Sari la conținut

coco'son

INACTIV
  • Număr conținut

    210
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de coco'son

  1. Salut baieti,

    a trebuie sa-mi dezlipesc stickeru` dupa rezervor, da` am inteles ca se poate lipi cumva la loc. daca aveti idee/cunostinte, pls help !

     

     

    La Augsburg militari au protectie rezervor Ducati ( carbon ).... da o fuga ...daca nu mai e la raft intreaba vanzatorii poate i-au schimbat locul ca sunt in reamenajari.

     

    P.S. ieftin

  2. Atunci "e bune" mai :D ...din poze pareau uzate rau :P

     

     

    In alta ordine de idei...YESSSSS!!! Mi-am facut rost de un program care stie sa intre in "inima" ducatiurilor!!! Stie ca Mathesis-ul :D :rock: Reset TPS, trimming de CO2, citeste erorile, citeste rpm....I'm f'king happy!!!

     

     

    :burnout:Dete drq' .....

    post-35327-0-62358000-1342000177_thumb.jpg

  3. Acum ca mi-am facut introducerea,poate primesc si eu un sfat in legatura cu anvelopele..

    Stock am 160/60-17 spate si 120/60-17 fata...

    Am gasit de curand un set Bridgestone 130/70 fata si 185/55 spate..Intrebarea mea este: pot sa montez astea noi fara sa am probleme?(ca si dimensiuni de incadrare merg)

     

     

    f 3 600

     

    O sa ai probleme cu ciclistica ( o sa fie mai bombate anvelopele )...daca esti echilibrist nu e nici o problema ( zic din auzite - peronal merg pe stock ). :cheers:

  4. La multi Ani baieti!

    Am si eu un monster din 98 , de 600 cmc si astazi am dat sa il mai pornesc. Bateria fiind moarta nu pornea, am pus-o la incarcat si dupa a mers , insa acum nu mai porneste deloc. se aude un click presupun ca de la demaror si nu o ia deloc. ce sa fie?

     

     

    Cat ai lasat bateria la incarcat?...Daca e veche schimb-o ca daca nu mai tine curent o sa fortezi si releul care o sa cedeze....asa m-am ars si eu :(....

  5. Asta seara reparatii de monstere la Petrom Dr. Taberei.....oferta speciala :friends:

     

     

     

    am si eu de facut distributia....de schimbat kitul de ambreaj si kitul de lant....uleiul in furca....cam atat....e ok???? =))=))......mare zapacit esti....vedea-te-as cu monsteristii peste tine, dand bilete de ordine...... :kiss: :makeout:

     

     

    NU A VENIT NIMENI :unsure: ....NE-AM IMBATAT DE SUPARARE :friends:

  6. E fonta, e casanta, nu se sudeaza din cate stiu eu.. vreau una in stare buna, nelovita sau indreptata. Frana s-a indreptat destul pentru moment.. aia e o prob neinsemnata.

     

     

    Daca e sparta doar in 2-3 bucati merge sudata....daca e maruntita mai bine una noua.

    Ai grija la sudura sa o puna bine pe pozitie...daca sta putin fortata in suruburi nu e bine....pune presiune in cadru si din cate stiu eu pe langa faptul ca este suport de scarite are un rol si in ranforsarea prinderilor motorului cu cadru.

     

    Si eu am una sudata si e OK.

  7. salut

    am mers si eu pt prima data cu un monster aseara (an 99, 750 ccm) , am o intrebare , e normal cam pe la 160 km/h sa vibreze foarte tare ?( adica imi parea foarte instabila, mi-a fost si frrica sa accelerez..)

    avea ghidonu putin stramb dar nu cred ca putea sa faca asa din cauza ghidonului

     

     

    VErifica si axu fata eu am avut o surpriza neplacuta....dupa cazatura am sch ghidonul dar era instabila la viteza si la franare brusca pe fata....vezi sa nu fie acolo buba ...din juguri se deplaseaza greu deci imi e greu sa cred ca s-a deplasat de acolo doar daca e trosnita mai rau. :(

×
×
  • Creează nouă...