Sari la conținut

Fratzioru

Membru
  • Număr conținut

    106
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Fratzioru

  1. Salut,

    poti sa-mi zici ce cod de piesa ti-ai luat pe KTM ?

     

    Salut,

    E nasol sentimentul ... te compatimesc !

    Poate de aceea am retineri cind ma duc undeva cu a mea. De aceea incerc sa repar eu la ea, asa cum zice in cartea de reparatie.

    De curiozitate, cum ai strins volanta de ti s-a desfacut ?

     

    Radu

     

    Salut, merci de raspuns.

    Te intreb si pe tine, ce cod de piesa ai comandat de la DEMENTOR ?

     

    Radu

     

    AM GASIT, MERCI !!!

    codul ktm pt bendix este 58440026000. Am cautat in posturile mele anterioare. Succes

    Iti trebuie presa si lock-tite

  2. Salut.Am reusit sa stric free wheell-ul.Am incercat s-o pornesc dupa iarna asta dar ca niciodata nu a dat nici macar o explozie....a murit bateria normal,am pus bateria de masina si s-a terminat bendixul.Aviz amatorilor care forteaza bendixul.Oricum mai dadea din cind in cind zgomote ciudate dar acum i-am venit de hac.Va rog ,am nevoie imprumut presa necesara scoaterii ansamblului sau macar daca stie cineva cotele poate o fac la strung.Multumesc anticipat,fac cinste o bere mare!

    Cati KM are? Al meu s-a dus dupa 25.000km (cum spuneau astia in carte). Am de imprumut sau sa iti iei cotele, dar tre' sa il caut.

  3. Salut.

     

    Am si eu o intrebare care s-ar putea sa vi se para tampita, dar o sa risc totusi.

    Este posibil sa se evapore benzina din rezervor/ carburatoare? Daca da, cam cat de mult se evapora? In carburatoare se afla mereu benzina, iar daca se evapora curge alta benzina din rezervor, astfel incat carburatoarelke sa aiba benzina in permanenta? Sa inchid benzina? (am vazut ca nu prea recomandati) - eu merg cu motorul macar o data pe saptamana.

     

    Eu am luat motocilceta din decembrie (cam 4 luni) si a stat in garaj.

    Inca de cand am luat-o, am inceput sa simt in garaj miros de benzina, insa am zis ca e normal, probabil.

     

    Am facut doar cateva drumuri (cam 100 km in total) si mi s-a terminat benzina, ceea ce inseamna un consum mult mai mare decat ma gandeam eu, decat am citit aici si decat spunea fostul proprietar (in jur de 7%).

    Este adevarat ca am si pornit-o cam o data la 2 saptamani, dar tot pare consumul mare.

    Nu am observat sa fi curs pe undeva, asa ca ma gandesc ca e totusi ceva in neregula.

     

    Plus ca mi s-a terminat benzina acum doua saptamani, am comutat pe rezerva si, fara sa mai fac niciun drum cu rezerva, sambata nu a pornit pana nu i-am bagat iar benzina.

     

    V-ati confruntat cu situatia asta?

    In plus verifica suruburile de aripa care se prind de rezervor. Daca nu sunt montate in ordinea "originala" in funcite de dimensiuni ae posibil ca unul dintre ele sa-ti fi strapuns rezervorul. Asa am patit eu si a trebuit sa il schimb.

    Sper sa nu fie asta , Bafta

  4. Am nevoie de o informatie .......Niste viteze optime la o arilia pegaso 650 ml 1997......ma refer la viteza de cruaziera-consum mic de benzina......am auzit de 100 km/h dar......am mers si cu aprox. 165 km/h max. dar cred ca nui face prea bine .....am auzit ca afecteaza garnitura de chiuloasa.....stiu i touring nu vitezana.....

