Sari la conținut

Tiatira

Membru
  • Număr conținut

    50
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Tiatira

  1. Pai luna viitoare il iau si maine merg sa il vad si poate daca vremea imi permite sa fac o tura mica cu el . Problema va fii ca va trebui sa fac o mica excursie pana aici in Wiena la Louis ca am vazut ceva reduceri foarte frumoase la costume full , am pus ochi pe unul Vanucci la 400 euro de la 800 :)

  2. Cu aceasta ocazie te felicit si eu asa electornic draga Raul pentru achizitia ta , felicitari si sa o stapanesti sanatos . Abia astept sa iesim la o tura cu motoarele si de ce spun motoare deoarece m-am hotarat si imi cumpar din nou unul in iarna aceasta , asa ca Marius draga revin pe doua roti cu un bucata Ninja de 600cc ca ii suficient pentru mine :D

  3. Salut ma numesc Alex sunt din Deva si as dori si eu sa vand urgent o Yamaha Thundercat din 1996 , 33000 km in stare impecabila cu crash paduri . Pretul este unul de criza 1500 euro . Cine doreste ma poate gasi la nr. 0732911168 .

    Asfalt uscat !!!!!

  4. Da eu sunt ok , traseul este superb si poate am loc si de un bagaj cuminte daca Bia merge cu Kittinel ;)

    P.S Problema este ca bagajul sa fie echipat cu toate cele pe el :)

     

    http://www.wunderground.com/cgi-bin/findwe...rchType=WEATHER

     

     

    Deci dupa cum pute-ti vedea pe cel mai tare site meteo din lume se pare ca sambata si dumunica avem temperaturi de 16-20 grade asa ca eu sot ok ori rambata ori dumineca . Acum depinde de voi sa stabilim in ce zii putem pleca si va rog vorbiti cu cat mai multi sa fim macar 4-5 ;)

×
×
  • Creează nouă...