hobby

    11:19:22

    13:07:00

    14:25:48

    03:06:26

    148

    Szigyarto Laszo

    Hobby

    11:19:57

    13:06:25

    14:33:29

    03:13:32

    138

    Vasea Cosmin

    Hobby

    11:17:13

    13:05:12

    14:35:20

    03:18:07

    175

    Popescu Dumitru

    Hobby

    11:25:58

    13:24:11

    14:50:23

    03:24:25

    220

    Bustiucel Adrian

    Hobby

    11:28:51

    13:28:01

    14:54:51

    03:26:00

    205

    Stoian Ionut

    Hobby

    11:32:31

    13:34:41

    15:11:17

    03:38:46

    198

    Minculescu Cosmin

    Hobby

    11:31:07

    14:04:16

    15:28:23

    03:57:16

    199

    Andreea Goga

    Hobby

    11:31:18

    13:40:14

    15:29:13

    03:57:55

    153

    Scarlat Marius

    Hobby

    11:18:27

    13:00:33

    15:22:17

    04:03:50

    154

    Hartescu Florin

    Hobby

    11:20:23

    13:31:11

    15:26:53

    04:06:30

    170

    Cosanu Ionut

    Hobby

    11:25:14

    13:48:51

    15:33:32

    04:08:18

    169

    Cimpu Bogdan

    Hobby

    11:25:01

    13:52:47

    15:33:38

    04:08:37

    151

    Socaci Eduard

    Hobby

    11:21:10

    13:51:17

    15:34:39

    04:13:29

    165

    Ursu Marius

    Hobby

    11:24:38

    13:48:22

    15:42:26

    04:17:48

    149

    Szzocs Levente

    Hobby

    11:20:10

    13:58:04

    15:42:57

    04:22:47

    176

    Mitrache Alexandru

    Hobby

    11:26:10

    14:07:40

    16:15:08

    04:48:58

    173

    Taifas Constantin

    Hobby

    11:25:32

    14:07:54

    16:17:28

    04:51:56

    174

    Deaconu Laurentiu

    Hobby

    11:25:46

    14:07:48

    16:20:58

    04:55:12

    183

    Miron Lucian

    Hobby

    11:30:16

    14:32:56

    16:43:23

    05:13:07

    182

    Georgescu Cosmin

    Hobby

    11:29:48

    14:32:42

    16:43:00

    05:13:12

    186

    Bartalesi Alberto

    Hobby

    11:29:34

    15:10:14

    16:43:28

    05:13:54

    184

    Faita Serban

    Hobby

    11:30:40

    13:00:21

    #N/A

    01:29:41

    136

    Mihalcut Florin

    Hobby

    11:17:51

    13:25:42

    #N/A

    02:07:51

    167

    Rusen Mihai

    Hobby

    11:24:00

    13:28:45

    #N/A

    02:04:45

    216

    Bot Bogdan

    Hobby

    11:33:55

    13:29:22

    #N/A

    01:55:27

    155

    Glavan Alin

    Hobby

    11:21:00

    13:31:01

    #N/A

    02:10:01

    144

    Pusca Razvan

    Hobby

    11:18:42

    13:45:28

    #N/A

    02:26:46

    164

    Negut Remus

    Hobby

    11:24:28

    13:48:17

    #N/A

    02:23:49

    206

    Valsanoiu Stefan

    Hobby

    11:32:47

    13:48:35

    #N/A

    02:15:48

    137

    Postolache Marius

    Hobby

    11:18:00

    13:49:08

    #N/A

    02:31:08

    178

    Spuza Oreste

    Hobby

    11:26:29

    13:59:35

    #N/A

    02:33:06

    171

    Marian Rizlea

    Hobby

    11:21:52

    14:04:16

    #N/A

    02:42:24

    177

    Catalin Panzariu

    Hobby

    11:26:19

    14:04:16

    #N/A

    02:37:57

    139

    Tulin Viorel

    Hobby

    11:17:23

    14:05:17

    #N/A

    02:47:54

