Sari la conținut

speed...

Membra
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de speed...

  1. Salut,

     

    Ideea era ca si eu am acelasi tip de motocicleta, nu-s multi cu V-uri, nu stiu dc la lume nu le prea place V-ul, pt k e mult mai agresiv decat "linia", am avut un r6 din 99 si un gsx 600,si sincer nu prea se compara, desi v-ul are mai putin cai; nu stiu cum e 1000 in linie!, oricum fiecare cu gusturile lui.

     

    Nu, nu cred k mi-ar place sa fiu alergat de politie, doar k in aceea noapte cnd erau aia dupa el, alergau nu gluma, cre k are ceva ani pe acel motor si il cunoaste destul de bine.Incepator pe V?,mi-e greu sa cred, nu as recomanda nimanui, mai ales V2 1000, prea periculos pt un incepator; dar numai respect pt el ca a invat direct pe 1000, are ceva bilutze tari :blbl:.

     

    Bine k e ok si a scapat de ei, nu stiu exact ce facuse, dar poate ne-om intalni si...

     

    La ce ora e intalnirea de joi?

     

    Numai bine!

     

    S-o stapanesti sanatos, a ta ce culoare e ?

    " cred k are ceva ani pe acel motor si il cunoaste destul de bine.Incepator pe V?,mi-e greu sa cred" - culmea e ca nu are decat un an si putin si chiar este primul lui motor, nu cred ca l-ar schimba pe nimic altceva decat poate pe un SP 1 sau SP 2. Oricum sunt niste super motoare si merita sa va bucurati si sa fiti mandrii de ele pentru ca nu sunt prea multe pe la noi si cine stie ... :burnout: daca-l mai vezi, poate o sa va intalniti vre-odata si schimbati niste pareri, impresii.

     

    In rest ... numai bine!

  2. salutare,

     

    eu sunt mai nou, prin zona, nu sunt din bucuresti dar sper sa raman definitiv--oportunitatile sunt infinite fata de unde sunt eu-Orsova, dar stau cu chirie pe 1 mai...si m-am gandit k poate ma primiti si pe mine, cnd aduc motoreta de-aksa.....un vtr firestorm---o sa pun si poza cu el....pt k doar ma mandresc cu el:)..glumesc.....

     

    nu pot citi 300de pagini la acest topic....dar va rog sa-mi spuneti cnd, unde, ce...etc....kre e treaba cu intalnirile....cum ne putem cunoaste?,....k nu prea am prieteni mult cu motoare prin buc.....ma primiti si pe mine?...va roooggg:)

     

    apropo...pt k totusi sunt un nebun cu un V.....am vazut prin zona un VTR Rosu, care suna criminal...duduie de rupe....nu stiu ce tobe are...da are....sunt de carbon din cate am observat in trecere rapida...are nr. de buc.......in fine...as vrea sa-l cunosc...mai ales k-l alerga garcea intr-o noapte de saptamana asta... pe strada care da din 1 mai in expozitiei(as-i spune nu?)...cre k da....frate esti nebun dak te alergi cu astia......ma gandesc k poate face parte din grupul vostru...k l-am tot vazut pe 1 mai.....expozitiei(park asa ii spune , nu?)....poate il sfatuiti s-o lase mai moale...oricum numai respect la felul cum conduce V-ul.........sper k ai scapat de gabori in acea noapte....da un semn!

     

    asflat uscat!....multumesc.

     

    .....

     

    Salut, eu il cunosc pe acest " nebun cu un V.....un VTR Rosu " si intr-adevar motorul lui este o bijuterie, merge superb. " in fine...as vrea sa-l cunosc...mai ales k-l alerga garcea intr-o noapte de saptamana asta..." - vrei sa-l cunosti pentru ca-l alerga garcea :blbl: sa inteleg ca vrei sa vezi cum e sa te alerge si pe tine :burnout: glumeam!

    Nu face parte din grupul celor din Grivita - 1 Mai dar este tot din Bucuresti si a scapat de gabori stai linistit, cine stie poate o sa-l si cunosti, conduce motorul f.bine lucru pe care nu cred ca poate sa-l faca oricine mai ales ca acesta a fost primul lui motor desi era incepator.

     

    Numai bine tuturor si conduceti atenti !

     

     

    :D

×
×
  • Creează nouă...