Sari la conținut

deyutza

EX+
  • Număr conținut

    2
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de deyutza

  1. 1. baiatul care spune ca a fost in spatele lui manu - te rog sa mentionezi cu ce viteza va deplasati??atentie: pe o strada din mijlocul orasului, si nu undeva in camp!

    2. soferul cu golful i-a vazut foarte bine (pt cei care sunt din caransebes, erau la coltul dinainte de comexim, atunci cand golful s-a incadrat pt viraj la stanga in fata la cosana). deci era timp sa faca stanga de 3 ori. pacat ca nu s-a gandit ca pe strazile din caransebes se circula cu 150-200 la ora si ca motocicleta ar putea sa fie in 3 secunde in el. greseala lui,nu?

    3. baiatul nu e mort, a trecut din coma de gradul 3 in coma de gradul 1. deci e spre bine. fata are multe oase rupte, dar e bine. recuperarea va fi grea.

    baiatul nu avea carnet, fata nu avea casca!

    e drept?

     

     

    cu ce ii de vina manu k ea s-a urcat? a obligat-o cineva? putea frumos sa spuna nu ai sa imi dai casca nu ma urc...

    si in al 2-lea rand din pacate manu nu a trecut in coma de gradu 1. aa fost de la bun inceput in coma de gradu 2 spre 3 si asa e si acuma. andreea e spre bine dar are si ea f multe probleme. ieri au mutat-o de la reanimare in salon.. deci io zic k e o veste buna... aku ma pregatesc sa ma duc la spital sa vad cum mai sunt....

     

     

    in primu si in primu rand MANU TRAIESTE!!!!!!!!!!

     

    unii par sa se bucure k k nu mai e in viata dar din fericire nu e asa!!! TRAIESTE si se zbate sa ramana in viata si cu ajutoru a celor care il iubim o sa si ramana!!! nu mai faceti glume de prost gust k nu cred k e cazul!!! eu in fiecare zii ma duc la spital si stau pe acolo pe holuri sa aud makr o veste buna despre el.. k da semne bune.. orice... si incep sa ma ingrozesc knd vin acasa si citesc ce scriu unii pe forumu asta... parca nu avti suflet!!!!

     

    andreea ieri a fost mutata de la reanimare in salon, deci e spre bine.. desi ale multe probleme, fracturi, leziuni etc. o sa se faca bine!!! in ziua de azi exista 10000 de metode de recuperare, de transplanturi pana iti pun si oase.... dar manu.. pe el doar dumnezeu il mai poate ajuta.. sa faca o minune pt cei kre il iubim si sa nu ni-l ia...

     

    parintii nu prea au vrut sa-i cumpere motorul, dar el il lua pe a lu altii si tot se cara... de knd o fost mic o avut scutere si aku s-or gandit sa-i ia ceva mai klumea... asa i-o fost sa fie, probabil dk nu dadea cu al lui dadea cu a lu altcineva. de antecedente nu stiu dk stiau. permisu urma sa-l ia luna asta. si andreeea, mai ales dk a fost avertizata sa nu se urce si a si vazut k nu are casca putea foarte frumos sa zica nu ai casca, nu ma urc!!!!

     

    acum ma pregatesc sa ma duc la spital sa vad cum se mai simte. a mai scris cineva k a trecut in coma de gradu 1, din pacate e tot in 2 si asa a fost de la inceput! ieri au venit niste prieteni la el si i-au lasat sa-l vada... si a cam incepput sa se agite si sa aiba reactii!!!! deci pe cei care il iubim ne simte si o sa se lupte sa ramana in viata k are pt. ce si pt. cine!!!

     

    pt prienteii lui sa va rugati pt el... va rooog.......................

  2. M-a sunat un prieten din Caransebes, a avut loc un accident grav acum o ora, motocicleta de viteza nu ar fi primit prioritate de dreapta, viteza apreciata de el destul de mare, motociclistul si pasagera foarte grav accidentati. Nu stiu mai multe nu ma intrebati.Nimeni din CS pe forum cu detalii?

     

    ma bucur k am dat de voi... pt k mototcicletele erau pasiunea lu varu meu.. cel care a avut accidentul. ce pot sa va spun... sa va rugati la Dumnezeu k doar el il mai poate ajuta... e destul de grav :)( fata, andreea e spre bine si in timp o sa-si revina. va rog mult rugati-va pt el..............

×
×
  • Creează nouă...