Sari la conținut

cosminsideras

INACTIV
  • Număr conținut

    71
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de cosminsideras

  1. si eu am avut ceva probleme cu marcajele :-) nu zic ca e vina organizatorilor, cred ca nu am cascat eu bine ochii. Eu am fost la C si undeva dupa enduro test am luat-o gresit in toate cele 5 ture ce le-am facut .. ma intorceam dupa fiecare tura cu doua colierele prinse la cablu de frana (unu alb si unul rosu) spre deosebire de colegii mei de la C care veneau doar cu unul.

     

    Rezultatele sunt pe undeva publicate?

  2. schimba lichidul de ambreiaj, se aeriseste pe jos cu o seringa cu furtunas in capat

     

    lichidul e schimbat

     

     

    Sau ca sa nu te mai chinui sfatul meu e sa schimbi cilindrul de ambreaj, cel de pe motor, nu pompa de la maneta - ca sa fiu inteles. Problema asta am avut-o un an de zile pana sapt trecuta cand l-am schimbat si a functionat perfect. Inainte mergeam tot cu surubelnita si sticluta cu ulei mineral la mine, ca sa il completez pt ca il pierdea at cand il solicitam mai mult.

     

    cilindrul a fost schimbat de curand .. interesant ca in cazul meu nu se pierde deloc lichid

  3. la editia asta, in una din zile traseul trece pe la avrig, pe valea avrigului. inca nu stiu exact pe unde, dar sper ca sa nu ploua in week-end-ul asta si sa mergem sa vedem care e.

     

    Asa e .. weekendul trecut am fost pe valea moasei si am dat de niste marcaje care urcau cam din vale (de la mijloc) pana sus in poteca de suru si coborau pe partea cealalta in valea avrigului.

     

    .. faina urcarea .. cam grea pentru mine totusi.

×
×
  • Creează nouă...