Sari la conținut

Bogdan_bip

Membru
  • Număr conținut

    71
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Bogdan_bip

  1. aceeasi problema....... asta de cand am schimbat semnalele fata...... cand le puneam pe cele vechi...mergeau avariile...... cred.... ca este o protectie ...... deoarece semnalele cele noi sunt mai puternice........ cauta niste semnale mai mici in wataj ... :laugh:

     

    S-a ars siguranta de la lumini.. aceeasi problema am avut si eu. Pentru noile semnale trebuie sa pui sigurante mai mari.

    Bafta

     

    salut!

     

    am un r6 din 2003 cu o problema la luminile de avarie. cand apas butonul de avari se aprind o singura data dupa care nimic, se blocheaza orice lumina pe semnalizatoare.nu mai functioneaza nici semnal dreapta/stanga. ca sa-si revina trebuie sa opresc motorul si sa resetez contactul.

     

     

    Schimba siguranta de lumini.

    Cand apesi avariile se aprind toate 4 semnalele si iti bubuie siguranta. Pune una mai mare si ai rezolvat`o

    Bafta :)

  2. 2004 Honda CBR 600 RR - 118 HP

     

    Motoru are 16500 km...este la al 3lea proprietar teoretic / practic la al 2`lea .. primul fiind firma de leasing. motoru merge exceptional.

    are amortizor de ghidon arow, crashpad`uri rizoma, toba micron , semnale pe led

    Pret: 5,500 €

     

    Messenger: ndr.nadir

    Telefon: 0724800497

    post-36605-1220900117_thumb.jpg

  3. Salut,

    Am o problema cu avariile, semnalizarile si pozitia - nu imi mai merg. Ma poate ajuta cineva ? Am bagat cheia de service in ea dar nu mai stiu sigur daca am pornit motorul.. sa fie de la asta ? sau e vreo sigurantza ceva ? unde ma pot duce cu ea sa o repar ? Am inteles ca nu exista reprezentanta-serivce Yamaha in Bucuresti.

    Thanks in advance

×
×
  • Creează nouă...