Sari la conținut

optaru

INACTIV
  • Număr conținut

    36
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de optaru

  1. @ fabio : poti sa-mi comanzi si mie crash bar givi pt stroama mea ?

    pana in 120 euro ar fi ok, daca e mai scump o las pt la primavara

     

     

    Mesaj completat

    QUOTE (speedy.k @ Oct 26 2010, 06:07 PM)

    Haha, asta suna intr-un mare fel. Dane.

     

    In alta ordine de idei, am tras prima parte a reportajului de la Motomagia. Astept si a doua parte. Cine nu l-a vazut sa zica, inca nu stiu ce sa fac cu el din motive de copyright. Pana la episodul 2 o sa aflu.

     

    In aceasta seara ora 00.30 este in reluare la TVR2.

    Nu am vazut deocamdata prima parte,daca o vedeam si o "trageam", o postam pe youtube.

     

     

     

     

     

    in caz ca este cineva interesat,,,

     

    Salut Marius,

    Dupa cum stii am "testat" de curand crash barul...iti recomand Hepco&Becker, dai un ban dar stii ca face.

    Multumesc,

  2. Eu as da o tura de luni pina miercuri,pe malul marii pe la noi,bulgari cu o noapte pe la Balcik si una pe la Veliko.Miercuri n-as face prea multi km ca ma duc la servici seara. Cineva interesat si liber de program in perioada asta? E vorba de luni acum ,27 sept.Traaversare cu bacul pe la Calarasi,Adamclisi,Capul Kaliakra ar fi misto de fotografiat.La balcik e frumos,la Veliko mergem la cascada, bem mincam,bla bla,lejer.

    ma bag!;)

  3. Sambata o sa facem o tura de 250 km M. Ciuc - Odorheiul Secuiesc - Gheorghieni - M. Ciuc. Ideea este ca o sa fim cam 40 de motoare si trebuie sa ne organizam. Nu stiu daca este necesara prezenta stafetelor dar cred ca trebuie sa facem grupuri de 5-6 motoare pentru a nu incurca circulatia.

    Apropos, in week-end nenea Vrajitoru face Transalpina. Pe mine ma bate gandul sa-l insotesc. Cine nu are alta treaba (sau daca are....sa o amane) este binevenit

    Vlad,

    Ca de obicei raspund: Prezent! Sa ne auzim joi/vineri la un telefon ca sa vad cum si pe unde ma intersectez cu voi.

    cheers m8s!

  4. Pentru ca tot suntem off-topic de ceva posturi, imi permit in cateva fraze sa-mi exprim umila parere. Vrajitorule trebuie sa-ti spun ca sunt in dezacord cu tine. In general pestele nu se face in baitz pentru ca are o carne care nu se preteaza la fezandare. Are o structura proteica si lipidica diferita de porc, vita sau pui. Cu alte cuvinte grasimea si carnea este foarte instabila si se degradeaza rapid dupa ce necuvantatoarea isi da obstescul sfarsit, motiv pentru care, pestele trebuie gatit rapid iar baitul si pastrarea de pe o zi pe alta nu este indicat. Pestele are un sistem imunitar mult inferior mamiferelor, apa nu este cel mai prietenos mediu steril iar igiena interioara si exterioara se mentine prin parazitii pe care ii absoarbe, respectiv care-i colonizeaza solzii. Somonul este considerat un "peste gras" iar gatirea lui prin fierbere la cuptor pe langa faptul ca degradeaza grasimile care si asa sunt din belsug, schimbandu-i gustul si mirosul, nici nu il sterilizeaza convenabil. Cele 180-240 de grade din cuptor nu sunt la fel de eficiente ca 2000-2500 de grade de pe gratar. Eu il recomand pe gratar cu lamaie si cartofi natur exact asa cum l-au facut baietii (din pacate a lipsit lamaia)

     

    @Alex daca tu vii cu Jameson, eu aduc un Glenmorangie. Irish vs Scottish, triple vs double distillery. Eu merg pe mana scotienilor - sigle malt. Btw, celebrul Jameson al irlandezilor s-a nascut in Scotia :smoke:

    Iar gheata pusa pe licoare este chiar o blasfemie inventata de americani

     

    ...si uite asa nu mai mananc nici peste.

    cheers m8.

