Sari la conținut

spd1

Membru
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de spd1

  1. Salut.

     

    Am incercat anul trecut sa vand motoru, dar nu am fost nici prea convins ca vreau si nici nu m-am prea ocupat.

     

    No amu vine iarasi caldura (cel putin asa sper ca se pare ca iarasi a uitat careva usa deschisa la frigider) si ar fi din nou un mom bun de vanzare. Primesc un bmw f 650 gs si vreau sa dau suzuki-ul.

     

    Oare cat pot lua pe el ? Eu ma gandeam pe la vreo 2300EUR.

     

    Specificatii:

     

    Motor: Suzuki XF 650 Freewind

    An: 2001

    Km: ~ 20000 km

     

    Accesorii:

    -Protectie vant ptr maini

    -Topcase

    -Cric central ( are partea pe care apesi cu piciorul cand o ridici rupta, dar merge mai greu si fara)

    -Bare de protectie.

     

    Am schimbat uleiul si filtru acu vreo 1000 km.

     

    Motocicleta este in stare buna, cu urme de uzura (cateva zgarieturi pe el).

     

    Daca stiti pe careva interesat sa ma contacteze la 0723685040.

     

    Ciao,

    Tavi

     

    PS: motorul este albastru. Daca e nevoie pot trimite poze pe email.

     

    Tavi incearca un anunt si pe www.bestbike.ro ...eu acolo am gasit client

    mai nou exista si www.mobile.ro

  2. Salutare frati freewind-isti,

    Vreau sa-mi vand motorul bine inteles un - Suzuki Freewind de 650 cc.......motivul plec din tara pe o perioada mai mare de timp si nu am cum sa-l iau cu mine.

     

    Anul fabricatiei 1999 - adusa si inmatriculata in RO in noiembrie 2007 (circulat sezonul trecut circa 4000 de km) in prezent are 10.800 km (carte de service in regula). Rotile cumparate noi sezonul trecut (uzate cca 4000 km), motocicleta e in stare perfecta, nu s-a luat nici o tranta cu ea si porneste la prima cheie.

    Accesorii - crush bar, cric central, top case Givi (nou), soc manual, starter electric + bonus o husa de motor.

     

    Motorul poate fi vazut in Brasov cu un telefon in prealabil 0744.358.378 Mihai daca e necesar trimit mai multe poze pe mail.... mihai_vis@yahoo.com

     

    Pretul 2300 euro neg

     

    S-a vandut :) viitorul proprietar e din Sibiu....il voi indruma catre acest forum

    bafta!

  3. Salutare frati freewind-isti,

    Vreau sa-mi vand motorul bine inteles un - Suzuki Freewind de 650 cc.......motivul plec din tara pe o perioada mai mare de timp si nu am cum sa-l iau cu mine.

     

    Anul fabricatiei 1999 - adusa si inmatriculata in RO in noiembrie 2007 (circulat sezonul trecut circa 4000 de km) in prezent are 10.800 km (carte de service in regula). Rotile cumparate noi sezonul trecut (uzate cca 4000 km), motocicleta e in stare perfecta, nu s-a luat nici o tranta cu ea si porneste la prima cheie.

    Accesorii - crush bar, cric central, top case Givi (nou), soc manual, starter electric + bonus o husa de motor.

     

    Motorul poate fi vazut in Brasov cu un telefon in prealabil 0744.358.378 Mihai daca e necesar trimit mai multe poze pe mail.... mihai_vis@yahoo.com

     

    Pretul 2300 euro neg

    post-34923-1234373803_thumb.jpg

    post-34923-1234373815_thumb.jpg

    post-34923-1234373824_thumb.jpg

    post-34923-1234373834_thumb.jpg

    post-34923-1234373841_thumb.jpg

    post-34923-1234373861_thumb.jpg

    post-34923-1234373880_thumb.jpg

    post-34923-1234373892_thumb.jpg

    post-34923-1234373908_thumb.jpg

  4. Eu zic ca Sighisioara suna bine, e pe la mijloc. Frumos ar fi sa avem macar 3 zile la dispozitie. Am putea sa stabilim pe mess, facem un grup numai de Freewind pentru sfaturi si impresii "instant". Ce spuneti ? Cine vrea sa-mi trimita pe PM id-ul. Cu Razvan si Flaviu deja am stabilit legatura. :laugh:

     

    By the way, se pot face 6-700 km pe zi, dar ... eu unul nu mai vreau. Am fost dintr-o bucata pana la Timisoara, 650 km si nu pot sa spun ca a fost prea confortabil. Trebuie sa fac ceva cu saua ... dupa 200 km mi se pare cam dura .. ma doare ass-ul :blink:

     

    Ma bucur ca va surade ideea cu Sighisoara :) .......bucurestenii vin prin brasov , de acolo plecam impreuna spre sighisoara , restu din cluj pleaca spre spre tg mures si ne intalnim in sighisoara

     

    Nu cred ca e nevoie sa facem un yahoo grup pentru asta..................nu e nimic secret, putem stabili detaliile si pe forum. In plus e mai comod sa intrii sa citesti forumul decat sa stabilesti ore de intalnire pe mess , unii nu o sa poata participa la discutii,etc...

