Sari la conținut

george_zurbau

Membru
  • Număr conținut

    356
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de george_zurbau

  1. Mai George,io nu prea m-am bagat in balarii din astea,decat ca v-am sunat in speranta ca ne putem intelege ca oamenii,da'la postul asta al tau nu pot sa tac din gura.Ca pana la urma tot din orgolii s-au nascut toate discutiile despre cluburi si relatiile dintre voi.Nu vad rostul afirmatiei tale de mai sus,inteleg ca vrei sa pui paie pe foc.Pacat :)

    Iar esti prea domn si ai dat un raspuns elegant si impaciuitor. Am eu treaba cu cluburile, am eu treaba cu Piero , cu tine? Contrele dintre Piero si Tudor au fost si vor mai fi de acum incolo mult timp. NU e nimic nou. Vezi ca am scris ca degeaba sariti cu gura pe Tudor deci nu cred ca a fost nici o instigare. Oricum Tudor asa o sa faca tot timpu. Nu stiu ca va turati cu el asa ca el oricum nu cedeaza. Toti o luati prea personal cand v-a baga Tudor tromfuri si imediat va certati cu el. Eu doar ridicam niste semne de intrebare. Stii bine ca nu imi place cand cineva ma acuza pe nedrept si mai si face pe orgoliosul cu mine si da dovada de lipsa de caracter. Stim multi despre ce discutie vorbesc. Nu astept scuze si nu tin pica . Stii cum e capul plecat sabia nu-l taie.

  2. Daca nu stii atunci nu vorbi .... este o vorba din popor :blink:

    Nu ma consider cu 2 perechi de uouo iar faptul ca-ti creez tie un complex de inferioritate nu trebuie sa`mi dea titlul de Dl. Superioritate.

    :) .

     

     

     

     

     

    Loios vezi ca s-a legat de cei din BE nu prea ati sarit nici unul cu gura. Ai stiut doar sa-mi reprosezi mie altadata ca nu am luat apararea nu stiu cui in fata lui Alec. I-a vezi cui reprosezi acum ? Pe Tudor degeaba sariti acum cu replici. Prea tarziu.

  3. Selecția naturală consta în eliminarea prin lupta pentru existență.

    Aici a fost un concurs intre 2 idioti...unul pe motocicleta care numa copil nu pot sa-i spun...oricum, "SARACUL COPIL" acum este cercetat pentru concurs de infractiuni. meserie huh?

    si celalalt care are numa sofer nu il poti numi daca nu poate aprecia distanta si viteza...in conditile in care el mai statea pe loc...

     

    la urma urmei fiecare oaie isi duce lana...ca ii vorba de noi ... de voi.... de sofer...sau de acei copii prosti cum ii numiti fiecare raspunde cu banul....sanatatea ...sau din pacate viata.

     

    Subscriu la ce a zis razvi.

     

    Horia

    Sincer nu stiu daca soferul a gresit atat de mult. Nu vreau sa-i tin partea ca nu il cunosc. Din cate ziceau martorii soferul virase deja la stanga si stationa pe banda a doua incercand sa traverseze cele doua benzi . Doar prima banda era ocupata , pe banda a doua erau doar cei cu motocicleta, care erau foarte departe. Au avut timp sa si schimbe benzile , lucru pa care l-au si facut , dar au revenit din nou pe banda a doua si a inceput sa franeze , in acest timp au pierdut cantrolul rotii spate si... . BIneintele ca soferul v-a fi acuzat de neacordare de prioritate, dar daca ce povestesc martorii sunt adevarate nu-l putem condamna pe sofer. Sincer si eu procedez la fel intr-o situatie din asta. Altfel nu te lasa nimeni sa intri.

  4. Versiunea corecta vineri la Papi.

     

    Pai cum care-i dacă eu am scris ca sunt pe Calea Aradului si am auzit de la politisti ca unu din ei era rău . Nu e evident ca eram acolo.

    Si acum va zic cum a fost ,ca atunci am scris de pe telefon si mi-au înghețat degetele. ÂŞoferul Mercedesului venea dinspre Real spre Emanuel. După trecerea de pietoni cu saritoarea aceea omu a vrut sa viteze stanga. A intrat pe contrasens , pe banda a 2 si a lăsat sa treacă ceva maÂşini , sa poată intra pe straduta aia dintre blocuri. Cel din dreapta povesteÂşte ca a văzut o motocicleta venind dinspre Emanuel pe banda 2 initial. A zis ca motociclistul a vrut sa intre pe banda 1 după care a revenit pe banda 2 unde a franat , i-a fegit spatele si a intrat cu lateralul in partea dreapta a maÂşinii . Cei doi sigur nu aveau casca. Unul avea caciula care era pe acolo, celălalt avea capul gol. Motocicleta nu avea număr si polițiÂşti ziceau ca sigur nu e inmatriculata. Motocicleta e un BMW f650 . Furca din fata s-a rupt de tot si roata era la vrei 10 m de cadru. Roata era perfecta fără indoituri, deci nu a lovit maÂşina cu roata fata, drept dovada unul avea piciorul drept fracturat foarte urat zicea cel din dreapta. A zis ca celălalt s-a ridicat imediat de jos , dat după câteva secunde a căzut la pământ . Mai multe vom afla pe Oradea online . Din partea motociclistilor nu a venit nimeni si nimeni nu-i cunostea.