  5. Viata grea in dupa-amiaza asta la vreo 25 de km de Bucuresti,resedinta Ioanei si a lui Fabio,am dezbatut problemele stringente ale societatii,am ales solutii si intr-un final am facut gratar.Au lipsit restul baietilor,alcoolul si lamiia pt somon.

    subscriu...dar am un off:- de ce camerele foto din ziua de azi ma scot cu burta...acum vreo 10ani, in pozele alb negru eram tras prin inel. Technica asta nu aduce numai lucruri bune..

    cheers m8s,

  6. salutare tuturor,

     

    eu am ajuns acasa devreme, as mai fi stat cu voi dar ,,, obligatii pe acasa :P

    am mers pe autostrada la intoarcere, cam un sfert din A2 a plouat, pe alocuri torential si vant destul de puternic

    ce am observat la stroama asta , protectia la vant e minunata, am mers cu viteze diferite, cel mai bine mi s-a parut la 140km/h, ploaia pur si simplu nu se atinge de tine,,,

     

    am tras si-o spaima , am crezut ca un militian vrea sa-mi ia permisul,,, undeva prin buftea l-am depasit pe unul pe partea stanga, era o singura banda pe sens, benzile despartite de linie continua,,,ma opreste militianul : stiti de ce v-am oprit ? eu : dar n-am depasit linia continua ! ( si asa a fost) ,,, militianul : am vazut, dar atentie mai mare la depasiri ! oare se astepta la o spaga ?? ;)

     

    @codrut : sa bagi si tu niste poze, eu am avut ap foto si l-am tinut in geanta,,,am uitat de el

    si am mai uitat sa cotizez la whisky ul ala,,,am disparut ca magarul in ceatza,,,scuze dar ma revansez la urmatoarea iesire

    trebuie sa remarc si mancarea chinezeasca, care a fost cea mai buna pe care am mancat-o in viata mea,,, merita un drum facut special pana acolo, numai pt specialitatile alea,,,si vinul a fost la mare inaltime

     

    poate mai iesim la ture pana la intrunirea de la frumoasa,,,

     

    ciao

    Salut Marius,

    Diseara incarc pozele pe un server de transfer.

    Ne vedem in weekendul 2-4 iulie(Transalpina sau Transfagarasan)

    Cele bune

     

    Mesaj completat

    Excelent week-end. Mare, soare, apa calda, mancare buna, companie de exceptie. Singura problema a fost drumul de intoarcere cand la intersectia Lehliu-Slobozia ne-a prins furtuna. Ne-am adapostit cat am putut de repede, dar ne-am facut fleasca. Si cum suntem "motociclisti adevarati", nici unul dintre noi nu a avut pelerinele de ploaie. Timp de 1 ora si jumatata a fost perdea de apa. Cu gecile de vara si imbibate cu apa, am ajuns in Bucuresti intr-o dardaiala continua. Dar a meritat cu varf si indesat.

    Acum ne-am gandit la o iesire in week-end-ul 2-4 iulie - Transalpina sau Transfagarasan. Momentan suntem 3-4: Mugur, Codrut, Fabio si cu mine. Ce ziceti?

    Subscriu la cele de mai sus in totalitate, weekendul a fost de nota 10+.

    Astept cu nerabdare iesirea din 2-4 iulie, oricare ar fi ea Transalpina/Transfagarasan.

    cheers m8s,

    Codrut

  7. Se pare ca nu este o idee foarte buna sa plecam in week-end-ul asta. S-a anuntat cod galben de ploi, ce-i drept in vest, dar duminica se muta in parte de est si sud. Eu in dupa-amiaza asta mai iau un extras de cont si fac update-ul la situatia avansului.

    Daca nu plecam la sf asta de saptamana avem urmatoarele variante: fie sa amanam ptr week-end-ul urmator excursia la Frumoasa, fie sa iau legatura cu Silviu sa-mi dea nr de telefon al proprietarei de la Frumoasa si sa-i transfer banii stransi.

    Eu propun sa mergem weekednul urmator.

    @Vlad:- te rog suna-ma in seara asta.

    Multumesc,

  8. Salutare

    Dupa o analiza a situatiei in cea ce priveste cazarea in doua locatii trebuie sa recunosc ca este intr-un fel destul de incomod si tinind cont de faptul ca a doua zi vrem sa facem un traseu si fiecare vrea sa fie cat mai usor putem face in felul urmator :

     

    Vineri 16 iulie sosirea la Miercurea ciuc unde veti fi asteptati la punctele de intrare in oras,(aici urmeaza sa stabilim care pe unde vine), deplasarea la noi la club unde asteptam sa vina toti participantii (pana atunci program de voie papa si alte alea) si cand tot poporul este prezent plecam spre Frumoasa.

