Sari la conținut

aluar

Membru
  • Număr conținut

    144
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de aluar

  1. eh, beau eu deseara. ca pana ne-om vedea noi mai e... cu putin noroc n-o s'ajung prea curand la vreun ortoped.

     

    @legally blonde: las' mei ca sti tu cum e... cred ca am de primit o naveta de beri virtuale de pe'aici. reala am primit doar una :)

    nici nu-ti doresc...mancarea de spital sucks....si n-avem bere sau asistente frumoase.... :D

  2. eu nu mai inteleg nimic. da' nimic. deloc. cred ca nici nu mai incerc, ca-mi explodeaza capu'.

    fetele astea...acu vor, acu nu vor...

    teoretic ai terminat facultatea' da' din ce vad pe-aici...practic tot studenta pari :D

    no coment...mai bine bea o bere....o sa iti fac cinste cu prima ocazie cand o sa ma vezi...

  3. da' de un inginer batrin?

    (doar eliminam din posibilitati, nu era o oferta)

    :D

    Mesaj completat

    pai ce naiba ai vrea sa faci cu un student decat sa-l cresti?

    tu-l vrei si student, si crescut? ceva la a 3-a facultate?

    ia zi...ce ti-ar dori inimioara? daca esti destul de exacta si platesti bine putem face rost de orice...numa' legal sa fie (Adica peste 16 ani)

    adica mai pe romaneste era ideea ca nu vreau un student...nu am ajuns la varsta aia sa vreau unu mai tanar.... :)

    deci evident ca e legal :) dar sa trecem peste asta...

  4. si io as prefera o femeie la 35 de ani, sa-mi spuna o poveste ca sa ma bage in pat, ca eu m-am saturat de spus povesti la studente :)

    studenta era oricum pt Raducu.

    tu du-te la Poli si scapa un caiet sau ceva pe jos, ca se gasesc n'spe studenti sa te ajute sa-l ridici si sa-l scoti la o bere :D

    vai merci...dar nu am nevoie de un fizician...si nicidecum de un student de crescut....

  5. Cosmineee, care-i pluralul de la PRAZ?

    PRAZ, praji, s.m. Plantă erbacee legumicolă din familia liliaceelor, înrudită cu ceapa, cu tulpina cilindrică, groasă și înaltă, cu frunzele lanceolate și cu bulb cărnos (Allium porrum).

    PRAZ s. (BOT.; Allium porrum) (reg.) ai, hașmă, horceag, poroaică, poroi, pur, ceapă-albă, ceapă-blândă, coada-vacii.

    Sursa: Sinonime

    praz s. m., pl. praji

     

    :D ca sa nu mai ai dubiii

  6. Poate am si eu un raspuns la cele 2 dileme ale mele.

    Nu inteleg de ce s-a impus excluderea scuterelor sau celorlalte vehicole pe 2 roti.Nu cred ca unconducator de motor este superior in niciun fel unui scuterist(ambele tagme au uscaturile lor).

    Nu inteleg de ce o o organizatie caritabila ACMR organizeaza un mars despre siguranta rutiera cand asta e scopul AMR.....Asta vis a vis de fair play si concurenta de care spuneati ca nu va exista intre cele doaua organizati.Daca era un mars pt strangere de fonduri era ok dar asa.......

    fara suparare...da tu esti carcotasul sef around din cate vad eu...si mai mereu tu nu intelegi cate ceva...iti e chiar asa de greu sa iei lucrurile asa cum sunt fara sa incerci sa despici firul in 4??? si asta ar fi valabil pentru multi de pe acest forum care trebuie sa despice firul in 4!

     

    A fost un mars frumos si civilizat, au fost multe multe motoare, nu au fost evenimente...hai totusi sa ne bucuram de treaba asta in loc sa gasim tot felul de defecte.

  7. Daca doctorita avea un pic de prezenta de spirit si nu numai si-ar fi dat seama ca ecuatia accident rutier + dureri abdominale= posibila hemoragie interna si i-ar fi facut un echo abdominal :friends:

    dacaa imi aduc bine aminte eram si eu prin garda cand a venit si stiu ca desi avea fr la mbr sup drept l-a internat chirurgia pt ca avea un hematom subhepatic si abdomen acut....avea eco facuta! oricum am inteles ca e bine acum.

     

    multa sanatate in continuare

  8. ce e aia airsoft? espilcati va rog sa stie si gurile noastre ce vorbeste!!!!

    airsoft este un joc...un fel de paint ball dar mult mai evoluat...foloseste arme din metal(replici)...si ca munitie bilute mici de plastic(cum erau alea la pistoalele cu bile)..un fel de mini razboi asa care se joaca intr-un cadru mai larg decat la paintball si e mai tactic. singura chestie e ca tre sa ai echipamentul tau propriu!

     

    http://en.wikipedia.org/wiki/Airsoft e mai explicativ decat mine!

  9. din cate vad e un topic dechis pentru un accident...si de 4 pagini se discuta despre opritul in pasaj... Heloo da cu accidentu ce-a fost?????? :laugh: :laugh: :)

     

    Este vorba de o autoaccidentare petrecuta in Pasaj Unirii, motociclistul a fost transportat in stare grava la Universitar. Se pare ca in momentul in care a incercat sa treaca de pe banda 1 in 2 sau invers (nu se stie exact) a muscat o bordura (nu se stie cum a reusit) si s-a pravalit. Opelul pe avarii venea din spate iar soferita a fost super inspirata (bravo ei!!) si a franat exact atunci cand trebuie si cat trebuie, astfel a luat doar motorul in bot si nu si motociclistul. Fata era oricum in stare de soc.

     

    Mai multe informatii din pacate nu va pot oferi din motive lesne de inteles! Puteti in schimb sa ii faceti o vizita la spital sa vedeti ce si cum, banuiesc ca minim o sapt sta acolo are ceva fracturi (e cam varza din cate am inteles :P ) Motocicleta a fost ridicata din pasaj in jurul orelor 23.00 de niste prieteni!

    acum am obesrvat...sanatate...daca motociclistul e la universitar inseamna ca e la mine in clinica ma voi interesa de starea lui. DRVIE SAFE

×
×
  • Creează nouă...