Sari la conținut

OveR

Super Membru
  • Număr conținut

    646
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de OveR

  1. Tu cand ai fost mic ai fost la scoala de dobitoci ? sau ai facut meditati. Noi am iesit la o plimbarica nu am iesit la timp nu am venit cu incalzitoare cu setari facute pentru amkart . Iar pentru cunostinta ta generala cu s1000rr de curse sa cobotar pana la 1.05 acolo . Nu are relevanta ce motor ai pentru ca nu e un loc de power . Aici trebuie o calcatura buna si cauciucuri .

  2. Din pacate nu am o camera ma tin de mult timp sa cumpar una dar am tot amanat . Oricum nu cred ca ajuta filmare cu nimic , ideal e sa ai pe cineva in fata sa te traga usor la timp .. ca asa ai toate sansele sa iti rupi capul dupa filmare .

  3. Waweesh nu e filmare dar a fost ceva lume acolo care a tinut timpul ... ma rog nu are importanta , cand mergeam pe amk dadeam 1.06 fara probleme .. poate o sa mai vin si eu pe acolo dar la motoretele mele sa le risc acolo nu prea mai merita ...

  4. chiar vrei un raspuns : bine uite iti fac pe plac impactul undeva la 40 km pe ora viteza lui undeva la 80 km pe ora treapta 1 scurt a doua scurt ... a cazut din cauza ca probabil abia pleacase si avea cauciucul rece pe fata .. dupa cum observe pierde fata inainte sa ajunga la masina ... esti satisfacut ?

  5. Baa voi sunteti dati dreacu ma , ar trebui sa nu mai dea astia bani pe radare la politie si sa va puna pe voi sa luati viteza dupa ureche ... Hai ca asta chiar ma distrat



    PS : Cum va mai suportati ?

×
×
  • Creează nouă...