Sari la conținut

Mein Herz brennt

Super Membru
  • Număr conținut

    848
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Mein Herz brennt

  1. Ok, sa ignoram clickbait-ul si mizeriile spuse de SRS in final, putin ne intereseaza prostiile alea tip cancan de genul pe unde bea si ce mizerii mai face ... DAR ... tu ca om normal la cap nu te interesezi de soarta omului care l-ai bagat in spital? Cat de nenorocit sa fii? Dai un telefon la familie: va pot ajuta cu ceva, baiatul are nevoie de vreun medicament, este ok ? Macar atat. Dar nuuuu, ea il da in judecata pentru daune. Serios? Cata lipsa de empatie sa ai ? Mi-e sila ...

  2. Sa speram ca politistul va fi scos din trafic, pus pe bara... Individul cu motorul a avut grije sa se retraga el singur...Si datorita acestui accident vom circula mai sigur pe soselele patriei !

    Domnilor politisti o ideie ar fi ,,chestia aia cu cuie de se intinde pe sosea''... Nu l-ar fi oprit acea ,,instalatie'' intinsa pe sosea un pic mai sus de un alt echipaj? Ar fi asa greu de tinut o ,,d'asta'' in portbagaj, chiar si la tara... ?

     

    Ai jucat prea mult NFS. Ba, tu vrei sa-l pui pe Garcea la munca ? Pana-si scoate el burta din Logan, pana umbla in portbagaj dupa plasa cu cuie, pana o desface si o arunca pe sosea trece de el si cel mai lenes chopper-ist. Da-o ba dracu ... plus ca ies si alte smenozeli, licitatie pentru achizitionare cuie pein SEAP, cursuri de pregatire pentru Garcea (sa le foloseasca), ce mai, ies bani frumosi de aici. Tara functioneaza cu taxele tale, buna idee :10:

  3. Nu au procedat corect, nici legal si nici moral. Exact ce spunea un martor, acolo exista STOP si obligatoriu dreapta. De ce au iesit in centrul soselei cu viraj stanga?

     

    Ba au procedat foarte corect, legal si moral. Acolo putea sa fie si mama STOP-ului si obligatoriu in sus si apoi la dreapta, daca au pornit girofarul si sirena aveau voie s-o ia pe unde vroiau muskii lor... Mie imi pare bine ca am scapat de un dobitoc de pe sosea. Familia sa fie data in judecata si obligata sa plateasca despagubiri pentru daune masinii de politie. Intr-o tara civilizata asa se procedeaza. Restul e cancan.

  4. dar fara permis iti pare a fi ok? Pe bune?

     

    Da, pe bune. Permisul este pentru DRUMURILE PUBLICE. La fel si numarul de inmatriculare:

     

    Art.85. - (1) Punerea în circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai, neînmatriculat sau neînregistrat, se pedepseste cu închisoare de la unu la 3 ani.

     

    Art. 85 (2) Punerea în circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai cu numar fals de înmatriculare sau de înregistrare se pedepseste cu închisoare de la unu la 5 ani.

     

    Art.86. - (1) Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de catre o persoana care nu poseda permis de conducere se pedepseste cu închisoare de la unu la 5 ani.

     

    Daca vreau sa dau cu mobra in gard la mine in curte sau sa ma duc in padure sa fugaresc ursu', nu-mi trebuie permis. Pana la padure car mobra pe platforma, care e problema ? Si ma enerveaza idiotii cu radar in cap care zic ca "avea viteza". Las-o dracu, cata viteza poti sa ai pe forestier. Si daca avea viteza, CE ? Incalca vreo lege ?

  5. Am vazut clipul asta si mi-am adus aminte de copiii aia doi care au murit acum cativa ani pe Calea Plevnei striviti de basculanta aia incarcata de 40t.....

     

     

    Imi aduce aminte de un accident neplacut ...

     

    Exact la asta ma gandeam ... brrrrr, m-a luat cu frisoane ... :(

  6. Groapa frumoasa si la podet la intrare in Bucuresti de dinspre Rosu / Chiajna.

     

    Pastele ma-sii, am luat-o si eu, cu conserva. Am crezut ca s-a rupt in 2 ... Nici n-o vezi ca e exact dupa varful rampei ...

  7. La asa zisele angajari nu li se cere cazier, nimic. Sunt foarte multi recidivisti prin taximetrie.

     

    Cazier se cere la orice angajare, nu e asta problema. Sa se faca ceva gen "cazier rutier" in care sa scrie tot istoricul punctelor, amenzilor luate etc. Ala ar fi mai relevant ...

×
×
  • Creează nouă...