Sari la conținut

raduopi

Membru
  • Număr conținut

    56
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de raduopi

  1. salutare baieti.

    am si eu un FZ6 Fazer S din 2004 si as vrea sa stiu cum se numeste partea din fata NEAGRA de plastic de la faruri.nu acel "Z" care la mine e argintiu, ci restul de plastic de sub el. ma refer ca si piesa de schimb, daca stie cineva.sper ca n am scris aiurea aici.

     

    Mesaj completat

    E posibil ca de maine(nu am inca toti banii) sa fiu posesorul unui fz6 naked,2004 ,doream sa va intreb consumul mediu,ptr un oras ca bucurestiu si in acelas timp pe drum mai lung ,gen Bucuresti Constanta .

     

    Va multumesc frumos ,

     

    ca idee, 6 % imi consuma, dar asa cum stii depinde f mult de cum mergi, ce fel de drum e, daca e f aglomerat, daca e mai lejer.

  2. am facut o pana pe spate.

    am un cui intrat in diagonala ce a perforat in 2 locuri.o gaura e pe partea de rulare, iar cealalta e pe partea exterioara.am fost la service(de moto) si mi au spus ca daca are gaura si pe partea exterioara nu se poate face si tre sa iau alt caucuic.ei au acolo si magazin.intrebarea mea e :

    au vrut sa ma puna sa cumpar unul nou sau chiar au avut dreptate?

    multumesc.

  3. fratilor, eu zic sa va activati si sa faceti intrunirea.eu as fi venit, dar sunt plecat din tara si moto e in garaj...

    cred ca va inchipuiti cum mor pe aici cand vad motoristi trecand pe langa mine.asadar nu da ti cu piciorul la asa ceva.trebuie putin de organizare, atata tot. acuma stiu ca asta e una din bubele poporului roman, da hai ca vreau sa vad foto cu fazer uri.

    COM ONNNNN !!:eek:

  4. depinde cu vrei sa mergi, sportiv sau economic. :D

     

    pai hai sa zicem economic.dar vreau sa am continuitate la sunet, daca ma intelegeti.sa nu se auda acea deturare a motorului cand trec in treapta superioara

  5. stie cineva o persoana care ar putea merge dupa un motor in germania? am 2 variante cu distante mici intre ele(augsburg si suhl). ma intereseaza cineva care sa le vada si sa se uite la ele(un mic test de cunoscator de fazer) si sigur un pret pentru adus.de vorbit am vorbit eu cu neamtul.e destul de urgent .

  6. dragilor, am o intrebare.imi place f mult fazer ul.anul acesta vreau sa dau de carnet si ma gandesc sa imi iau una.in maxim 4000 euro si cu evacuarea sub sa. am 1,85m si vreo 80 kg. in punctul asta de vedere e ok? stiu ca e poate mare ca putere ptr mine, dar mai stiu ca totul pleaca din creier.la 30 de ani ma consider ponderat.as dori o parere chiar f obiectiva :bigstar:

  7. salut tuturor

     

     

    Dupa indelungi cautari si gandiri am ramas la aceste 2 modele,initial ma mai gandisem si la un fazer dar mi se pare prea puternic la 100 cp avand motorul derivat de la r6,si fiind un l4 in oras trebuei sa-l cam turezi,iar la drum intins nu prea te poti abtine sa nu-i dai mai tare deoarece tinandu-l in ture inalte creste si viteza incet incet...

     

    Precizez ca nu-mi place la o moto viteza maxima ci accelerarile gen 0-80/100.SV-ul are un motor foarte reusit dar din pacate cand m-am asezat pe modelul s din 2006 nu mi-a placut deloc pozitia din cauza semighidoanelor si a pozitiei foarte aplecate(eu am 1,83).Asa ca am luat in calcul si kawa er-6n care mi se pare un motor foaret confortabil si bun pt oras dar si pt iesiri afara...ambele moto trag din turatii joase..un pic mai bine sv-ul...

    Voi ce ma sfatuiti sa aleg?in special posesorii de sv si er 6 daca m-ar putea ajuta... :crack:

     

    apropo in cazul in care as alege sv-ul,stiti cumva de un as putea sa-i montez un kit de superbike pt ghidon?dar nu de la louis,sau polo ca n-as vrea sa dau 300 de eu pe unul..

     

    asafalt uscat

     

     

    ce ai alers?eu am acuma aceiasi dilema si am 1.85 inaltime.chiar as vrea sa i spui. :bigstar:

  8. :bigstar:

    In revista "Univers Moto" nr.9 avem un drive-test pe 4 pagini cu "6n".

    In nr.10 care va apare pe 17 oct. un test comparativ Kawa ER-6n, Suzie SV 650.

    Lectura placuta !

     

     

    cum pot face rost de revista?sunt chiar cele 2 motoare care ma intereseaza!!!

  9. salutari Sv-isti ! sunt din iasi si sunt posesorul unui exemplar 650 N din 2002. sunt foarte multumit de ea. am citit topicul de la un capat la celalalt si am gasit aici multe sfaturi bune+manualul. multumesc. :bigstar:

     

    am si eu probleme cu intratul apei la bujia de langa radiator. cum se pozitioneaza garnitura respectiva pt ca nu gasesc nici un semn pe cilindru? in manual scrie ca se pozitioneaza cu semnul de pe fisa bujiei spre galeria de evacuare, din cate am inteles eu. asa e?

     

    vass alexandru - hai sa iti arat sora geamana a motorului tau :crack: : post-18945-1214159545_thumb.jpg

    Asfalt Uscat tuturor !

     

     

    salut.poti sa mi dai un id de mess sau un nr de tel? sunt din suceava si as vrea sa vin sa vad si eu motorul.ca as vrea sa imi iau si eu.merci mult.

  10. Si tu cine esti?

     

    Argumentele tale sunt nule.

    Acelasi lucru e valabil pentru orice motor ai avea ca incepator.

     

    Cat despre mers incet, invit pe oricine la un concurs de mers incet cu picioarele in scarite. Ai fi surprins.

     

    Altele erau problemele aici.

     

     

    pentru ca tu spui ca am argumente nule, de asta mor unii pe sosea.si ma refer la cei ce mor ptr ca vor putereeee.topicul este incepator pe supersport, asa ca nu vad ce alte probleme trebe discutate aici :P

×
×
  • Creează nouă...