Sari la conținut

stiffrider

INACTIV
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de stiffrider

  1. sambata 14 noiembrie, la petromul de la iesirea pe autostrada bucuresti-pitesti, la ora 11, plecam spre valea rea, traseul este pitesti-nucsoara-valea rea maxim 200km, portiunea de offroad este de la cabana barlogul ursilor pana la stana din valea rea cam 20 km, cazarea este stabilita la cabana barlogul ursilor din nucsoara, hai !

  2. Cu chopperu' daca mergi de la Vadu pe malul marii, ajungi la Periboina, de unde nu stiu daca mai e drum practicabil cu astfel de motor, ca eu am mers cu enduro pe plaja, la Gura Portitei.

    Pana la Periboina sunt drumuri neamenajate care converg la stavilar; am mers in coloana, intre o Dacie si un Cielo, din fata veneau alte masini. Aglomerat. Asta intr-o sambata.

    Daca o iei din Sinoe pe Grindul Lupilor, ajungi mai lejer la Gura Portitei. O sa fie oarecum dificil la ecluza. Vezi ca au o rampa care culiseaza. N-are cabluri la troliu. Incearca sa impingi aia cu niste parghii, ca poarta ecluzei are nivelul mai scazut cu ~40 cm decat peretii laterali si e circ mare sa treci chopperu pe acolo.

    Drumul e o provocare pt un chopper grasan, dar nu e prohibitiv. Daca vrei, il faci si cu vitezana. Confortul si durata o sa aibe mult de suferit fata de enduro.

    Cu moped sau cross se face cea mai buna treaba p'acolo. Plimbare lejera.

    Pontonul din pozele de la Periboina e rezistent, a tinut un Pegaso Cube cu tot cu om si bagaje multe. > 300kg.

    Pentru urcat pe sine si ocolit macaraua gasesti chiar acolo scanduri groase si pietroaie din care sa faci rampe. Treci tot digul calare daca poti controla bine motorul la viteza mica. A trecut un baiat cu un IJ fara ajutor, dintr-o bucata.

     

    Imagini din satelit

    post-13058-1184932012_thumb.jpg

    Cu galben am trasat drumurile de tara din zona.

     

    Ar fi demential sa ajungi cu chopperu' la Gura Portitei.

    Succese!

     

     

    salutare, pot sa te intreb cu ce fel de moto ai mers, pe ce varianta ai mers si cati Km ai facut pana in Portita ?

  3. si eu am fsot anul trecut,chiar pana la acea mica ecluza :P ...se poate trece lejer cu orice moto care are garda de peste 15cm.drumul ar fi urmatorul:pe podul de la navodari se face dreapta spre rafinarie,se pune benzina suficienta pt minim 150km,se merge pana in corbu.chiar la iesirea din corbu,e un drum spre dreapta,tot asfaltat.se merge pana in urmatorul sat,na scuzati ca am uitat acum cum se numeste,si la vreo 300m dupa intrare,e o fabrica dezafectata pe partea dreapta...tot inaintea fabricii pe dreapta e un drum pietruit si se coboara spre mare...dupa urmeaza o portiune de vreo 2km pe placi de beton cu un singur sens si la un mom dat e si o baraca,care in functie de norocul tau,un nene ce te poate taxa.chiar si cineva cu motocicleta mia de speed s-ar putea baga pe acolo daca are grija cum merge...drumul e de pamant cu nisip in multe locuri si cu destule santuri dar largi...singura problema dupa ce se termina drumul betonat e navigatia...fiindca sunt destule drumulete incalcite care te pot insela...cel mai bine e sa te orientezi dupa stalpii de electricitate,caci aceea e directia in care tb ajuns...si se emrge inca vreo 25km asa....daca stabiliti o data si eventual o ora cand se aduna ami multa lume cu moto ,poate vin si eu asa rapid un dute-vino,dak am timp si bani :jump: ...ah,si luati-va plasa de tantari,si mult off,ca va pisca tzantzariii fratee :jump:

     

    <small>--- Mesaj completat în 28 Jul 2007 19:23 -------------</small><br/>lume mai mere careva la gura portitei saptamanile astea sau nu? :jump:

     

    <small>--- Mesaj completat în 30 Jul 2007 23:22 -------------</small><br/>mai mere careva la gura portitei anul asta,ca vad ca n-a mai postat nimeni de cateva zile? :jump: :jump:

     

     

    salut, as vrea eu sa ajung acolo cam pe 16-17 iulie, acum citec forumurile astea sa adun informatii, vi?