    Din discutiile de pe form, s-ar parea ca garnitura de chiuloasa se termina daca mergi mult cu ea turata peste 5000rpm. Ce inseamna mult nu stiu

  5. am reusit sa pornesc aprilica! nu stiu exact ce i-am facut sau daca am avut vreo influenta de fapt. singura probema e ca sta pe la 1000 rpm, deci moare, a mers doar sa o tin putin accelerata pe la 1800-2000 cat sa se incinga uleiul prin piese, ca m-am gandit ca asa trebe. deci vreo 10-15 minute. asta cu socul tras. fara el, moare din prima. nu reusesc sa reglez relantiul si nu stiu de ce. am putut sa invart pana in dreapta maxim, dar nu si invers. parca invart in gol cumva. nu stiu exact principiul de functionare al mecanismului, asa ca nu stiu daca poate fi ceva stricat sau sunt eu incepator paranoic.

     

    ma gandesc ca o fi valabila discutia asta /index.php?/topic/80133-posesori-de-aprilia-pegaso-650uniti-va/page-105&do=findComment&comment=2412646

    Vezi ca s-ar putea sa fi iesit cablul din clema care il leaga de "surubul" de relanti. Mie mi s-a intamplat asta si avea aceleasi simptome. baga si tu un ochi acolo

  6. Da,e ok saua.Am facut personal cativa km cu o Strada(are aceeasi sa,la fel si Trail-ul)si e cel putin la fel de comoda ca saua de Pegaso MX.Singura chestie cu care va trebui sa ma obisnuiesc este faptul ca Factory are roata pe 17(ca si Strada)pe fata si nu pe 19 cum era la Aprilica GA ce o aveam(sau cum are Pegaso Trail).Deci stau o idee "in cap"!Dar ma obisnuiesc,caci e cam super-moto si are doar 164 de kg!E usurata al dracului si e asa de joasa(780 la sa),ca si soata mea ajunge cu varfurile pe jos!Se mai poate cobora spatele inca 2 trepte si da de se mai egalizeaza fata cu spatele.Tobele sunt Akrapovic(carbon)puse de Aprilia in fabrica.

    O mare carenta este mica intarziere la accelerare,fiind injectie,nu carburator!La toate injectiile e asa!Are carte de service,e la primul proprietar,are doar 10.328 de km din 2007 si 2,3 julituri mici pe laterale.Alt defect:e rupt bulbul manetei de frana fata!Nu-i mare lucru.Cauciucuri,placute de frana,kit lant sunt super ok si reflecta km Aprilicii.Mai caut,dar cred ca raman la asta.Pretul cerut pe ea e de 3200 de euro.Cred ca o scot la 3000! :ok:

    Succes!!

  7. Bestial se aude asta. Eu personal nu am auzit motor de pegaso, sa se auda asa de bine... o fi nou? :grinbandit:

     

    PS: vinde cineva vreun pegaso? Imi caut un motor si sincer, de pegaso imi cam e dor... Il stiu pe al lui Bigfoot deocamdata, dar as vrea sa mai vad ceva pana sa ma arunc spre o mobra...am mai incercat si pe la alti vecini de 'enduro-touring' dar si la altii mai 'sportivi'... ma decid cam greu :)

     

     

    /index.php?/topic/678577-vand-aprilia-pegaso-cube/page__p__3139118#entry3139118

     

    /index.php?/topic/678577-vand-aprilia-pegaso-cube/page__p__3139118#entry3139118

     

    Asta e al meu. e de vanzare. Istoric e pe topicul asta, ce am facut, ce am schimbat etc

  8. Eu am facut echilibraj la Chemtraders, Popesti Leordeni, la iesirea spre Oltenita

    44° 22.044' N 26° 11.212' E post-15386-0-11332700-1343554802_thumb.jpg

    Cred ca au un magazin si pe Str Sergent Nitu Ion, nu stiu daca fac si echilibrare pentru moto la aceasta locatie.

     

    Mai au cei de la SAMA SERICE scule pentru echilibrare, dar nu stiu la care dintre locatii

    http://www.samaservice.ro/

     

    Merci.

    Am fost la samaservice pe Iuliu Maniu. Concluzia e ca tre' sa imi schimb cauciucurile pentru ca sunt imbatranite.

×
×
  • Creează nouă...