    Aici dupa acomodare (cu aerul tare) executam actiunea "felicitarile masa si dansul" care cat duce.

     

    Sambata 17 iulie ,trezirea ,papa si plecarea pe coclauri,aici propun 2 trasee ambele la fel de frumoase:

     

    1.Pasul Liban

    Frumoasa - Izvorul Muresului - Valea Stramba - Pasul LIBAN - Lacul de acumulare Zetea -Baile Homorod -Miercurea Ciuc -Frumoasa

    Total 177 km

    Altitudine max. 1000 m

    Puncte de interes: Izvorul Muresului,Pasul LIBAN,Lacul de acumulare Zetea

     

     

    2.

    Pasul Bucin

    Frumoasa - Izvorul Muresului -Gheorgheni - Pasul BUCIN - Praid - Corund - Odorheiul Secuiesc - Baile Homorod -Miercurea Ciuc -Frumoasa

    Total 224 km

    Altitudine max. 1000 m

    Puncte de interes:Izvorul Muresului,Salina Praid,Corund Targul de ceramica

     

     

     

    Stima SILVIU

    In calitate de invitat de seama (adik m-am invitat singur) as vrea sa va spun ca ABIA ASTEPT WEEKENDul VStroamelor!! :(

    @Silviu1971:-prietene, din punctul meu de vedere esti "editie limitata"! :cheers:

  9. la cererea publicului telespectator revin cu varianta finala

    presupun ca daca erau probleme zicea lumea ceva si consider ca v-a placut... jhon si vrajitoru (aka botezatu) s-au exprimat deci consider subiectul aproape inchis

    asadar ramane sa-i trimit lui Johann toate cele trebuincioase

    deci la anu ramane galben :(

     

    post-22815-1275389385_thumb.jpg

    Arata foarte bine, cred ca o sa rezist tentatiei sa scriu cu carioca peste "Legenda continua..." :cheers:

    Glumesc desigur. Cum a ramas cu cazarea, Vlad, Jhon ati fost sau planificati sa va duceti sa vedeti pensiunea?

    Cheers m8s,

  10. :lol: ce fitosi sint motociclistii... de 2 zile merg pe scuter si nu ma mai saluta nimeni ;)

    salut Mugur :kiss:

    Mesaj completat

    Salutare.

    sa o luam cu inceputul.

     

    In urma discutiei telefonice de ieri cu Vlad am fost la Frumoasa sa vad ce si cum.

    Pensiunea este libera pe perioada 16-18 iulie .

    Putina descriere: Pensiunea este situata pe malul lacului de acumulare Frumoasa ,are o capacitate de cazare de 130 persoane in camere cu 1 pat ,2 paturi,4 paturi ,fiecare camera are baie separata ,pensiunea are restaurant propriu ,parcare pazita si o sala de conferinte pentru cca. 50 persoane, mai dispune de strand .

    Buuun, mai departe... in urma discutiei avute cu patroana am reusit sa negociez preturi de grup dupa cum urmeaza:

    - cazarea 40 ron/persoana/noapte (indiferent de tipul camerei)

    - pranz 20-25 ron,

    - cina 15 - 20 ron,

    - mic dejun 5 - 7 ron

     

    Ok..Acum in functie de interesul prezentat se poate opta pentru urmatorul program de weekend :

    - 16 iulie sosirea in Miercurea Ciuc ,tot aici si cazarea ,

    dupa rezolvarea procedurilor legate de cazare si alea,alea toti participantii sunt oaspetii

    clubului REBEL WOLVES M.C la un garden party (care se lasa cu traditionalul gulas secuiesc ,bere pentru stins iuteala, mini foc de tabara )

    la sediul clubului nostru care este situat la 5min. de mers pe jos de la potentialul loc de cazare .

    - 17 iulie (in functie de ora de trezire) deplasarea la lacul de acumulare Frumoasa unde va fi cea dea 2 locatie de cazare descrisa mai sus

    Daca se opteaza pentru programul de 2 zile am sa revin cu preturi si pentru cazarea si masa din Miercurea Ciuc.

    Aveti mai jos fotografii cu pensiunea din Frumoasa.

     

    Cu stima SILVIU.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    multumim Silviu pentru ajutor. Astept cu nerabdare weekendul 16-18.07.2010.Cele bune :wave:

  11. Am si eu o intrebare:

    Se poate face o modificare la data?

