Sari la conținut

luciani67

INACTIV
  • Număr conținut

    268
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de luciani67

  1. da,ce ti-e asa neclar ??? belesc ochii CA SA NU OMOR/RANESC/LOVESC PE NIMENI si incalc regula

    de ce o incalc ??? pentru ca nu am infrastructura,conditii sa conduc un TIR,sunt impins de la spate de sefi/persoane care asteapta marfa/ARR/ etc....

    astfel de reguli le incalc zilnic,PENTRU CA ALTFEL NU AS MAI MUNCII

    nu l-am luat pe sofer in brate,din contra,doar iti motivam de ce se incalca regulile,dar probabil tu nu ai de unde sa stii ce presupune meseria asta...dar dai din taste.Numai bine :)

    .... fie cum spui tu ... .Si iti doresc ca nimeni din apropiatii tai sa nu aiba de suferit niciodata din greseala unuia din tabara celor care gandesc ca tine ...

  2. OFF :in cazul nostru (tiristilor) orice manevra in plus cum ar fii sa ocolesti 3 km pana la primul scuar doar ca sa nu treci dubla costa foarte mult timp si carburant,iar asta ar fii o scuza sa treci dubla CU CONDITIA SA NU OMORI PE NIMENI,userul A-L-E-X sunt sigur ca poate confirma ce am scris

    Interesanta scuza pentru incalcarea legislatiei ... banuiesc ca ai scuze asemanatoare pentru orice ilegalitate ...." atata timp cat nu omori pe nimeni " ... NO COMMENT !

  3. Fiecare cu parerile si convingerile lui! Sunt impresionat pana la lacrimi ca ti-ai pierdut 3 ore din pretiosul tau timp sa citesti cu ce-si pierd vremea altii :cheers: Ce sa facem si noi daca iarna-i lunga, la motoare nu prea avem ce face, ca V-Stromul nu se strica, si de plictiseala mai facem si noi experiente. Totul a inceput pt ca noi nu am fost multumiti de ungerea cu spray si cautand o alternativa la bani putini a inceput circul. Fabricarea in serie am demarat-o nu pt castig ci pt ca anumite operatii sau componente nu puteau fi fabricate sau achizitionate decat intr-o serie minima, care oricat ne-am straduit s-o micsoram, nu a putut fi mai mica de 50 buc. Asa am ajuns sa montam ungatoare la prieteni, cunostinte si chiar clienti adevarati. Raspunsul din partea lor a fost pozitiv, asa ca nu vad de ce nu am continua, cu mediocritatea asta, macar pana se epuizeaza cele fabricate deja. Oricum pe nici unul dintre cei implicati in constructie nu-i cheama ECO, deci fara suparare nu am botezat instalatia cu numele nostru ci cu Ecooiler, pt ca un nume tot trebuia sa-i dam. :huh: Toate bune si n-ar strica daca si altii ar incerca alte variante,ale aceleiasi roti, deja inventate, daca au idei si-i duce capul.

    Salve. Ma intereseaza si pe mine pentru un F650. Detalii : pret, mod de livrare samd .

  4. Legea nu creeaza un zid intre tine si ceilalti participanti la trafic. Daca tu ai prioritate, iar cel care iese de pe straduta laterala are STOP, asta nu inseamna ca el, daca nu respecta semnul, se va lovi de vreo aura de-a ta protectoare, ci va intra in tine. Legea iti va fi de folos in urma accidentului, daca iti va mai fi de folos... Daca ramai leguma si ai tai se vor chinui toata viata cu tine, dandu-ti mancare cu lingurita si stand cu plosca la fundul tau, nu stiu cat de mult mai conteaza ca ai avut dreptate d.p.d.v. legal si ca nenea care ti-a facut asta infunda puscaria.

     

    Din pacate ai perfecta dreptate. Nu ne ramane decat sa ne purtam singuri de grija ....

  5. Duminica de la 10 jumate:Oradea-Belis-Marisel-Lacurile Tarnita,Somesul Cald,Gilau-Gilau cu intoarcere ori pe E60 ori pe la Luna-Buru-Arieseni-Oradea.Traseul are asfalt bun,cel putin anul trecut Huedin-Belis-Gilau era ok,asfaltul cam valurit insa fara gropi iar de la Gilau la Buru e o portiune de drum,cca 7 km sparta insa pt. cine vrea merita.De la Buru la Vartop il stiti, e ok.Km nu stiu, nici nu ma intereseaza.

    Cineva?

    Pana la urma cati mergeti?

×
×
  • Creează nouă...