Sari la conținut

NoFear51

EX+
  • Număr conținut

    47
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de NoFear51

  1. Pana nu-l vedem nu credem! :jump:

     

     

    Eo sunt cetatean de origine american,sunt inca la service si nu am decat poze de pe desktop-ul de la service,asta e facuta la o intrecere cu un yamaha r1,dar a fost usor.eo mai mult ma plimb cu motocicletele decat sa stau pe forum. :P

    my bike is custom made by B-Motor's it a small pain shop

    post-34887-1214844996_thumb.jpg

  2. 2

    Eu dak as fi in locul tau as lua Honda NSR....mult mai fiabila si cum a zis pt 10 km ce conteza? Cum vrei .......:bigstar: eu am zis o parere.Salutare si numa bine si multi km cu motocicleta care ti-o vei lua :baldy: :moron:

     

    Ma mane,de unde stii tu daca e fiabila sau nu NSR-ul sau daca nu,nici macar nu ai vazut-o in realitate :finger:

    Daca doar auzite :moto: nu vorbi atunci,taci.

    :peace:

    ps:vorbeste romaneste nu ca si pe messenger cu k in loc de ca.

  3. Mihai Stoichescu câÂştigă la Sfântu Gheorghe, la clasa Open (peste 250 cmc), prima etapă a Campionatului Național Individual de Motocros. Pe 29 Âşi 30 martie, sportivul de la Moto Extrem Lugoj a făcut spectacol la evenimentul organizat de clubul sportiv Sugas Sfântu Gheorghe, provocând uralele publicului. Spectatorii aproape că au făcut cârcei la ceafă, deoarece Stoichescu s-a folosit din plin de tehnica „scrub”, prin care menținea viteza motocicletei, aceasta fiind culcată la orizontală în timpul planării peste trambuline. În stilul său caracteristic, megând cu gazul în plin, Mihai Stoichescu a câÂştigat ambele manÂşe ale competiției, la diferență de peste un tur, față de următorii concurenți. Aceasta, deÂşi a avut probleme cu piloții întârziați, care simțindu-se depăÂşiți, au insistat să se lupte cu lugojeanul, incomodându-l Âşi provocând chiar cădearea acestuia, plus uÂşoare avarii la motocicleta de concurs, o Honda CRF 450. „Mi-a plăcut întotdeauna pista din Sfântu Gheorghe, am câÂştigat mereu aici. Mă simt foarte bine pe acest circuit, este tehnic, îmi găsesc ritmul Âşi îmi plac săriturile, m-au ajutat să fac repede depăÂşirile” a declarat Mihai Stoichescu la sfârÂşitul cursei. La clasa Open, pe locul doi s-a clasat Ciprian Marianov (Britmar Câmpina), iar Simon Zsolt (Sugas Sfântu Gheorghe) a ocupat poziția trei a podiumului.

     

    Detalii in Motociclismo. Pe blog scrie cum am supravietuit primei curse.

     

    Deah,era si culmea sa nu castige :cheers:

    il stiu pe "Mitza" si este intradevar talentat :burnout:

    :hug:

×
×
  • Creează nouă...