    197

    Melinte Marius

    Hobby

    11:30:53

    14:08:32

    #N/A

    02:37:39

    163

    Hudici George

    Hobby

    11:18:18

    14:18:31

    #N/A

    03:00:13

    132

    Otovescu Adrian

    Hobby

    11:16:48

    14:21:01

    #N/A

    03:04:13

    190

    Horhocea Daniel

    Hobby

    11:28:13

    14:23:36

    #N/A

    02:55:23

    189

    Maria Florin

    Hobby

    11:28:02

    14:23:43

    #N/A

    02:55:41

    180

    Bogdan Nistorescu

    Hobby

    11:26:58

    14:26:26

    #N/A

    02:59:28

    181

    Miron Bogdan

    Hobby

    11:27:13

    14:26:53

    #N/A

    02:59:40

    168

    Branzea Valentin

    Hobby

    11:24:51

    14:30:58

    #N/A

    03:06:07

    208

    Pavel Catalin

    Hobby

    11:32:57

    14:31:34

    #N/A

    02:58:37

    207

    Banu Alexandru

    Hobby

    11:33:11

    14:32:09

    #N/A

    02:58:58

    160

    Balba Adrian

    Hobby

    11:23:12

    14:43:37

    #N/A

    03:20:25

    193

    Chica Andrei

    Hobby

    11:29:12

    14:46:56

    #N/A

    03:17:44

    33

    Andrei Constantin

    Hobby

    11:29:02

    14:52:23

    #N/A

    03:23:21

    200

    Pincoski Cornel

    Hobby

    11:31:38

    14:55:09

    #N/A

    03:23:31

    105

    Vaduva Cristi

    Hobby

    11:38:11

    14:55:33

    #N/A

    03:17:22

    141

    Voiculet Andrei

    Hobby

    11:19:12

    14:58:07

    #N/A

    03:38:55

    211

    Radu Jean

    Hobby

    11:31:48

    15:05:40

    #N/A

    03:33:52

    185

    Bartalesi Luca

    Hobby

    11:30:45

    15:10:20

    #N/A

    03:39:35

    215

    Sacelean Bogdan

    Hobby

    11:33:33

    15:16:51

    #N/A

    03:43:18

    187

    Vacarus Florian

    Hobby

    11:27:27

    15:27:30

    #N/A

    04:00:03

    158

    Stefanescu Alexandru

    Hobby

    11:22:53

    15:27:44

    #N/A

    04:04:51

    209

    D'Holander Fracois

    Hobby

    11:33:43

    15:46:38

    #N/A

    04:12:55

    143

    Capatana Razvan

    Hobby

    11:19:35

    16:16:17

    #N/A

    04:56:42

    219

    Miclea Dan

    Hobby

    11:37:30

    16:33:14

    #N/A

    04:55:44

    140

    Visterineanu

    Hobby

    11:23:46

    16:40:08

    #N/A

    05:16:22

    32

    Stefanescu Dragos

    Hobby

    11:27:52

    #N/A

    #N/A

    #N/A

    35

    Draia Valentin

    Hobby

    11:23:25

    #N/A

    #N/A

    #N/A

    103

    Statulescu Aurel

    Hobby

    11:37:12

    #N/A

    #N/A

    #N/A

    104

    Vetu Madalin

    Hobby

    11:37:44

    #N/A

    #N/A

    #N/A

    131

    Andrei Dunareanu

    Hobby

    11:16:32

    #N/A

    #N/A

    #N/A

    133

    Patic George

    Hobby

    11:17:01

    #N/A

    #N/A

    #N/A

    134

    Patic Nicusor

    Hobby

    11:17:38

    #N/A

    #N/A

    #N/A

    135

    Iacob Catalin

    Hobby

    #N/A

    #N/A

    #N/A

    #N/A

    142

    Enache adrian

    Hobby

    11:19:00

    #N/A

    #N/A

    #N/A

    147

    Barbu Claudiu

    Hobby

    11:20:48

    #N/A

    #N/A

    #N/A

    150

    Zaharia Marian

