Sari la conținut

Professoru

Membru
  • Număr conținut

    206
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Professoru

  1. am ajuns si noi la sinaia pana la urma....am crezut ca e frig pe cheia si asfaltul rece. pe cheia te duci sa te dai mai tare , nu sa te plimbi si e un pic cam frig

  2. ne intalnim maine la sala cam pe la 10:30-11. daca se schimba ceva mai vb la tel



    ne intalnim maine la sala cam pe la 10:30-11. daca se schimba ceva mai vb la tel.

    a ramas stabilit, maine la 10:30 la sala, si apoi facem o plimbare ..un munte...vedem

  3. da, dar mi se pare prea mult! Nu ar trebui sa ajunga la 110 grade, dupa parerea mea... mai ales acum cand sunt 5-10 grade afara... ce se intampla cand sunt peste 30? ajunge la cat? daca merg cu ea prin oras, cu 30kmh... si ajunge motoru la 105 grade... si opresc la un semafor, la care stau 60 sec... la cat ajunge?

     

    Eu nu zic ca nu trebuie sa se incalzeasca mai tare, cand sta pe loc, dar zic ca nu ar trebui sa depaseasca in nici un caz 105 grade! A mea nu a deposit aceasta valoare.... la 101-102 grade porneste termocupla... si de la 104-105 grade incepe sa scada... dar asta acum cand e frig! nu stiu cum e vara, deoarece am moto de aprox o luna!

    mie imi porneste prima data la 107-108 si apoi la 102-104, daca trece peste 110 e posibil sa se blocheze termostatul . asa sunt ss..se incalzesc tare in oras

  4. mi-am scos acum vreo 2 saptamani 600rr-ul de la iernat, n-a avut nici o problema, a mers ceas. asta pana acum 2 seri cand am fost la un prieten, am stat cateva ore la el, am plecat, a pornit normal, am mers vreo 6 km dupa care m-am oprit la o tigara cu un alt prieten si cand sa plec nu a mai vrut sa porneasca, in sensul ca ambagat cheia, s-au aprins toti martorii luminosi, pompa de benzina functiona, apas pe starter, si se auzea cum incerca sa invarta, murea si se stingea bordul. am incercat s-o pornesc din nou si aceeasi poveste. pana la urma am pornit-o impinsa, am ajuns cu ea acasa si acum am incercat s-o scot la o plimbare si nu vrea sa porneasca decat impinsa, nici cu curent de la masina nu vrea.

     

    bateria fiind toplite, luata in agust anul trecut, nu cred ca avea cum sa moara atat de repede.

     

    aveti vreo idee ce-ar putea fi?

    asa am patit si eu anul asta. am pus redresorul pe baterie cam 6 ore si acum merge bine. pornea cand plecam de acasa si prin oras nu mai pornea. stie cineva cat trebuie sa incarce exact?

×
×
  • Creează nouă...