Sari la conținut

ovidiu mihai

INACTIV
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de ovidiu mihai

  1. alex_en ,am luat-o de aici,de la cineva din Videle care nu avea timp sa mearga cu ea,pretul a fost super ,5750 de euro si am gasit-o chiar aici pe forum la vanzari.Am fost acolo,vazut,testat,placut si revenit peste 2 zile cu banii si plecat home cu ea.Nu am avut inca timp de poze dar promit ca ma ocup.Am gasit si tobe negre pt ea pe cruisercustomizing.com si abia astept sa le comand sa inlocuiesc chestia aia uriasa care e pe post de toba.Merge perfect si e un motor cu multe clase peste vn900 pe care l-am avut.Nu e un motor prea vandut la noi si nici in Europa datorita pretului mare la concurenta directa cu Intruderul de 1800 care e recordman la vanzari dar tot nu e la fel de bine lucrat si finisat ca Yamaha.De fapt nu stiu daca mai are cineva in Buc. asa ceva.Visul meu e un Warrior, pacat ca nu se importa in EU.Am gasit pe mobile.de dar cam scump.

    5750 euro??? foarte bun pretul!!! felicitari!!! Am achizitionat si eu una in martie 2008, model 2007,ce-i drept noua, si sunt foarte multumit de ea!!! Tot negru, asa k te-ai inselat...mai e cineva in umbra ta... :D Asteptam poze cu noile tobe montate, sunt curios sa vad cum arata! :rusinica:

  2. E un monstru....Cred k in realitate e mult mai impunatoare si mult mai agresiva! Nu cred k va trece mult timp pana il vom vedea pe strazile din Romanica!!!asta dc deja nu a aparut....poate am ramas in urma...dar ai nevoie de multi km la activ sa-l stapanesti, asta e clar si nu o poate nega nimeni!

  3. Pfffai iar Pejou 407!!!!! :crack: la fel ca si acu o 2-3 sapt la accidentul lui Remus din Cluj-N din loc Baci, ce sa-i faci soferi de pejoie cum am mai spus si-n alt topic..... :lol: Tot cred ca a avut ceva viteza motociclistu.......doar ca inainte de impact cred ca o mai franat....

    Apropo de ce ai spus mai sus de examenele psihologice....nu cred ca un "nebun" n-o sa conduca si fara carnet, mai rau inca cel mai probabil va conduce si un motor neimatriculat si tot unul peste 100 CP poate chiar furat :lol:

    In primul rand, RIP!!!!!! In al doilea rand, pt cei care generalizeaza, ciocul mic....nu sunt de vina cei cu "Pejou 407"...Sunt posesorul unuia, dar am si un motor de 1300 cmc si sincer imi pare rau k se ajunge la capat pt unii.... Sincere condoleanta familiei si prietenilor lui...se pare k era iubit!!!! Voi incerca sa ajung la inmormantare!!!

×
×
  • Creează nouă...