    Hobby

    11:21:22

    #N/A

    #N/A

    #N/A

    152

    Matei Laurentiu

    Hobby

    11:34:58

    #N/A

    #N/A

    #N/A

    159

    Albu Andrei

    Hobby

    11:34:47

    #N/A

    #N/A

    #N/A

    161

    Anghel Laurentiu

    Hobby

    11:22:05

    #N/A

    #N/A

    #N/A

    162

    Albei Andrei

    Hobby

    11:22:33

    #N/A

    #N/A

    #N/A

    166

    Oprisan Alexandru

    Hobby

    #N/A

    #N/A

    #N/A

    #N/A

    179

    Mihaila Eduard

    Hobby

    11:26:40

    #N/A

    #N/A

    #N/A

    188

    Vladan Laurentiu

    Hobby

    11:27:39

    #N/A

    #N/A

    #N/A

    191

    Husaru Ionut

    Hobby

    11:28:24

    #N/A

    #N/A

    #N/A

    192

    Filip Vasile

    Hobby

    11:28:37

    #N/A

    #N/A

    #N/A

    194

    Viziteu Bogdan

    Hobby

    11:29:25

    #N/A

    #N/A

    #N/A

    196

    Sorin Brutaru

    Hobby

    11:30:28

    #N/A

    #N/A

    #N/A

    201

    Bidica Victor

    Hobby

    11:31:59

    #N/A

    #N/A

    #N/A

    202

    Botea Catalin

    Hobby

    11:35:11

    #N/A

    #N/A

    #N/A

    203

    Pistol Doru

    Hobby

    11:36:42

    #N/A

    #N/A

    #N/A

    212

    Balacea Florin

    Hobby

    11:34:17

    #N/A

    #N/A

    #N/A

    213

    Tupa Edmund

    Hobby

    11:34:29

    #N/A

    #N/A

    #N/A

    214

    Petrescu Iulian

    Hobby

    11:33:23

    #N/A

    #N/A

    #N/A

    217

    Radu Grosu

    Hobby

    11:35:22

    #N/A

    #N/A

    #N/A

    218

    Bute Rares

    Hobby

    11:35:35

    #N/A

    #N/A

    #N/A


    » Post actualizat in 21 Mar 2015 17:29

    clasament old boys:

     

     

     


    » Post actualizat in 21 Mar 2015 17:33

    Clasament Experti:

     

     


    » Post actualizat in 21 Mar 2015 17:40

    Experti:


    » Post actualizat in 21 Mar 2015 17:43

    Hobby:

    post-34555-0-40533600-1426958923_thumb.jpg

    post-34555-0-38036700-1426959618_thumb.jpg

    post-34555-0-89069100-1426959771_thumb.png

  16. Salutare,o sa fie ptimul meu consurs ,imi e programat sper sa ajung. O sa particip la clasa hobby deocamdata. Nu am idee cat de greu e. Cat mai trebuie platit pe langa pachetul enduro pt inca o persoana,soyia fiind,ea neparticipand .

    » Post actualizat in 10 Jan 2015 21:28

    Salutare,o sa fie ptimul meu consurs ,imi e programat sper sa ajung. O sa particip la clasa hobby deocamdata. Nu am idee cat de greu e. Cat mai trebuie platit pe langa pachetul enduro pt inca o persoana,soyia fiind,ea neparticipand :)

    salut.ptr lazare 2 zile si masa festiva 100 ron extra.

    » Post actualizat in 10 Jan 2015 21:30

    In 2012 au fost, parca, 56 km. Mai lung de atat?

    iti pot raspunde la inceputul luni martie cind o sa am traseul conturat dar in principiu da cam 65 km pe tura

    » Post actualizat in 10 Jan 2015 21:31

    eu toot la hobby sau experti ma bag,chiar daca varsta imi permite alt status.sper doar sa nu ai iar surprize cu zapada ,teo

    da si eu sper sa nu am zapada, pe data de 21-22 martie 2014 a fost superb sa vedem pe 2015. mersi !

×
×
  • Creează nouă...