Sari la conținut

BushyBou

Membru
  • Număr conținut

    225
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de BushyBou

  1. Sa va traiasca noul club moto.

     

    Vad ca pe aici nu se anunta nimic trebuie sa aflam si noi de prin alte surse.

    Cam cati "Cavaleri" aveti ?

    Oricum :" Vine vine primavara ii omat in toata tara!!"

  2. Acuma nu ca vreau eu sa ma bag ca musca undeva dar parerea mea este ca ati cam intins coarda cu discutiile voastre legate de cine cu cine are de inpartit ceva.

     

    Plus ca de alta cred ca forumul acesta este cu totul si cu totul pentru altceva s-au mai bine zis este un sit pentru discutii moto?

     

    Hai ca va salut si parerea mea este sa va sunatii si sa va certati cat vreti la tel nu aici nu cred ca face placere nimanui.

     

    Acuma nu ca vreau eu sa ma bag ca musca undeva dar parerea mea este ca ati cam intins coarda cu discutiile voastre legate de cine cu cine are de inpartit ceva.

     

    Plus ca de alta cred ca forumul acesta este cu totul si cu totul pentru altceva s-au mai bine zis este un sit pentru discutii moto?

     

    Hai ca va salut si parerea mea este sa va sunatii si sa va certati cat vreti la tel nu aici nu cred ca face placere nimanui.

     

    Legat de ce se intampla maine la Bacau din cate am inteles este doar o parada moto si atat de intrunire nu se poate vb.

  3. Din pacate acum 10 min am aflat de accident m-a sunat Mihail sunt buimacit,nu imi gasesc cuvintele oricum R.I.P. din partea B.oiilor Roman pentru colegul vostru.

    Cred ca alte comenturi sunt de prisos.

     

    B.oii Roman sunt aproape de voi si de familia colegului vostru.

     

    Sincere Condoleante.

  4. Asta seara in jurul orei 18.00 la 25 km de Bacau accident moto grav cred ca motociclistul este in stare critica daca doamne fereste nu sa intamplat altceva.

     

    Au venit niste prietenii din Bacau spre Roman si m-au anuntat motorul era o sportiva cu nr de Constanta daca cineva are detalii sa scrie aici.

  5. - 11-13 iunie 2010

     

    * Eveniment: Intrunire moto

    * Locatie: Tirgu Secuiesc - Catrusa (Tinut Secuiesc)

    * Organizator: Flagellum Dei Mc - SzĂŠkelyfĂśld

     

    www.flagellumdeimc.ro

     

     

     

    Vrem si noi mai multe detalii despre intrunirea aceasta o harta daca se poate va rog conditi de cazare si alte celea

    Va multumim!!

  6. Nu va faceti probleme cu referinta la WC ca sunt catr de locatie este faina tare cu conditia sa fii dat faliment discoteca de p[e insuila ca sa nu ne mai futa cu manele si jous toata noaptea dupa concerte sau poate ca Finty a loat si el o statie de amplificare mai mare sa nui mai auzim pe aia.

     

    Hai bafta si ne vedem la Bacau asfalt uscat!!!!!!!

  7. nimeni din BMC nu a fost impotriva turelor si rateurilor...atat timp cat ele nu se desfasurau dupa 2 noaptea. am cazut de acord ca pana la 02:00 AM e timp suficient de turat, pushcat din supape, dat foc la motoare, ma rog, orice vrea fiecare. insa toate chestiile astea trebuie facute in asa fel incat sa permita si odihna de noapte... stiu ca o intrunire de motoare nu e un sejur la namol la techirghiol insa am luat in calcul faptul ca unii piloti au condus de la mama naibii pana la radauti (si radauti e la alta mama a naibii) si isi merita cateva ore de somn, sobri ori manga, coreeni sau argentinieni, pitici sau muti, cum or fi.

     

    la fel cu iesitul la drum fara casca... cine vrea sa-si sparga mecla pe soselele bucovinei e binevenit... insa nu iesind de pe poarta noastra fara ceaunel pe bila. personal l-am intors pe un foarte bun amic de-al meu (Taz) de la poarta, rugandu-l sa poarte casca desi nu voia decat sa mearga pana la un peco din imediata apropiere.

     

    nu am putut sa nu ma bucur vazand ca desi radautiul e hat departe de alte locuri cu mai mare traditie in intruniri, BMC 2008 a strans mai bine de 250 de motoare si peste 600 oameni (estimati). la urma-urmei, ce dracu sens are sa zici ca nu mergi la o intrunire (mai ales una faina) pe motiv ca e departe... e ca si cum ai motor ca sa-l f00tzi in fata blocului :laugh:

     

    aspru tare a fost cu niste oameni adevarati tare din roman, cativa amici si prietenii italieni de la Ting'Avert: stat in rau, la racoare, beri, vin si trotil de calitate, spus/facut tampenii (sa sari de pe dig/mal in apa de mai putin 1 metru nu e foarte-foarte sanatos, hehehehe). Unul din tingavertzi imi spunea ca nu a mai facut niciodata asa ceva, sa stai comod in apa sa te racoresti si sa bei, totul intr-o companie foarte ok, si ca asa de relaxat si de liber nu s-a mai simtit la nici o intrunire.

     

    PS1: pentru ala care ai borat in prima buda in prima secunda a intrunirii - bre, daca vrei sa borasti, boraste naibii prin gaura ceea ce da in cacastoare, nu borî toata buda. Sau macar daca mergeai in porumbul de langa bude...

    PS2: a fost un cetatean care a reusit sa se cace intr-un colt al unei bude eco... Cum plua mea a reusit sa faca asta inca nu ne-am dat seama desi am facut multe simulari teoretice :) :blink: :) La fel si in cazul tau: amice, cacauashul se da "pleosc" IN REZERVORUL SEPTIC al budei, nu in buda, pe podea.

     

    Nah... "mai pățăÂşti", vorba unui prieten, da' chiar asa... :lool: In rest, multumiri participantilor, promitem ca la anul o sa avem mai multi castraveti murati :laugh:

     

     

     

     

     

    Poate la anul aducem mai multa rachie de dud co fost buna a nabiii si poate si un alt cort de indienii sa incapem cu toti la rachie si veselie.

     

     

     

    Aaaaaaaaaaaaaa stai ca o gasit si ceva ce no iesit fain fratilor noi am fost la priveghii sau la distractie ce masa nati dat si voi drumul la muzica aia pe timpul zilei ca de watsy nu duceati lipsa nu de alta da ne trezeam si noi mai plini de viata ca vb ta nom fii fost la namol.

    Hai va pup si la anul sa faceti tot mai fain mai fain si mai fain.

  8. Salutare eu mis BUSHY de la Roman cat de curand vin si eu cu ceva poze despre mine.

    felicitarii celor care au reusit sa faca posibil ca sa avem si noi cei de la neamt o pagina de forum unde sa ne cunoastem toti cei de la neamt.

    Bafta si sper sa ne cunoastem cat mai bine si asfalt uscat.

×
×
  • Creează nouă...