    Mi-am adus aminte ca in 22 fac 15 ani de casnicie si imi e imposibil sa vin. Si mi-as dori extrem de mult sa vin si eu :)

    Se poate in 15-17 iulie? Deranjez pe cineva?

    E o rugaminte!

    Daca se poate ok, daca nu se poate... asta e. La anu'.

     

    Toate cele bune!

     

    LE: Pensiunile arata bestial.

    Va sarbatorim la intalnire:), eu ma bucur nespus ca schimb prefixul pe motor si printre motociclisti.

    cheers m8

  12. pentru ca in ultima perioada s-a mai schimbat cate ceva, am sa pun aici pasii ce trebuie facut in cazul unei: Inmatriculari pentru motocicleta adusa de afara.

     

    Odata cu livrarea motocicletei , motocicleta ar trebui sa vina cu urmatoarele acte

    ================================================

    1 Contract vanzare - cumparare intre vanzatorul motocicletei si intermediar

    2 Dovada intrarii in tara a transportului/motocicletei

    3 Certificatul de proprietate al motocicletei

    4 Cartea de identitate (anulata)

    5 Factura fiscala + chitanta aferenta ( in cazul in care s-a facut contract pers fizica - pers fizica contractul intre el si tine)

     

    1 - Dupa ridicarea motocicletei/acte pasul 1 este programarea la RAR. Telefonul de programari este: 9672. Atunci vi se spune ora si ziua cand trebuie sa mergeti cu motocicleta si actele de mai sus pentru: omologare si ITP.

    Acolo se verifica motocicleta, seriile de la motor, sasiu, lumini. Daca inginerul Dinicutu are chef si poate (e mic de statura) da si o tura cu motorul cica sa ii testeze franele si alte cele.

    La casierie trebuie sa platiti 217 lei.

    Adresa RAR: Str. Bârsei nr.1, com. Voluntari. Numai aici se face rarul pentru motociclete.

     

    2- Se merge la Udriste si de la orice chiosc din fata sediului se face Fisa de imatriculare si se completeaza o cerere de inmatriculare. Sus langa C.E.C. se pot face. Acestea 2 tipizate si aranjat acte costa 20 lei.

     

    3- Se face asigurare motocicleta, pe ce durata doriti.

     

    4- Se traduc actele si se legalizeaza. Estimativ pentru un contract de Vanzare-Cumparare costa 50 lei. Birou notarial unde puteti face asta este pe Cheiul Dambovitei, pe dreapta putin inainte de intersectia cu Calea Victoriei. NU se fac pe loc, dureaza o zi.

     

    5- Dupa ce ai toate actele de la punctul 3,4 se merge la Administratia Financiara pentru a pune ei stampila pe fisa de inmatriculare. Aici ti se va da o cerere de declarare ce o veti completa apoi impreuna cu niste copii ale actelor veti fi bagati in baza de date.

    In cazul in care nu ati declarat motocicleta in termen de 30 zile de la data semnarii contractului de vanzare cumparare, veti plati o amenda la Administratia Financiara de 50 lei, sau 25 lei daca platiti pe loc.

     

    6- Dupa obtinerea stampilei te duci la CEC unde platesti taxa talon 30 lei + taxa inmatriculare 52 lei

     

    7- mergeti la Udriste sa depuneti dosarul (cu toate cele de mai jos) si platiti taxa pentru placuta de inmatriculare de tip C (moto) 7,5 Lei si daca vreti numar preferential: 49 lei.

    Apoi in termen de 24 ore va ridicati actele si placuta.

     

    Actele pentru a depune dosarul la inmatriculare se aranjeaza astfel:

    - fisa de inmatriculare

    - cerere de inmatriculare

    - copie dupa asigurare

    - dovada platii taxei de inmatriculare la CEC

    - dovada plactii taxei de talon la CEC

    - copie dupa actul de indentitate

    - copie dupa contractul de vanzare cumparare sau factura

    - original si copie dupa cartea de identitate a vehiculului

    - certificatul de autenticitate de la RAR

    - actele vechi, straine ale motocicletei (cartea de identitate si talonul)

    - placutele straine in cazul in care a venit pe roti sau declaratie notariala in cazul in care nu le aveti (cum ca s-au pierdut)

    In ce cacao de tara traim...atata birocratie facuta numai ca sa te cureti de bani si de timp. Pai din cate vad ar trebui sa imi iau concediu doar ca sa inmatriculez o motocicleta.

×
×
  • Creează nouă...