Sari la conținut

mirciulik86

Membru
  • Număr conținut

    47
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de mirciulik86

  1. In primul rand sa se puna pe picoare, restul om vedea... In momentul de fata are rinchi scos,splina scoasa, o bucata din ficat taiata, bazin fracturat in 4 locuri, 7coaste rupte si inca cateva lucruri... Deci, va rog, luni sa mergeti cat mai multi sa dati sange...

  2. Pe scurt.. O tipa cu un bmw a iesit de pe o straduta, nu s-a asigurat, motocicleta a intrat in masina, si Ariciu si motocicleta au intrat intr-un copac... Situatia este foarte grava. Cine poate sa vina sa doneze sange la spitalul Dr. Felix este asteptat. Se doneaza pentru Georgescu Mihai-Costin.

  3. Mergeam spre aeroport si vizavi de agronomie,un citroen cu avariile puse si motociclistul pe jos.Nu am vazut marca motocicletei,doar numarul B-47-HLX(parca). Tocmai ajunsese salvarea. Sper sa fie bine baiatul. Imi pare rau ca nu am putut opri.... :moto: :moto: .

  4. ma intreb si eu ce i-as putea face scuterului meu (peugeot speedfight 1) sa aiba acceleratie mai grozava? ca top speed, cel mai mult mi-a aratat vitezometrul 100 km/h, dar nu cred ca mi-a aratat bine. dar as vrea sa-i fac ceva sa aiba demaraj mai bun sa se poata face si wheelie cu el. am incercat sa ma ridic pe o roata cu el si chiar mi-a reusit, dar numai daca stau cu picioarele pe suporurile pt pasager si ma ridic in picioare... dar nu am reusit sa-l mentin mult. scuterul este din 2000, 49cc (cel de la care l-am luat mi-a zis k are kit de 80cc, dar eu nu-l cred, iar de uitat nu m-am uitat sa ma conving) :ok: si nu are nimic schimbat la el, ma refer la toba, filtru, carb sau alte cele...

     

    bafta tuturor!!!

     

    Si eu am un Speedfight2. Si la fel ca tine nu pot sa il ridic pe o roata decat cu picioarele pe scaritele de pasager. Din cate am inteles costa in jur de 350E modificarea(toba+kit).

×
×
  • Creează nouă...