     

    6-700 de kilometri cred ca e foarte obositor pe orice motor, nu numai pe freewind, asa ca trebe sa cautam niste locuri de cazare pt toti

  5. Apropo, in oras cum se descurca motorul cu racirea pe aer? Vi se incalzeste f tare, sau nici nu prea il folositi in oras?

     

     

    Asfalt uscat si pita unsa.

     

    Asta cu pita unsa e super tare :)

     

    Si pe mine ma roade partea asta cu racirea motorului..........intrebarea mea este daca si-a pus careva pana acum senzor de masurat temperatura uleiului la motor?

     

    Am vazut ceva modele pe louis si ma batea gandu sa-mi iau dar nu stiu cat de bune sunt si daca se potrivesc pe Freewind

     

    http://www.louis.de/_3082573476294fd63df49...x=0&cmd.y=0

  6. Baietii,

     

    Cum montez nuymarul de inmatriculare? Suportul de numere e universal/standard? Ma gandesc ca e ceva plastic care-l prind in suruburi pe placutza de metal din spate. Ma gandesc ca tot pana in 10 lei, ca la masina si gasesc la orice magazin de piese auto.

     

    Senchiu veri maci.

     

    Pur si simplu dai doua gauri simertice cu o bord-masina in placuta si o prinzi de suport ........eu cand mi-am cumparat motoru avea in dotare, pe langa suportul de plastic pe care se prinde numarul si niste suruburi cu piulite anti-revers (sa nu se desfaca din cauza vibratiilor)......banuiesc ca isi fac treaba mai bine decat niste piulite simple

     

    Ia zi ce numere jmekere ti-ai pus? :crack:

  7. Din cate am auzit si citit despre castile flip-up, se zice ca nu ar fi nici la fel de silentioase, nici la fel de sigure ca cele integral (desi diferenta e f mica ...... ea exista) Cat de ok e casca, o sa vezi singur cand o sa faci primul drum mai lung . Sper sa nu patesti k mine sa fii nevoit s-o schimbi dupa cateva luni

     

    Eu oricum nu-ti recomand sa mergi fara viziera niciodata, nici macar la 30 la ora .......poate doar cand stai la semafor sa astepti verdele

    De multe ori mi sa intamplat sa imi arunce masina din fata cate o pietricica in viziera sau sa intre o ganganie , chiar si la viteza mica. Lucru asta iti poate distrage atentia pt cateva momente

  8. Mersi alexxx. In alta ordine de idei, voi pe la cat schimbati vitezele? Ca eu abia ieri ce m-am dat in spatele blocului putin, si doar cu 1-a, deci n-am schimbat nicio viteza.

     

    Mersi.

     

    Apropo, mai sunteti din astia inalti ca mine, de 190cm+ :()) pe Freewind? Si daca da, cum vi se pare? Mie mi-e ok la condus, dar parca acum ca am vazut o poza cu mine pe moto, mi se pare putin cam micutza pt mine.

     

     

     

    Eu am avut noroc si am primit manualul Suzuki cand am cumparat-o. :(

     

    Hai mai, niciunu nu sunteti de 2 metri cu Freewind? Apropo, aparatoarele de pe ghidon va protejeaza ceva de vant la drum intins? Se justifica sa imi cumpar, sau vara n-am treaba, doar in sezonul rece?

     

    Haideti mai raspundeti pe forumul asta, sau sunteti toti plecati pe coclauri si nu mai intrati pe net?

     

    Bine ai venit printre noi Flaviu :lol:

     

    Eu am 191 cm si chiar mi se pare un motor f potrivit pt oameni mai inalti .......... de exemplu m-am suit pe un GS 500 si aratam destul de caraghios pe el cand m-am vazut in poze

     

    Al meu nu are aparatori de vant si nu le consider absolut necesare, nici chiar pt sezonul mai rece. Daca investesti si iti iei niste manusi bune nu iti mai trebe nimic la ghidon (eu am de exemplu niste Scott-uri impermeabile, breatheble - cu care am mers asta primavara la +10 grade, m-am prins si ploaia, si am mers si pe caldura cu ele fara sa imi inghete mainile sau sa imi fie cald)

     

    In ceea ce priveste vitezele, cand merg normal si eu schimb la 4000-4500, dar cand e nevoie sa faci o depasire sau sa dai gaz poti merge pana la 5500 chiar 6000 ( asta numai in treptele superioare - de la a-3-a in sus)

     

    Sunt curios cat ai dat pe motor, si de unde l-ai luat....?

     

    Multa bafta si astept freewind-istii la Brasov :lol:

×
×
  • Creează nouă...