     

     

     

    salut, tu pana la urma pe unde ai mers, pe la sinoe sau pe la vadu, ma intereseaza in special zona periboina, daca drumul continua de acolo sau e apa? si vreau sa stiu daca pozele cu ecluza sunt din zona cea mai nasoala, sti, eu am un CBX :D

  4. salutare copii, hai ca pe unii v-am mai vazut pe roti, am mai schimbat o vorba, guralivii tot la fund stau, asta-i nasol ba, oricum, baietii raman buni, asa ca hai la plimbare, ca de obicei va invit :D, in perioada 17 - aproape de 30, eu si ceva amici facem o mica cursa prin moldova, bucovina, maramu si return in buc prin cluj, cred ca e de relax, asa ca hai, hai ca nu mai tzinie, va astept cu catel cu purcel si chiar talon de pensie :( , pupici !

     

    Vreo propunere concreta? Eu ma gandeam la Apuseni :nono:

     

     

    no hai pa varianta, tu! mere si o molda nu?

     

    ...,urmatorul... :kali:

     

    ca de obicei, pe la...trecute, fix :P

     

    :kali:

     

     

    salutare domne, ce zici de propunerea de relax, am gasit greu forumu, sti cum e :P

     

    dragii mei, am dus mobrita la service, sa o fac mumoasa.

     

    pe lista ar fi cam urmatoarele de facut la ea:

    1. schimbat ghidonul stramb (a fost cazuta inainte sa o iau si ghidonul era oleaca stramb, nu prea se putea indrepta);

    2. schimbat filtrul de aer;

    3. schimbat guma pe spate, ca e tocita;

    4. reglat scaritele de pasager, pentru ca se lasa cand pui picioarele pe ele si aluneca picioarele;

    5. verificare ulei, verificare lant (mi s-a spus deja ca mai trebuie strans), verificare carburatoare, mai pe scurt o inspectie serioasa a motocicletei si vazut daca mai trebuie ceva schimbat/ curatat/ reglat.

     

    ieri am fo la service si ghidonul a fost schimbat cu unul nou :kali: . este atat de frumos :nono: , imi venea sa-l pup. si mi-a schimbat si mansoanele, pentru ca se facusera naspa. asa ca acum mobrita are si mansoane noi :kali: , frumoase foc.

    restul mai dureaza, am inteles ca se asteapta sosirea gumei pe spate. oricum i-am zis omului sa nu se grabeasca, pentru ca trebe sa-i gasesc loc unde sa o duc dupa ce o face gigea :nono: .

     

     

    am io loc cacalau, la iarba verde sau garaj, moca, dupa gust (serios) , da', cu permisu' cum stai!

     

     

     

    da ma, conservele oricum omoara tot, si alea cu fasole si alea cu manelisti si alea cu fitzoase fie cu sos fie fara, atentie la coji !

     

    Forever Two Wheels!

     

    mda HONDA este HONDA pana ti se arde releul de incarcare si sa vezi distractie apoi la impins bartai vaca de 200 si de kg

     

    deci intrebare intrebatoare EXISTA PE LA NOI PRIN GASCA CINEVA CARE SA SE PRICEAPA SA REPARE SAU CARE ARE DE VANZARE UN RELEU DE INCARCARE VFR 750 F '94

     

     

     

    a si daca gasesc poate doneaza cineva un cooler de calc folosit si care nu mai trebe nu de alta dar chestia este ca releul cu pricina se incinde prea tare si de aceea se arde si impinge PAPA la deal pe cheia uffffffffff :nono:

     

     

    hai ca am io cular ba, de ce n-ai zis pan-acu, si unde zici ca te-a lasat roshcata ma :P cum te-ai descurcat, a? :hug:

     

    ai incercat sa schimbi motoreta?

     

     

    pai nu a facut pe ea ma, e simtita bai, a cerut voie !

     

    Se baga careva la un maraton we asta? :kali:

    Ca parca as avea chef de ceva miscare.... Macar pana la Everest sa ajungem si noi :nono:

     

     

    sa-ti iei tubul cu tine, se ramane fara aer p-acolo, sau altceva ...

  5. Asta insemnand ce? :(

    Inca o data iti mai spun.. Du-te in ra.hat si plimba-te unde vrei si nu mai veni aici sa imparti amenintari, ca ma pish si pe amenintarile tale si pe motociclismul ala de care te-ai murdarit asa de rau la gura!! Bine ca stii tu bah ce e aia o Mobra Super... :moto:

     

     

    nu sunt amenintari prietene, ma refeream la tupeul pe care il au unii in spatele tastaturii, cu placere ash sta la o discutie live, sa imi explic referirile, la asta ma refeream, sper sa nu te ascunzi si acolo in spatele unei casti de firma, bro...

