Sari la conținut

oasemotor

INACTIV
  • Număr conținut

    49
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de oasemotor

  1. Vand gs 500e din 96... este impecabil. bagat in el top-case...parbriz..cauciuc fata nou,merge impecabil. nu l-as da dar am nevoie urgent de bani.. pret...1500 e.

  2. mendozule....te misti tu din cand in cand dar te misti cu talent... ar trebui sa te misti mai des! ms inca o data! superb si piratul lui Dan! Jos palaria si catre Zoli!

  3. Bai Mariusica,treaba cu tuica mi se pare in regula,dar cu datul foc la ceva.....ma doare in pipota...sunt in concediu de azi :) . si apropo ce ai cu boriss? este un atlet desavarsit.... :) :) . Cu ploaia stai linistit,nu voi face niciun dansul norilor....nu am forta singur...trebuie sa fiu cu Tase sa iasa ceva...si oricum nu mi-as dorii! Ne vedem.....

  4. Itispun eu de ce! daca ai fost anul trecut, din cauza secetei era destul praf acolo si s-a gasit sa ambaleze motorul exact in fata celor care faceau gratare.... banuiesc ca nimeni nu-si dorea un mic sau o ceafa cu praf! erau destule locuri unde putea sa-si ambaleze motorul,dar el s-a gandit ca cel mai bine e langa oamenii care serveau un mic si o bere! Deci fara suparare ,nu cred ca se ia nimeni de tine dca turezi motorul unde trebuie!

  5. iti multumesc eu in locul lui! el tocmai a plecat in concediu!

     

    iti multumesc eu in locul lui! el tocmai a plecat in concediu!

     

    iti multumesc eu in locul lui! el tocmai a plecat in concediu!

  6. ma bucur din suflet ca esti bine! INSANATOSIRE GRABNICA! Despre sofer '' D-zeu sa-l ierte!'' nu cred ca trebuie sa ne bucuram pentru tragedie. Dar totusi ca esti tu bine!daca nu te mai sui pe motor nu te condamna nimenisi sper sa treci cat mai repede peste! Felicit si jos palaria tuturor care ti-au dat o mana de ajutor. Sa mai ne ti la curent cu sanatatea ta! Va salut!

×
×
  • Creează nouă...