  5. Păcat ca sunt primul care trebuie sa scrie pe topicul acesta. Sunt pe Calea Aradului .O motocicleta Bmw F 650 argintie cu saua galbena a acrosat un Mercedes care venea dinspre Arad spre Rom Telecom si a virat stânga fără a acorda prioritate motociclistului. Motocicleta nu are număr . Cei doi nu aveau casca. Au fost preluati de un echipaj SMURD . Din câte am auzit de la politai unu e grav.

    Mesaj completat

    Păcat ca sunt primul care trebuie sa scrie pe topicul acesta. Sunt pe Calea Aradului .O motocicleta Bmw F 650 argintie cu saua galbena a acrosat un Mercedes care venea dinspre Arad spre Rom Telecom si a virat stânga fără a acorda prioritate motociclistului. Motocicleta nu are număr . Cei doi nu aveau casca. Au fost preluati de un echipaj SMURD . Din câte am auzit de la politai unu e grav.

  6. Bv tud0r pt achizitie! Frumoasa bestie, sa o stapanesti sanatos si fara incidente. ;)

     

    Ma intreb, oare cand ii veti ridica interdictia de postare a lui Ooops? Cei care stiu dar nu sufla o vorba, astept sa imi spuneti cu ce v-a "jignit" mai tare ea, decat eu? Si astept si dovezi. :D Echitabililor!

    Nu intinde coarda :lol: . Iti da omul un deget si tu vrei toata mana :)

  7. salutare!

    nu stiu daca pun mesajul unde trebuie, dar o sa se descurce...

    vreau sa aduc 2 motoare din Italia si vreau sa fac RAR-ul in Oradea. problema e ca n-am buletin de Oradea ci de Constanta. asa ca ar trebui sa ma duc pana la mare sa fac RAR-ul. cine poate sa fie la RAR in ziua cand ajung cu motoarele si sa fie prezent pana se face RAR-ul? nu am o zi exacta, inca, depinde foarte mult de cine se ofera (in principal) si de turele mele de job (mai putin). inafara de multumirile mele eterne ofer si o bere, doua, trei, s.a.m.d.

    multumesc, Laur

    Si eu pot sa te ajut .

  8. Ce-i cu poza de sus ?

    Mesaj completat

    adevarul e ca acum e momentul pana nu vine frigul... ar fi misto o tura mai lunga cu stat peste noapte. nu doar asa hopa tzopa.Ca maine poimaine vine frigul si iesiri serioase nu mai poti face pe 10 grade.

    Ce zici de un Transfagarasean pe 2 zile.Plecat sambata dimneata ,retur duminica. Sigur o sa mai fie inca vreme calda si o toamna lunga. Ne uitam la prognoza in timpul saptanii vorbim si mergem

  9. Duminica? NU ma lasa-ti de izbeliste ca nu am cu cine merge si ma simt singur.Cineva ceva?Si daca merg la raita sa dea un suc ca doara e patron pe acolo pe la negreni nu?:D)

    Mesaj completat

    Pffffff numa tastele merg pe aici si alea am...pooooolea nimeni nimic nu merge nicaieri?..Las ca merg eu si nu mai zic la nimeni

    pac pac

  10. Ce va stresati ,ca era pe Bors ,ca era pe Aradului . Conteaza ca nu avea carnet ,dar macar avea pasager fara casca :D .In ultima vreme aproape toti politisti pe care i-am intalnit in trafic m-au oprit sa ma intrebe daca am carnet.Cred ca sunt mai multi fara carnet decat cu carnet. Sa le spuna cineva la toti accidentatii de acest fel ca le multumesc personal pentru favorurile facute in fata organelor. Sanatate si celor 2 deasemenea .

  11. sa-i f.. in gura de politisti ... aici se stiu autosesiza sa dea in judecata pe baiatu ala (care stiu ca o platit parintilor baiatului toate cheltuielile + ca le-a dat ceva si lor saracii ... ) dar in cazul preotului care l-o omorat pe Alin nu se stiu baga sa avanseze treburile ...... niste gunoaie !

    Depune un memoriu la politie si mai cauta cativa motociclisti care sa ti-l semneze.Eu unu semnez. Nu e greu scoti la imprimanta cateva randuri, dupa care semnam mai multi in semn de solidaritate . Sa stie si politia ca inca se mai gandeste cineva la Alin , nu am uitat cele intamplate si asteptam in continuare un raspuns concret din partea lor.

×
×
  • Creează nouă...