     

    --- Mesaj completat în 04 Apr 2008 09:48 -------------

    QUOTE(stifferu @ Mar 17 2008, 09:08 AM)

    da' lasa ca ne vedem noi oadata si-odata , pupici :-)

    MAi subtire cu amenintarile...nu e frumos in primul rand ca e fata, si-n al doilea rand....ca nu e frumos!! Chiar asa lipsa de oua au unii incat sa ameninte femeile pe aici?!! Asa...si daca o sa va vedeti ce o sa-i faci?Spune-mi si mie ca taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaare-s curios!!

     

     

    cum am scris mai sus, nu e vorba de amenintari, ai inteles gresit, asta ma pune pe ganduri, nasol, si despre frumos, cred ca nu asta e cuvantul cand caracterizez ceea ce a scris aceasta fata de care vorbesti, nu cred ca eu am scris un cuvant urat de cand postez, cred ca ar trebui sa vorbim frumos si sa incercam sa intelegem ce vrea sa zica fiecare.

    daca o sa ne vedem, ceea ce nu cred ca e posibil, ea neavand permis deci neavand cum sa circule, deci daca se va intampla aceasta intalnire, cu cea mai mare placer ash sta de vorba civilizat, ca si cu oricine care doreste acest lucru

     

    --- Mesaj completat în 04 Apr 2008 09:51 -------------

    O sa se linga singurel la OO ca un catzel cuminte ce e, nu? :lol:

     

     

    hm, chiar sunt amuzat de aceste vorbe, oare voi astfel de vorbe folositi si la intalnirile faimoase, ce urat!

     

    --- Mesaj completat în 04 Apr 2008 09:53 -------------

    Nu la oo, ca n-are...o sa se linga la cuc si o sa-si puna intrebarea aia : oare ce fac eu acum??iau sau dau?? :blbl:

     

    lol, sunt sigur ca si in continuare tot cuvinte urate o sa scrieti, oare de ce, sa fie o mica invidie sau ce-o fi oare ?:-)

     

    --- Mesaj completat în 04 Apr 2008 09:57 -------------

    Salutari la toata lumea, :ok:

     

    Ca membru al acestei comunitati chiar de la inceputurile ei, am constatat cu placere ca relatiile dintre membrii au evoluat spre o frumoasa prietenie.

    Aceasta nu ar trebui tulburata de alti membrii ai aceleasi comunitati (domiciliu de'!?) pe care personal nici nu ii cunosc, desi absentele mele de la intalnirile de joi sau de la "raiduieli" puse la cale cu aceasta ocazie, au fost foarte putine. :lol:

    Deci eu propun sa ne vedem in continuare(joi :lol:) d'ale noastre, conform preceptelor:"Cainii latra, caravana trece", "Cel mai destept, cedeaza", etc, etc.

    Cat despre salon, a fost mai mult "saloon" :banpls:

     

    :moto: :) :guitar:

     

     

    salutari si la tine sorin, placerea va fi de partea mea sa pot discuta cu tine, vad ca nu arunci cuvinte aiurea cum fac multi adevarati aici, asta e de apreciat, mai putin fraza cu "cainii latra ... ", nu cred ca e spusa din inima, salut !

     

    --- Mesaj completat în 04 Apr 2008 10:02 -------------

    vai de mine, in ce hal a ajuns forumul asta

    tot nataraul isi da cu parera...

    democratia asta infecta...

    Comunitatea motociclistilor s'a cam dus pe apa sambetei baieti, cand o sa recunoasteti? Lasati'o balta mai repede, pana nu incep neuronii vostri sa apeleze la suicid ca ultima solutie pentru o discutie idioata de pe forum.

    respect naivilor care inca spera... :ok:

     

    :-) aici nu e vorba de motociclism, nu te-ai prins, e vorba de o discutie despre o intalnire regulata, insasi initiatoarea discutiei inca nu poate circula neavand permis, asa ca eu doar raspund calm si frumos unor rautati si unor rautaciosi

     

    --- Mesaj completat în 04 Apr 2008 10:06 -------------

    Ti-as ura ceva de bine referitor la complimentele gratuite, dar prefer sa-ti urez bafta, asfalt uscalt, si cu toata sinceritatea, noroc, poate la o bere, in relatii mai bune pe viitor.

     

    Hai pa si pu la revedere.

     

     

    relatiile bune oricum sunt, voi a-ti sarit cu vorbe dulci, uite, chiar si acum, stai calm nene, a, bere nu breau, e nasoala rau, dar imi place sa vorbesc si sa cer tzigari :lol:. la vedere mai bine !

×
×
  • Creează nouă...